Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לאל הצלחתי לשכנע את אבא שלי להתקין רדיו דיסק ברכב, הבעיה שלנו היא שזה רכב מסחרי מסוג טרנספורטר ולכן אנחנו חוששים שמערכת טובה תוביל פריצות.

אני מחפש רדיו דיסק, קורא MP3, די חשוב לי שתהייה האפשרות של התחברות עם כרטיס USB, וגלגלת לעבור בין השירים(אני לא מתכוון לשבת שווה ולהעביר שיר שיר עד שאגיע לשיר מספר 50 וכו').

לאבא שלי חשוב שהתצוגה תהייה ברורה, קליטת רדיו טובה, לא מסובך לפתעול עם מקשים נוחים.

אני איני מבין במערכות ולכן אני מבקש את עזרתכם, איזה מערכת תיתן מענה לצרכים שלנו?

האם יש טעם ללכת על מערכת עם מותג כגון פיוניר ושות' או שכל מכשיר פשוט יעבוד(לתקופה ארוכה).

טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח.

תודה רבה על העזרה.

קובי

פורסם

אם אתם מעונינים במכשיר חדש, פיוניר עם USB מתחיל בסביבות 500 ש"ח.

יד שניה יכנס לתקציב.

אני לא ממליץ לקנות רדיו דיסק מחברות לא מוכרות (בטח לא לתווך ארוך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא פירסם בפורום?

אני אתחיל לעבור על המודעות של המכירה בפורום.

כמו כן שמתי לב שבאוטו דיפו עושים עכשיו מבצעים של סוף שנה על המערכות של פיוניר, אני אקפוץ אולי נמצא משהו מעניין.

רציתי לדעת- במידה ואני אחליט לקנות יד שניה, איך אני יכול לבדוק את המערכת? למה יש לשים לב?

קובי

פורסם

לגבי פיוניר- רציתי לשאול מי הוא היבואן?

האם יש כמה יבואנים?

בדקתי כמה מערכות וחלקם עם אחריות ל3 שנים וחלק מהחנויות נותנים אחריות לשנה.

קובי

פורסם

היבואן הרשמי של פיוניר נותן 3 שנות אחריות למכשירים שהוא מייבא אם נמכרו דרך חנויות מורשות ובהצגת חשבונית מס

האחריות של השלוש שנים לא עובדת במקרים של מכשירים שהם גם יחידות מולטימדיה

המכשירים עם אחריות של שנה הם בדרך כלל מגיעים לארץ עם יבואני "שכונה" למינהם שצצים כפטריות אחרי הגשם

אני אישית לא ממליץ לרכוש שום מוצר אלא מיבואן מקורי (לפחות בענף הזה בארץ וכך אני נוהג גם אצלי)

יום טוב

דרור

פורסם

תודה רבה על העזרה, עזרתם לי מאוד.

האם ידוע לכם על ההבדלים בין המערכות הנ"ל:

PIONEER DEH-2220UB

PIONEER DEH-2250UB

הראשון נמכר ב550 עם אחריות של 3 שנים.

השני כנראה דגם יותר מתקדם(בגלל שזה 50 ולא 20) והוא נמכר במחיר של 520 אך עם אחריות לשנה.

קובי

• תוכן חדש...