Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.\

ברשותי 2 מחשבים בבית שמחוברים לראוטר,אחד בחיבור ישיר עם כבל(הנייח) ואחד בחיבור אלחוטי(מן הסתם הנייד).

האם ניתן ליצור רשת בין 2 המחשבים? האם ניתן ליצור מצב שאפשר לראות במחשב הנייח(שמחובר לLCD בסלון) את כל מה שיש במחשב הנייד(שמשמש כמחשב גלישה והורדות).

תודה לעונים ולעוזרים.

פורסם

אופציה א: (בעולם מושלם שיש לך שתי מערכות הפעלה XP)

תלחץ על כפתור ימני על האיקון "מחשב שלי" או "my computer", וודא ששתי המחשבים הם על אותו WORKGROUP בעלת שם זהה.

תלחץ כפתור ימני על כל כונן/תיקייה שאתה מעוניין לשתף ברשת ובחר שיתוף מתקדם ואפשר שיתוף של הכונן/תיקייה.

אופציה ב: (בעולם בו יש לך שתי מערכות שונות)

כמו א, רק תלחץ גם בנוסף על "אשף הרשת הביתית" בכל מערכת הפעלה ותקווה לטוב..

אם שתיהם 7, עדיין כמו א, ותיצור לך "קבוצה ביתית" או "HOMEGROUP" עם סיסמא במרכז הרשת והשיתוף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא בדיוק, ה LINK LAYER TOPOLOGY הוא פרוטוקול המאפשר להציג מחשבים ברשת במפת הרשת. בחלונות 7 וויסטה הוא מותקן אוטומטית, ב XP אם הוא לא מופעל\מותקן המחשב של ה XP לא יתגלה במחשב של הויסטה או 7.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קח קישור למדריך מעולה ובו הוראות מפורטות של מה שצריך. יש בתוכו קישורים להגדרות כרטיס רשת וקבוצות עבודה משותפות.

אם תקליק בצד ימין על "רשת ביתית" תמצא גם מדריך לפתרון בעיות.

כמו שארז כתב - עליך לסמן ספריות משותפות. אם המחשב פעיל בשיתוף ברשת - תחשב טוב מה אתה מוכן לשים בשיתוף.

http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm

תצטרך גם הגדרות בנתב - בעקרון הן דומות למכשירים הנפוצים, אבל כדאי לחפש מדריך ספציצי לנתב שלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בוקר טוב,תודה על התגובות. בשתי המחשבים יש XP.

אני אנסה ברגע שאוכל לבצע את מה שהצעתם ואחזור לדווח.

המשך יום טוב.

עריכה.

הגדרתי בלפטופ שתי תיקיות לשיתוף,איך אני רואה במחשב הנייח את התיקיות הללו? לאן אני צריך להיכנס?

פורסם

תכנס MY NETWORK PLACES (מיקומי רשת שלי) לא זוכר מה כתוב שם בעברית, או דרך התחל או במחשב שלי בטאב בצד.

אודי A4

דימה.

פורסם

כנס ל"מיקןמי הרשת שלי", שם יש אופציה בעמודה בצד "הגדר רשת ביתית או רשת משרדית".

הפעל את האשף בשני המחשבים ודאג שלשניהם יהיה שם זהה לקבוצת עבודה ותסמן באשף את האופציה "הפעל שיתוף קבצים ומדפסות".

בהצלחה

פורסם

כשעשיתי את זה, הוא רשם שהקבצים יהיו חשופים לכל האינטרנט(כלומר נתן אזהרה), מה הקשר לכל רשת האינטרנט? אם ברשת האלחוטית יש סיסמה זה לא מספיק ? או שאין קשר?

פורסם

בוקר טוב.

הצלחתי להפעיל את הרשת בעזרתכם,תודה רבה לכל מי שתרם מידע.

שתי שאלות נוספות:

1. יש סיבה מדוע חלק מהסרטים שיש לי על הלפטופ,לא מצליחים להיתנגן במחשב הנייח? הם מופיעים כקבצי מוזיקה ולא וידאו למרות שניסיתי בכל מיני נגנים להפעיל אותם?

2. במידה וארכוש סטרימר ואחבר אותו לLCD שיש לי בחדר, אוכל לחבר אותו גם כן לרשת? במידה וכן,האם החיבור צריך להיות אלחוטי דרך הראוטר או חוטי גם כן דרך הראוטר?

תודה לעונים.

פורסם

1- אני מניח שמדובר בהבדל במקודדים המותקנים במחשבים. באיזה קבצים מדובר ? האם ניסית לנגן אותם בעזרת VLC PLAYER במחשב הנייח ? אם לא, הורד אותו ונסה.

2- ב Xtreamer (שהוא לדעתי מזרים המדיה הטוב ביותר כיום), ישנו גם חיבור LAN וגם חיבור WIFI (אנטנה נרכשת בנפרד), כך שאפשר לחבר אותו בשתי התצורות. אין לי נסיון בהזרמת קבצים ישירות לסטרימר מכיוון שאני מחבר לו כונן קשיח חיצוני, אבל אני בטוח שכמו כל דבר אחר בסטרימר הזה, ההגדרות לא מסובכות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צהריים טובים לכולם.

מקפיץ שרשור שפתחתי לא מזמן.

אתמול ניסיתי לראות בסלון סרט מהלפטופ(דרך הרשת כמובן), במחשב הנייח בסלון נעלם הלפטופ מהרשת,

אני פשוט לא מוצא אותו.

יש למישהו רעיון מה עלי לעשות או לחפש?

תודה לעוזרים.

פורסם

תבדוק שקיימת IP לכל אחד מהמחשבים (שונה כמובן)

ושלשניהם יש את אותו SUBNETMASK , ששנהם באותה קבוצה (WORKGRUP),

בכל מקרה תנסה לבדוק גם אם יש PING כשאתה מפעיל את הפקודה CMD.

תרשום PING ואת הכתובת של המחשב שאתה כותב ממנו, ואח"כ את הכתובת של המחשב השני, אתה אמור לקבל 4 שורות ארוכות, אחת אחרי השניה, זה תקין, אם הוא אומר REQUSET TIME OUT שלוש פעמים אז אין תקשורת בין המחשב לכרטיס במקרה הראשון, או שאין תקשורת בין 2 המחשבים במקרה השני.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...