Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתן שום מסמך שאתה תכתב בלי לקבל יעוץ. יעוץ עולה כסף - אבל שווה. ואם תשכר את העו"ד להמשך - זה יקוזז משכר הטרחה שלו. אתה לא יודע מה לבקש וכמה. תן למעביד לשלם, ואם חסר משהו - אחרי זה תנפיק מכתב עם חשבון שתעשה.

לפי התיאור שלך - יתכן ולא יהיה מנוס מצעד משפטי ותראה את זה כשהשקעה שיש לה סיכויים טובים להיות משתלמת.

אם תפוטר - אל תחתם על שום מסמך שיש בו התחייבות שלא לתבוע ! מחק את מה שמיותר וחתום רק "קבלתי סכום... קבלתי מכתב ...". בבוא זמן ההתחשבנות - אסור להתנות תשלום בחתימה, ואם לא ישלמו יחטפו קנס גבוה. זה רק לטובתך.

נסה לברר בעיריה אם יש גוף שיכול לייעץ במחיר סימלי. במקביל ברר בפורומים של דיני עבודה (כמו YNET, תפוז וואלה) - יש שם יעוץ של עו"דים ותקבל מידע בדוק ולרוב מועיל.

נראה לי שאתה מוכשר עם הרבה מוטיבציה: אולי תנסה לחפש אלטרנטיבה במוקדי שרות של שרותי רפואת חרום או אחת מחברות האשראי?

בהצלחה איש!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל קרה כל עורך דין שהתייעצתי איתו רוצה 300-700 שח רק לפגישת ייעוץ. עכשיו אני יודע שיש לי קייס ויש לי את כל הניירת וההוכחות ביידים. אם אני פונה לבית דין לעבודה אני יכול לתבוע לבד ולייצג את עצמי?

תגיד לי, אתה יודע כמה לוקח רופא לביקור? אני מקווה שלא תחליט לעשות לעצמך ניתוח לבד.

אל תעיז ללכת לבד כי כפי שנראה לפי השאלות שלך אין לך מושג מה הזכויות שלך ומה הזכויות של המעביד שלך. שלם לעו"ד או להסתדרות ולך כמו בן אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אל תתן שום מסמך שאתה תכתב בלי לקבל יעוץ. יעוץ עולה כסף - אבל שווה. ואם תשכר את העו"ד להמשך - זה יקוזז משכר הטרחה שלו. אתה לא יודע מה לבקש וכמה. תן למעביד לשלם, ואם חסר משהו - אחרי זה תנפיק מכתב עם חשבון שתעשה.

לפי התיאור שלך - יתכן ולא יהיה מנוס מצעד משפטי ותראה את זה כשהשקעה שיש לה סיכויים טובים להיות משתלמת.

אם תפוטר - אל תחתם על שום מסמך שיש בו התחייבות שלא לתבוע ! מחק את מה שמיותר וחתום רק "קבלתי סכום... קבלתי מכתב ...". בבוא זמן ההתחשבנות - אסור להתנות תשלום בחתימה, ואם לא ישלמו יחטפו קנס גבוה. זה רק לטובתך.

נסה לברר בעיריה אם יש גוף שיכול לייעץ במחיר סימלי. במקביל ברר בפורומים של דיני עבודה (כמו YNET, תפוז וואלה) - יש שם יעוץ של עו"דים ותקבל מידע בדוק ולרוב מועיל.

נראה לי שאתה מוכשר עם הרבה מוטיבציה: אולי תנסה לחפש אלטרנטיבה במוקדי שרות של שרותי רפואת חרום או אחת מחברות האשראי?

בהצלחה איש!

