Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה במחשב

mikispike
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מקווה שזה מתאים לפה . אני מצאתי אודי A6 2003 אבל יש לו נורת מנוע דולקת. עכשיו הרכב נימצא באזור צ'ק פוסט. ואני מעוניין לדעת האם מישהו יודע איפה אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה עם מחשב כדי לגלות מה התקלה.?

תודה לכולם

*** לא , זה לא מתאים לפה וגם הכותרת שלך לוקה בחסר- נא לקרוא את כללי הפורום, הנהלת הפורום***

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

אני מתכוון לזה שחפשתי אודי A6 2003 ומצאתי אחת למכירה . וכרגע אני מחפש מקום שאני יוכל לקחת את האוטו לבדיקה לפני קניה. שבו אפשר לחבר את הרכב למחשב כדי לראות למה יש נורת תקלה למנוע

VOLVO S60 2.4

פורסם

זהו שאצלם זה 300 שקל לחבר לבדיקה רציתי לדעת אם יש מישהו אחר באזור של צ'ק פוסט.?

VOLVO S60 2.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...