Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה חבר'ה שמטיילים\גרים בחו"ל ונתקלים בכל מיני מנהגים והרגלים מוזרים או משעשעים,אז יאללה, שתפו אותנו!

אני אתחיל:

*בהונג קונג (גם בסין) לא נהוג "לשמור דברים בבטן"- כולם עושים גרעפסים וזה מקובל לחלוטין.

אתה יכול להכנס למעלית ותכנס איתך בחורה דקיקה ועדינה למראה, ופתאום היא פשוט "תפציץ" אותך עם גרעפס וזה הכי טבעי ולגיטימי מבחינתם.

*שוב הונג קונג, כשמישהו מתעטש לא אומרים לו לבריאות, אין לזה משמעות מבחינתם,הם גם לרוב לא יענו בתודה.

*טאיוון, לכל פגישה עיסקית שתכנס אליה מיד יגישו לך תה,זה נחמד בפעם הראשונה, פחות נחמד בפגישה ה-12 שלך באותו יום....ואין דבר כזה שלא תשתה, הם עלולים להעלב.

*שוב טאיוון, לעולם לא יגישו לך מים קרים, רק מים פושרים או חמים.

*שוב טאיוון, מקובל לחלוטין שנשים לא מגלחות שם בית שחי (לא מדבר על איזורים אחרים..).

*הונג קונג (וכל חבל קנטון), השפה מאוד ווקלית ואגרסיבית, לפעמים אתה יכול לעמוד מהצד ולשמוע שיחה של 2 מקומיים וזה ישמע לך כאילו הם עוד שנייה דוקרים אחד את השני מעצבים, אבל הם בכלל מנהלים שיחת חולין על מסעדות מומלצות...

*המזרח הרחוק (בפרט יפן,טאיוון,הונג קונג)- חולים על לצלם, אתה יכול לראות ילדות בנות16 מסתובבות עם מצלמות שרק העדשה עולה מעל 2000$, הם מצלמים ה-כ-ל (ורצוי שבתמונה יהיה מישהו\י שיעשה וי עם האצבעות...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לא לציין את ההודים, שמשתמשים רק ביד אחד כדי לאכול, ולא לוחצים את היד השנייה, איתה הם מנקים את הישבן לאחר ביקור בשירותים :lol:

כשהייתי חייל התארחתי בביתו של אחד הנהגים הדרוזים אצלינו ביחידה. אחרי האוכל שתינו קפה, ומיד כשסיימתי את הקפה הגיע אחיו הצעיר ועשה לי ריפיל לכוס, אז נזכרתי ששמעתי פעם שמקובל להפוך את הכוס בתום השתייה, אחרת ימלאו אותה שוב ושוב, ולא מנומס לענות בשלילה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ועוד על הודים, מנענעים את הראש מימין לשמאל כשהם מדברים. אתה אף פעם לא יודע אם הם מתכוונים לכן, או לא, או על מה הם מדברים בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רואים שלא גרת עם שותפה מהונג קונג,

הם גם מפליצים בכל הזדמנות, תוך כדי שהם מדברים אתך, וכמה שיותר.:shock:

בקיצור, כמו גרעפסים.

הכול מסין, בעצם, גם עניין המים החמים, שנובע מהאמונה המושרשת

שמאכלים קרים או כאלה שלא עברו חימום יקררו לך את הגוף ותהיה חולה מזה -

מה שגורם לכך שהכול מבושל או מוקפץ, שום דבר לא נא, לעולם.

נושא היד ימין / יד שמאל לא מוגבל להודו, כמובן.

בלא מעט ארצות אפריקניות אסור להגיש את יד שמאל ללחיצת יד,

כי זאת היד שמנגבת. כלים, אלא מה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה גר בהונגקונג ועל הדברים הבאמת מוזרים לא כתבת.

האמונה שלהם בפנג שוי וכל מיני אמונות תפלות זה משהו.

בניינים שלמים אין קומה 8 כי זה מספר רע, בכל הכניסות לכלבואים יש מראות בתקרה כדי לבלבל את השדים, לעסקים קוראים בשמות כמו "הרבה כסף", "עושר והצלחה" וכו', שלא לדבר על עשיית עסקים במועדים לפי חישוב נומרולוגי ואסטרולוגי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לעסקים קוראים בשמות כמו "הרבה כסף", "עושר והצלחה" וכו',

אז בגלל זה רוטב צ'ילי תאילנדי שמוכרים בכל חור בישראל נקרא HEALTHY BOY BRAND.

