Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה חתול אתה מדבר? עד עכשיו אני רואה אנשים עם פריצה ולא שמעתי על מקרה שהעיפו אותה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אפשר לשבור נוקיה 3310, אפשר גם להשבית אייפון.

:loco:

mobile-phone-texting-autocorrect-autocowrecks-like-a-rock.jpg

Tami.Z הוא התכוון שאפל סוגרת את חורי האבטחה בכל גרסא חדשה שהיא מוציאה, ואז ההאקרים צריכים למצוא פטנט אחר.

Stay Dirty

פורסם

עוד מוקדם לשמוח. צריך באמת לחכות לגירסאת ווינדוס ולחכות שכמה יפרצו כבר כדי לדעת שהפריצה אכן יציבה ועובדת כמו שצריך. מחזיק אצבעות!

פורסם

טוב אני לא מאמין שאני באמת עושה את זה, אני כרגע בתהליכים לעבור למערכת הפעלה מק, לייתר דיוק Mac OS X 10.6.2. מקווה שיהיה בסדר.

פורסם

חברים, האם כדאי לעדכן גרסה ל-5.0.1? אני כרגע עם 4.3.3 (אייפון 4, לא פרוץ)

יתרונות? חסרונות? (אם בכלל...)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בטח שכדאי, תמיד טוב לשדרג, חוץ מזה שיש כל מיני גימיקים חדשים.

תשדרג ואחר כך תפרוץ, יש פה מדריך קצר שנכתב באשכול הזה.

אם תצטרך עזרה אישית, תוריד TEAMVIEWER ושלח את הפרטים בה״פ.

Stay Dirty

פורסם

זה שטויות, זה רק נראה מסובך, וכיאה לכתבים של IPHONEIL, הוא אידיוט וטעה כמעט ברוב הפקודות.

הרגע עשיתי את זה וזה עובד מצוין.

במקום /cd שהוא כתב שם, זה צריך להיות ..cd עד שמגיעים לכונן C ואז נכנסים לתיקיה של הפריצה ע"י cd והשם של התיקיה.

אחר כך מריצים את הפקודה ככה:

cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig

ולא עם רווחים באמצע.

לאחר מכן מופיעה התקנת פרופיל על האייפון. מאשרים את זה, וכשנדרשת סיסמא של ה VPN, פשוט לוחצים הבא.

מכניסים את הפקודה הבאה:

cinject.exe -j payloads

ממתינים שזה יסתיים ומכניסים את הפקודה הזאת:

cinject.exe -w

תנו לזה לרוץ במשך דקה בערך, ואז פשוט כנסו למכשיר, למסך ההגדרות הראשי, ותראו פתאום TOGGLE של VPN. תדליקו אותו. במקביל כל הזמן רצות פקודות בחלון הCMD.

תנו לאייפון להידלק מחדש עם פס טעינה מתחת לתפוח, וכשהוא נדלק, סידיה תופיע. משם הכל כבר זורם.

שלייקס ומירן תעדכנו פה אם הצלחתם :)

Stay Dirty

פורסם

אז קודם כל, המון תודה לאסף שפרץ לי את האייפון.

כרגע הכל עובד כמו שצריך, כמובן בתור אחד שהאייפון 4S זה האייפון הראשון שלו, אני עוד לא יכול לומר בדיוק איך האינסטלוס מגיב וכדומה אבל התהליך עבר בצורה חלקה ויוצאת מין הכלל - לא מסובך כמו שזה ניראה.

אז קדימה חברים, תנו בראש ותהנו ;)

פורסם
על איזה חתול אתה מדבר? עד עכשיו אני רואה אנשים עם פריצה ולא שמעתי על מקרה שהעיפו אותה.

כך עדכון גירסה למכשיר IOS מעיף את הפריצה הקיימת על המכשיר (ואם אני לא טועה, גם אפליקציות שהותקנו בעזרתה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אסף הקדים אותי קצת :)

בדיוק כתבתי מדריך בפורום של cydia.co.il

המדריך הזה מיועד לממש מתחילים, אגב אסף לי הייתה שגיאה 1266

הנה המדריך:

אז שוחררה גרסה פשוטה רק למק, ואילו לחלונות נצטרך להשתמש בגרסה שורת הקוד (כמו DOS של פעם)

נתחיל מזה שנוריד את הקובץ מכאן:

https://sites.google.com/a/iphone-de...attredirects=0

נשלוף אותם מהRAR ונשים את התיקיה בתיקיית אם של כונן (בשביל שיהיה לנו יותר קל) - כלומר בC: או בD: (או בZ: למי שיש מליון כוננים, לא באמת משנה)

כעת נפתח את CMD על ידי לחיצה על מקש החלונות ומקש R ובחלון שיפתח נרשום CMD ואנטר.

יפתח חלון שחור. כעת עלינו להגיע לתיקייה של הפריצה

אם היא נמצאת בכונן C:יש לרשום

CD..(סי, די נקודה, נקודה)

עד שיופיע רק

C:\>

כעת יש להיכנס לתיקייה:

CD cinject_0.4.3

אם היא נמצאת בכונן D:

לרשום

D:

זה יעביר אותנו לכונן D ואז

CD cinject_0.4.3

זהו עכשיו אפשר להתחיל לעבוד!

מביאים את המכשיר למצב שהוא במסך הבית כלומר לא נעול ומריצים את הפקודה הבאה:

cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig

יופיע לנו על המסך פרופיל רשת חדש, תעשו התקן, התכן כעת וכשיבקש סיסמא תעשו הבא (למעלה מימין) וסגור.

כעת תוודאו שאין לכם שום סיסמא בהדלקה\שחרור מנעילה וכו' (ואם יש תבטלו) ותריצו את הפקודה הבאה(שוב כאשר המכשיר לא נעול):

cinject.exe -j payloads

כעת אתם תראו חצים מסתובבים למעלה (כמו סנכרון). בשלב זה יכולים לקרות 2 דברים או שהוא יכתוב לכם בחלון הCMD שכל מה שנותר זה להריץ עוד פקודה או שהוא ירשום שגיעה 1266.

אם קיבלתם שגיאה - צריך לעשות ריסטור למכשיר כך שלא יהיו בו אפליקציות (לאחר מכן אפשר לסנכרן והכל יחזור לקדמותו)

אני לא אפרט כאן איך עושים ריסטור, ישנם מספיק מדריכים בעברית ברשת.

אחרי הריסטור פשוט תתחילו מההתחלה עם המדריך.

אם לא קפצה לכם השגיאה יש להריץ את הפקודה הבאה:

cinject.exe -w

ובשלב זה, באייפון, ללכת להגדרות, כללי, רשת, VPN ולהפעיל.

כעת תקפוץ שגיאה, לא לגעת!, המכשיר יעשה ריסטרט וכשהוא יחזור יהיה לכם CYDIA.

מזל טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...