Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא עד 60 אלף שקל שהמטרה היא למצוא את אחד מהדגמים שציינתי בחברת ליסינג.

אני צריך את הרכב בשביל חברה שלי, היא גרה בנס ציונה ואמורה לנהוג 3 פעמים בשבוע לירושלים ופעמים בשבוע לאשקלון, נסיעות של קרוב לשעה לכל כיוון. חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק ומצד שני שיהיה מספיק חזק להתמודד עם הנסיעות האלה - במיוחד העלית לירושלים.

אלו 3 הדגמים שנראים לי בתקציב הזה (היא רוצה רכב קטן וחסכוני) ואשמח אם תגידו לי מה עדיף. אם לדעתכם יש דגם אחר שלא ציינתי אשמח לשמוע, אבל שוב שלא יחרוג מגבולות התקציב והחסכון בדלק.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על רכב אוטומט..

אז היאריס באה עם גיר רובוטי לא הכי נעים (צריך לבדוק אם נוח לה)

בכללי אם חסכון זה הדבר הכי חשוב אז היאריס עם הגיר הרובוטי תהיה מאוד חסכונית אבל חייב לעשות נסיעת מבחן לפני שקונים ואם היא לא מסתדרת עם הגיר הזה הסיריון אחלה אופציה!! אמנם לא חסכונית כמו היאריס אבל אמינה מאוד ואחלה רכב להגיע איתו מנקודה א לנקודה ב

הסוויפט בעיקרון יותר יקר , קשה למצוא מליסינג והפרטיים שנת 2007 חורגים מהתקציב שלך.

לדעתי זה רכב שמרגיש יותר רכב מהסיריון אבל פחות חסכוני

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

לסיריון אין שום בעיה להתמודד עם העליות לירושלים. לוחצים קצת יותר על הגז ו.. זה נוסע. אני לא מאמין שהחברה שלך באמת צריכה לטפס את כביש 1 על מהירות של 120-130 קמ"ש, גם ככה הוא רוב הזמן פקוק.

בכל זאת, אני חושב שכדאי לעשות מאמץ נוסף ולחפש סוויפט. היא מרגישה טוב יותר על הכביש המהיר בהשוואה לסיריון. לחובתה יאמר שהיא קצת פחות חסכונית וגם קצת פחות נוחה עם יותר משני נוסעים. עדיין, הייתי בוחר בה לנסיעות כאלו.

היאריס יכולה להיות פשרה נחמדה בין השניים, אם הגיר הרובוטי לא ישגע לכם את המוח. תעשו סיבוב על יאריס שעומדת למכירה, תראו איך החברה מתמודדת עם הרובוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...