הכול מסין, בעצם, גם עניין המים החמים, שנובע מהאמונה המושרשת

שמאכלים קרים או כאלה שלא עברו חימום יקררו לך את הגוף ותהיה חולה מזה

אתה רוצה להגיד שהם לא שותים משקאות קרים, ולא אוכלים גלידה?

*טאיוון, לכל פגישה עיסקית שתכנס אליה מיד יגישו לך תה,זה נחמד בפעם הראשונה, פחות נחמד בפגישה ה-12 שלך באותו יום....ואין דבר כזה שלא תשתה, הם עלולים להעלב.

עוד עם ששותה תה בכל הזדמנות, זה רוסים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה רוצה להגיד שהם לא שותים משקאות קרים, ולא אוכלים גלידה?

יש מערביים יותר ומערביים פחות, אבל בגדול, לא.

אצל עוד עם שמושפע מהגישה הסינית לאוכל - הקוריאנים - אין קינוחים או מאכלים מתוקים,

לא חמים ולא קרים. עוגה זה קונספט זר לגמרי.

(שוב, גם במקרה הזה, יש יותר מושפעים מהמערב ויש פחות)

עריכה:

כשאני חושב על זה, אפייה היא קונספט זר לגמרי עבור הקוריאנים!

לא יודע לגבי השאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על קולינריה אני בכלל לא מדבר. קולגה סיני הסביר לי שבעיניו לשתות חלב זה כמו לשתות פיפי של בהמה.

יש להם גם סטיה לשים נקניקיות בשר חריף בתוך לחמניות מתוקות, בפעם הראשונה שנתקלתי בזה כמעט נחנקתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חלב מילא, גם לנו לא חסרים דברים מוזרים עם הכשרות.

סריקה זריזה באינטרנט איששה את ההנחה שביססתי

על כל הקוריאנים שאי פעם הכרתי - אכן, בבתים קוריאנים אין תנור.

פורסם

לא יצא לי להתחכך יותר מדי באנשים מהמזרח הרחוק, אבל גם במערב אירופה, הקרובה אלינו לכאורה, יש כמה מנהגים משונים.

בספרד, הגברים מגלים חיבה מובהקת לגילוח החזה (ולמעשה כל פלג הגוף העליון).

לא יודע למה, אבל זה לא תלוי במבנה הגוף שלהם, בנטייתם המינית או בכל גורם אחר. פשוט מסורת.

אבל זה עוד כלום. בהולנד ובלגיה הצפונית, נוהגים לגלח יותר דרומה. והם ממש לא מתביישים לדבר על זה.

מבלי שביקשתי, כמה וכמה הולנדים (והולנדיות) שיצא לי לדבר איתם, התעקשו להסביר לי על היתרונות שבדבר.

הגדילה לעשות אחת הקולגות, בחורה נשואה באושר שאין לי שום קשר איתה מעבר לעבודה, כאשר פסקה בפשטות:

"הוא מצפה ממני להתגלח, אז אני מצפה ממנו בהתאם..." (הכוונה לבעלה.) :shock:

בכלל, את הקלות והפתיחות שבה מדברים פה על עניינים אינטימיים אפשר להשוות רק לקלות הדיון על פיפי וקקי בטירונות.

לא שאני מתנגד לזה, אפילו להפך, אבל לפעמים זה בהחלט יוצר מצבים משעשעים.

ובאנגליה יש בבתים רבים שני ברזים - אחד למים קרים ואחד למים חמים. תכל'ס, רעיון דבילי, וכיום הוא במגמת הכחדה.

אני אחזור לעדכן בהמשך, זה מה שהיה לי ב"שלוף".

פורסם
אתה גר בהונגקונג ועל הדברים הבאמת מוזרים לא כתבת.

האמונה שלהם בפנג שוי וכל מיני אמונות תפלות זה משהו.

בניינים שלמים אין קומה 8 כי זה מספר רע, בכל הכניסות לכלבואים יש מראות בתקרה כדי לבלבל את השדים, לעסקים קוראים בשמות כמו "הרבה כסף", "עושר והצלחה" וכו', שלא לדבר על עשיית עסקים במועדים לפי חישוב נומרולוגי ואסטרולוגי.

