Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב יותר חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה תלוי במדבקות , No fear מוסיף 15 כוח סוס , פומה מוסיף 10 והסמל של נייק 5 , אבל יש האומרים שפומה מעל הסמל של נייק יותר חזק מה no fear :lol:

למה לך להסתבך עם חישובים של מדבקות שאפשר להוסיף פס לד שהוא לבד מוסיף 20 כ"ס :wink:

חחחחחחח שיואו הרגתם אותי :lol:

קופרה תהיה יותר מהירה, אין מה להשוות בכלל...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה לאחרונה פותח שרשורים לא ברורים כל כך...

למרות שזו שאלה של ילדון, ברור שהאיביזה קופרה תהיה מהירה יותר,

יש גם את כל עניין היחס הספק למשקל.

פורסם

ללאון אולי יש פחות כוח סוס

אבל ה DSG שלה יותר מהיר והרגל השמאלית והיד הימנית שלך P:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני מבקש! 211 כ"ס! :nono:

נו טוף, אני אאמין לך בנושא, אני לא הרגשתי את הסוס הנוסף בנסיעה על האוטו... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נו טוף, אני אאמין לך בנושא, אני לא הרגשתי את הסוס הנוסף בנסיעה על האוטו... :-D

מתי כבר נהגת ברכב???:evil:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
רציתי לדעת איזה רכב יותר חזק מבין הרכבים

סיאט איביזה קופרה 2008 ידנית 180 כ"ס סטנדרטית לגמרי

או

סיאט לאון 1.8 TSI 2010 DSG עם 160 כ"ס

תודה!

מה זה השרשור הילדותי הזה?

פורסם
מתי כבר נהגת ברכב???:evil:

אם אני אחכה לך - אני לא אגיע רחוק... מר (כל הזמן) "אני עסוק אדבר איתך עוד מעט"... :-D :-D :-D :-D

חבר טוב שלי לקח את הרכב בליסינג, בלי נסיעת מבחן, ידע מראש כבר שזה מה שהוא רוצה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה תלוי במדבקות , No fear מוסיף 15 כוח סוס , פומה מוסיף 10 והסמל של נייק 5 , אבל יש האומרים שפומה מעל הסמל של נייק יותר חזק מה no fear :lol:

הרגת אותי מצחוק:)

פורסם

הלאון תהיה יותר מהירה

רק במטר הראשון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הפוך, גוטה, הפוך !

לסיאט איביזה קופרה בשנת 2010 יש מנוע 1.4TSI זהה לזה שמותקן בשירוקו, עם מגדש על ומגדש טורבו.

בשירוקו הוא מוציא 160 כ"ס בסטנדרט, באיביזה הוא מוציא 180 כ"ס בסטנדרט. אותו המנוע בדיוק.

לסיאט איביזה קופרה של שנת 2008 עדיין יש את מנוע ה- 1.8 (20VT) החביב והטוב, אשר מספק כאמור את אותו הספק של 180 כ"ס.

לסיאט ליאון של שנת 2010 יש את המנוע של הקופרה של 2008 אך משונמך קלות מבחינת הספק, ומוציא 160 כ"ס בגרסה הזו.

גרסת ה- FR של הליאון מוציאה 200 כ"ס ובשנת 2010 מוציאה כבר 210 כ"ס למיטב זכרוני, כאשר הקופרה (ליאון) מוציאה 240 כ"ס והקופרה R מוציאה 260 כ"ס.

כל הנתונים בשליפה מהמקלדת והשעה 1:32 בלילה, אז אולי פספסתי משהו, מתנצל מראש.

בתשובה לשאלה מי יותר חזק - מי שההספק שלו יותר גדול, מן הסתם, הקופרה.

בתשובה לשאלה מי יותר מהיר (זו לא אותה שאלה, שים לב), במקרה זה - אני מניח שגם הקופרה.

מקווה שעניתי על השאלה לשביעות רצונך, סע בדרכים ישרות (סיאט, בכל זאת, אתה יודע...).

רגע , איך יכול להיות שאותו מנוע בידיוק מפיק כוחות סוס שונים ? כ''ס הוא לא התפוקה של המנוע?

פורסם

בחיי שאני לא מבין איך השרשור הזה הגיע כלכך רחוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...