Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת רכב - פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צירפתי תוצאות בדיקת רכב לפני קנייה. הרכב הוא פג'ו 206 XT עם מנוע 1600.

בעל הרכב מבקש עליו 32000 ש"ח, אך לאחר תוצאות הבדיקה התברר שיש פגיעה בשילדה בעלת משמעות נמוכהץ

מה דעתכם על הבדיקה וכמה אני אמור להוריד מערך הרכב?

בתודה מראש.

001dn01.jpg

פורסם

אני לא הייתי קונה רכב כזה,גם פגיעה בקורת אורך,גם בגשר התחתון,נזילות חזקות מהגיר,זה כבר מספיק מעל הראש.

תמצא לך אחד אחר.

פורסם

בעל הרכב לא מחובר לכדור הארץ.

הרכב מוזנח ביותר ובעל פגיעות שלדה, הרכב לא שווה גם 10,000 מתחת למחירון ולו רק בגלל שתצטרך להשקיע הרבה ביישור קו ואולי אז תגיע למחיר מחירון של רכב תקין וללא פגיעות שלדה.

לאור הממצאים אני בטוח שלא פתחת את מיכל העיבוי או פקק מילוי השמן וראית מה המצב שם, אני מוכן להתערב שהמצב "לא משהו". 14 רכבי פיג'ו 206 מהשנתונים 2002-2003 ראיתי במהלך השבועות האחרונים, 13 מהם לא היו שווים בדיקה, שלא לדבר על מחיר המחירון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למוכר כזה הייתי נותן משהו אחר וזה לא כסף.

אתה ידעת לפני הבדיקה שיש פגיעת שלדה??

דלג לרכב הבא, לא חסרים 206 למכירה ושהמוכר הזה ימשיך לבקש מחיר כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
למוכר כזה הייתי נותן משהו אחר וזה לא כסף.

אתה ידעת לפני הבדיקה שיש פגיעת שלדה??

דלג לרכב הבא, לא חסרים 206 למכירה ושהמוכר הזה ימשיך לבקש מחיר כזה.

המוכר לא אמר לי שיש פגיעה בשילדה.

פורסם

הפגיעות בשילדה רשומים תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה, אם יש פגיעה מהותית הם היו נרשמים תחת ליקויים בעלי משמעות גבוהה

אני אישית הייתי רוצה לראות חוות דעת של בוחן רכב לטופס, נסה למצוא כאן את חבר הפורום kompy (אם אני לא טועה, אם כן אתקן) הוא בוחן רכב והוא יוכל לתת לך חוות דעת מהימנה לגבי סעיפי השילדה, יכול להיות שזה "קצה שילדה": מונח שנשמע רע אבל לא

כזה ביג דיל בפועל

לגבי שאר הליקויים אני אישית לא מתרגש, הרוב זה כסת"חים של מכונים שונים ולא ניתן לדעת מה המצב האמיתי של הרכב מבלי שיראה אותו מוסכניק שאתה סומך עליו ...

• תוכן חדש...