התבלבלת,

4 זה מספר רע, 8 זה המספר הכי טוב, אבל אתה צודק ברעיון הכללי, יש לא מעט בניינים שאין בהם את הסיפרה 4 (מקומה 3 עוברים לקומה 5, מקומה 13 עוברים ל-15 וכן הלאה), בעסקים הם לא אוהבים לסיים עסק שקשור לסיפרה הזאת (לא ירצו לקנות אבן שמשקלה נניח 0.42 נקודות או אבן שמשקלה 1.14 קרט,אם התשלום יצא 13,400$ הם יבקשו שתשנה את זה ל-13,399$ וכו'.

לכל סיפרה פה יש משמעות וזה חשוב לא ליפול בדברים האלה, אפילו את מספרי הטלפון שלי במשרד בחרתי לפי האמונות האלה.

אני לא נכנסתי עדיין לכל המנהגים המוזרים והמשונים שיש להם...

*כמעט בכל כניסה לבניין תיהיה בריכה קטנה עם מים זורמים או אפילו איזה "עציץ" קטן עם מים שזורמים בו, זה גם קשור לפנג שוואי ולעניין ה"זרימה".

*אכן יש כאלה שמפריחים נאדים לאויר,אבל זה מועט יחסית לגרעפסים.

*הודים- אוהבים לעשות עסקים בקבוצות, גם אם תרצה להפגש עם הודי אחד על אחד לעשות עסק אתה תגלה תוך 5 דקות שהצטרפו אלייכם לעסק עוד איזה 5 חברים שלו.

*הונג קונג- חולים על מין, כל 50 מ' יהיה ברחוב דוכן עיתונים שיהיו בו 3 עיתונים יומיים שונים, עוד 5 מגזינים של מכוניות, 4 מגזינים של אנימציה ובערך 30 מגזינים שונים של סקס.

*הונג קונגים- אוהבים ללכת עם חולצות פולו כשהצווארון מורם מעלה.

*סינים- חולים על בירה.

*טאיוון- כשתבקש חשבונית מנהג המונית הוא יוציא פנקס מודפס, יתלוש חשבונית ויגיש לך אותה, תרשום בה איזה סכום שבא לך.

*אם תתקשר להונג קונגי ואחרי שהוא יגיד "הלו" אתה לא תענה- הוא מסוגל להשאר על הקו למשך עוד 20 שניות ולצעוק לתוך השפורפרת "הלו! הלו! הלו! הלו!" במרווחים של פעמיים בשנייה פחות או יותר.

*כשאתה מתקשר ללקוח שלך במזרח ושואל אותו איך העסק אצלו, כמעט תמיד הוא יאמר לך שמאוד חלש ושהוא לא יודע כבר מה יהיה בעתיד. זה לא ימנע ממנו לפגוש אותך למחרת ולקנות ממך חצי מליון דולר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תאילנד , אם אתה הקונה הראשון באותו היום אז המוכר יעביר את השטר שלך על כל דבר בחנות. זאת מעיין ברכה להמשך היום.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הודים :

גברים נוהגים ללכת יד ביד כמו שתי ילדות ביכתה ב' , לפעמים אפילו אחד מחזיק את האצבע של השני ולא את כל היד .

וגם מחובקים כמו זוג (יד על מותני רעהו ) ואין לזה שופ קשר לנטייה מינית, הם פשוט חברים טובים (בלי ציניות)

ואני לא מתחיל בכלל עם המקומות שבהם הומלסים נרדמים, באו נגיד שזה שהם לא נדרסים זה השגחה של שיווה.

צ'כים :

יש להם נטייה לדבר איתך מטווח אפס , פשוט מקרבים את הפרצוף למרחק סמ' בודדים.

זה יכול מאוד להטריד בהתחלה.

בריטים:

מתנהגים כמו בריטים , זה ממש מוזר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הולנד: אנשים מגדלים סוסי פוני כחית מחמד לסוס שלהם כדי שלא ירגיש בודד.

בהולנד גם כמעט ואין תריסים. יש חלונות גדולים ווילונות שכמעט תמיד פתוחים.

תאילנד: אנשים שם לא יגידו לך שהם לא יודעים. כל מה שתשאל אותם תקבל תשובה מפורטת אבל יש סיכוי גדול שאין לה קשר למציאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...