Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

בעקבות סדר רב בבלאגן החלטתי למכור חלק מהרכיבים שיושבים אצלי בבית .

מגברים 4 ערוצים כגון JBL , ROCKFORD , MTX אמריקאיות וכו' .

מגברים 5 ו 6 ערוצים מהרמות הגבוהות .

קרוסאובר של מורל הייבריד ואוביישן .

טווטרים MT 22 כחדשים .

וופרים של הייבריד (אחד צריך תיקון קטן - עובד אבל חסר לו ספוג מאחורה לא משמעותי בכלל) .

מגן לסאב - 12 "

מספר שלטים לפיונר כמה דגמים (הרגילים והחדשים יותר) .

פיונר 8600 MP משודרג עם שלט והכל (אפשר גם למצוא את הקרטון) .

יש כ 12 מגברים שונים וברמות הגבוהות ביותר .

נייד בירושליים חיפה ואפשרות גם לבית שמש - אפשר לקבוע במקומות שונים .

פרוט אפשר לקבל דרך הודעה פרטית או הפלאפון 0504805551 .

חנוכה שמח .

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

צהרים טובים .

פירוט קטן על המגברים שנשארו (תמונות יעלו היום בערב להמחשה).

lightning audio 300.4 - הוא מגיע עם תוספת של מאוורר שעולה בחברה יותר מ 250 ש"ח.

pionner 924GNX - מגבר CLASS A .

DHD NTX 2003 - אחלה מגבר שבעולם . מנסיון! 400 ש"ח סה"כ.

RockFord X4.6 - האולד סקול מהטובים שיש !

sherwood xa-1240Q - מגבר טוב למתחילים , זה המגבר היחיד שמבחינה קוסמטית נראה פחות מקצועי .

Power Acoustic 400X - אישית קשה לי להיפרד ממנו - מגבר חזק עמיד תוצרת USA משהו להיט ...

JBL 75.4 - אני מניח ששמעת עליו רבות .

כל אילו הינם מגברים 4 ערוצים .

zed audio דיוס - אך אני מניח שמגבר כזה הוא לא מחפש ...

המגבר שהוא 5 ערוצים הוא :

RedStar Audio - חברה מעולה, 500W ליציאה החמישית ! 1100W !!!

וישנו מגבר 6 ערוצים שאת היציאה ה6 ניתן לגשר ליציאה אחת ולקבל 5 ערוצים איכותיים וחזקים:

planet audio p706 - חיפוש קצר בגוגל יתן לך רבות עליו ועל משמעותו במערכות הSQ מהטובות שיש . מקורי תוצרת USA !

בעקבות כך שאני יורד מהרכב אני מוכר גם את המערכת שנמצאת על הרכב , להלן :

Focal Utopia 3way - סט מהטובים ביותר שקיימים למערכות SQ וSQL , סט שיודע להתמודד עם סאבים כגון ה W7!

Pionner 5050 - מכשיר DVD פאנל נשלף מהרמות הגבוהות - נקנה לא מזמן ועובד כמו חדש ! למכשיר יש תוספות נוספות וייחודיות.

מגבר EARTHQUAKE מונו - יכול להרים כל סאב , המגבר בעל כניסת כבל של 8G . וזו לא טעות , מסוגל להרים סאב ב 2אום יותר מ1400 RMS .

סאב JL Audio W7 - סאב ה SQ / SQL מהטובים ביותר שאני שמעתי , מי שמחפש גם SPL אין לו בעיה לתת בראש . חזק מאוד . חיפוש קצר בYOUTUBE ו GOOGLE יראה לכם ביצועים וכמה שהסאב הזה מהולל - נדיר מאוד ! הסאב מגיע עם תיבה המתאימה לו לפי הוראות החברה . תיבה מסיבית וחזקה מאוד . חובה לראות ולשמוע .

סט מורל הייבריד לפרטים לדבר איתי .

זוג קרוס אוברים של JBL חדש .

4 גרילים לוופרים 6.5" של מורל , 2 גרילים של JBL - כולם חדשים .