במוקדים של אשראי זה הרבה יותר ניצול, שכר יותר נמוך ושיחות ללא הפסקה, והמקצוע שלי זה בכלל טכנאי מחשבים או בודק תוכנה, פשוט קשה למצוא בלי תואר. וגם טכנאי מחשבים מקבל איזה 6 אלף. והעבודה שלי כבר הרבה יותר נוחה, אין פה כל הזמן שיחות רק בחירום ורוב הזמן אני עסוק עם אקסל. טוב אז מה שיש לי לעשות עכשיו זה רק לברר אם אני מפוטר סופית כשהבוס יהיה פה, ולבקש את המכתב פיטורין ואז לגשת להסתדרות לתבוע דרכם. למרות שממה שהבנתי הם לא הכי עוזרים....אגב הפיטורין על הפסקה הם לא חוקיים, וגם זה שפיטרו אותי בלי שימוע זה עוד עברה על החוק, אבל אני רק בטוח ב50 אחוז שהוא פיטר סופית. אני חייב להוציא למעסיק מכתב על כל מה שאני דורש לפני התביעה? אם אני לא רוצה לדרוש כלום? פשוט לקבל את המכתב פיטורין ואז ללכת לבית דין לדרוש את כל מה שמגיע כולל תביעה על פיטורין שלא בתום לב בלי שימוע. אם יש פה איזה עורך דין שרוצה לעזור לי תמורת אחוזים צור קשר בתיבה פרטית.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

spun24

מעבידך לא רוצה לפטר אותך.

מה אז???

כאשר תיתן לעצמך תשובה מה אז , יהיה קל יותר לייעץ לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דיברתי איתו לגבי הפנסיה שלי ושלא קיבלתי שנה אחורה והוא אמר שישלמו לי את זה. הייתה לי פנסיה ממאי 2009 עד דצמבר 2009. עכשיו בינואר 10 התחלתי לעבוד בעבודה הנוכחית ועד עכשיו לא הפקידו לי פנסיה. הסוכן שלו טוען שהוא מנסה לקבל מהם את המידע ולא מצליח. בגלל שאין לי את המספר תכנית מקפת לא נותנים לי פרטים. אם הסוכן של המעביד עושה לי קרן אצלו אני אקבל החזרים רק על חצי שנה אחורה במקום על שנה שלמה. מה אני עושה? ביקשתי ממקפת שישלחו לי בדואר את הפרטים של הקרן, כשיהיה לי מספר קרן אני אוכל לקבל את כל ההחזרים שנה אחורה או לבחור סוכן שאני רוצה?

ואמרתי לו תשמע איפה המכתב פיטורים שלי כי הוא מתנהג שלא היה כזה דבר..אז הוא אומר הוא לא הוציא לך? הסמנכ"ל? אמרתי לו שלא והמצב לפה או לפה או שייתן לי מכתב וכל מה שמגיע לי ואני הולך הבית או שנסגור את הפערים בינינו, שיגדיר מה אני עושה בדיוק ומה תוספת השכר כי לדעתי השכר שלי נמוך. אז הוא צחק כזה ואומר לי שאין כנראה מה לחשוש כי כנרא גם הסמנכל אולי עוזב. אז אמרתי לו אין בעיה שהסמנכל יעזוב שאני אעשה חלק מהעבודה שלו תמורת תוספת תשלום. הוא דיבר כאילו כלום לא קרה ואין פיטורין וגם על ההפסקות שאני לא אחראי שאם אני אתנהג כמו שצריך לא יאיימו עליי בפיטורין. בקיצור הוא לא רוצה להעלות שכר ורוצה שהעניין יישאר כמו שהוא וכנראה לא מתכוון לפטר אותי גם, אבל לא מתכוןן לתת יותר כסף ופנסיה רק חצי שנה.

והוא אמר שהוא ידבר איתי על זה, ואני אמרתי לו בצורה ברורה אם אני מפוטר אז אני רוצה מכתב אם לא שנסגור תנאים, אז הוא צחק כזה ואמר נדבר על זה וזהו...מצד אחד אני מת לעוף משם ול*** אותו עם תביעה רצינית. מצד שני אין לי עבודה אחרת ויש לעבודה הזו את היתרונות שלה פה ושם..אולי אם הוא משלם לי פנסיה נדפקתי כי אז אין לי על מה לתבוע בעצם? ולגבי ההפסקות הכל נשאר אותו דבר, וכל העניין לא ברור אני רוצה מכתב פיטורין אני מעדיף שיפטרו אותי כבר פשוט אין עבודה אחרת :x

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...