Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 15K כולל ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ערב טוב.

אז ככה יש לי תקציב של 15K כולל הביטוח לרכב. מחפש אוטו ידני/אוטומט שיהיה אמין וחסכוני (יחסית) בדלק.

מעדיף רכב קופה / 3 דלתות כמובן אם יש אפשרויות טובות,אם לא אז לא. השנה לא כ"כ משנה, רצוי שיסחוב בעליות למה אצלי בעיר יש הרבה ויחסית מרווח כי אני לא ככ קטן בגוף :wink:

מעדיף גם אוטו עם כמה שיותר פוזה בכל זאת אני צעיר :lol:

תודה מראש :-D

פורסם

הוא ציין שהוא צעיר ושמדובר ברכב זול יחסית (15K ש"ח), אז אני יוצא מנקודת ההנחה שהוא יעשה ביטוח חובה + צד ג' (מי לא עושה צד ג'?!) לנהג צעיר, עניין של בערך 4K ש"ח לשנה.

נשארו 11K ש"ח לרכב עצמו.

בתקציב הזה אין הרבה רכבי קופה/3 דלתות מדהימים, בטח לא כאלו שיש להם פוזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמור 5K לביטוח, שמור עוד איזה 3 לפחות לשעת צרה.

בתקציב הזה תיקח כל רכב שאתה מוצא שהוא במצב טוב, לא מסתכלים כאן על סוגים ודגמים.

אני הייתי ממליץ על צרפתיות למיניהן, פשוט כי אני משוחד. :wink:

פורסם

אם תיקח את ההמלצה של קודמי - ודרך החשיבה שלו הגיונית מאוד - עשה את הצעד המחשבתי הבא ואל תקנה רכב.

האם יש לך עוד 1000 ש"ח לחודש לדלק ותיקונים? מה יקרה כאשר יהיה עליך להחליף 4 צמיגים, או, חס וחלילה, איזה תיקון במערכת הקירור או כל מיני רכיבים שסביר שיתקלקלו ברכב ישן? אם אין לך שום רזרבה יהיה עליך להשבית את הרכב או למוכרו במצב ירוד, ותפסיד גם את ה-15K שהרווחת בעמל רב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי הצנועה סיאט איביזה מהשנים 97-8 אמורה לענות על דרישותיך.

היו ברשותי פעמיים איביזות, אחת 1.4 ואחת 1.6, שתיהן היו אמינות מאוד. המרווח לנהג הוא בסדר גמור (אני בגובה 1.90 ואף פעם לא נגע ראשי בתקרה כמו שעשה בצורות שונות ומשונות ברכבים גדולים יותר)

פורסם
הוא ציין שהוא צעיר ושמדובר ברכב זול יחסית (15K ש"ח), אז אני יוצא מנקודת ההנחה שהוא יעשה ביטוח חובה + צד ג' (מי לא עושה צד ג'?!) לנהג צעיר, עניין של בערך 4K ש"ח לשנה.

נשארו 11K ש"ח לרכב עצמו.

בתקציב הזה אין הרבה רכבי קופה/3 דלתות מדהימים, בטח לא כאלו שיש להם פוזה.

לא אמרתי שחובה קופה / 3 דלתות זה בגדר רצוי, אבל אם אין ויש אפשרות אחרת טובה יותר אז למה לא?

פורסם

יש מבחר די גדול של מכוניות בסכום שלך, כנס ליד 2 ותבחר מה שתרצה.

בקשר להעדפה שלך ל3 דלתות\קופה- כשתרצה להסיע את החברה ויתקעו הכיסאות, או כשתרצה לעבור למושב האחורי זה לא יהיה נוח, ככה שאני ממליץ לוותר על זה אם אתה בראש שלי:wink:

אבל אם אתה בכל זאת רוצה מאוד 3 דלתות, יש אקסנטים, איביזות, פיג'ו 106\205, פורד פיאסטה, סוזוקי סוויפט, ועוד די הרבה רכבים בעלי 3 דלתות בזול, פשוט תבדוק אחד אחד ומה שבמצב הכי טוב תיקח.

• תוכן חדש...