יש מה לדבר על המחירים. מחיר טוב למי שיקח כמה מוצרים .

לרציניים בלבד!

מכיוון שלא היה לי אפשרות לערוך נאלצתי להוסיף הודעה נוספת - מנהלים סליחה מראש .(סיבה נוספת היא שלא יהיה לי אינטרנט שבוע).

נוסף למכירה סאב של VMAX122 Cerwin Vega חדש חדש חדש - מהקופסא לא נפתח - יש לי אפשרות להשיג גם תיבה מקורית בזול מאוד - ב 150 ש"ח פחות מהמחיר הכי זול בזאפ . כולל אחריות וכל מה שצריך יש לי שלושה כאלה .

ערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה !

חלק מהפריטים כבר לא רלוונטיים .

מחירים גמישים לשבוע!

בברכה

יעקב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה !

ירידת מחירים =))))

בברכה

יעקב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקומפוננט והZED AUDIO כבר לא רלוונטי . מזל טוב לקונה המאושר !

ה P706 planet audio לא רלוונטי גם כן .

נוספו 2 מגברי 4 ערוצים שהגיעו אלי מאחי מכירים זולים מאוד .

בנוסף סט חדש של מורל הייבריד ! וופרים חדשים עובדים פחות משבוע!

לא ממהר למכור את הרכיבים, כרגע נוח לי מאוד שהם אצלי מכיוון שיש עיקוב עם מכירת הרכב .

שבת שלום לכולם .

בברכה .

יעקב

פורסם

מקפיץ פעם נוספת , המחירים הם נמוכים מאוד .

ד"א את הסאב אני לא אמכור ב2000 ש"ח אז לא ללחוץ עלי כל יום מחדש בבקשה .

סט קומפוננט מורל הייבריד חדש !

DHD NTX 2003 - אחלה מגבר שבעולם . מנסיון! 400 ש"ח סה"כ.

RockFord X4.6 - האולד סקול מהטובים שיש !

Pionner 5050 - מכשיר DVD פאנל נשלף מהרמות הגבוהות - נקנה לא מזמן ועובד כמו חדש ! למכשיר יש תוספות נוספות וייחודיות.

מגבר EARTHQUAKE מונו - יכול להרים כל סאב , המגבר בעל כניסת כבל של 8G . וזו לא טעות , מסוגל להרים סאב ב 2אום יותר מ1400 RMS .

סאב JL Audio W7 - סאב ה SQ / SQL מהטובים ביותר שאני שמעתי , מי שמחפש גם SPL אין לו בעיה לתת בראש . חזק מאוד . חיפוש קצר בYOUTUBE ו GOOGLE יראה לכם ביצועים וכמה שהסאב הזה מהולל - נדיר מאוד ! הסאב מגיע עם תיבה המתאימה לו לפי הוראות החברה . תיבה מסיבית וחזקה מאוד . חובה לראות ולשמוע .

RedStar Audio - חברה מעולה, 500W ליציאה החמישית ! 1100W !!!

VMAX122 Cerwin Vega חדש - מהקופסא לא נפתח - יש לי אפשרות להשיג גם תיבה מקורית בזול מאוד - ב 150 ש"ח פחות מהמחיר הכי זול בזאפ . כולל אחריות וכל מה שצריך יש לי שלושה כאלה .

מגן לסאב - 12 "

מספר שלטים לפיונר כמה דגמים (הרגילים והחדשים יותר) .

פיונר 8600 MP משודרג עם שלט והכל (אפשר גם למצוא את הקרטון) .

יש עוד 2 מגברי 4 ערוצים מעולים (אני לא זוכר את הדגמים המדויוקים ואני לא בבית , אפשר בפרטי) .

בברכה.

יעקב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

5 תווים ... :D

שבוע טוב

יעקב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יורד יותר מידי במחירים. אין מה לדבר על זה שעות .

רדיו דיסק Pionner 5050 DVD במצב חדש !!!

בברכה

יעקב

• תוכן חדש...