Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסוסיתא רום כרמל 79 !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כחודש שמתי לב לרום כרמל עומדת בראשון לציון נראית יפה בחצר בית של מישהו...

לפני כשבוע הרכב נעלם מחצרו ובכל זאת ניגשתי לביתו ושאלתי אותו היכן הרכב שעמד הוא אומר לי שהעייריה לקחה אותו ל"מגרש עירוני" ששם העייריה גוררת רכבים "נטושים" ואפשר ללכת לראות את הרכב שם...

אחרי חצי שעה לקחתי את בעליו של הרכב למרגש העירוני כדי לראות את הרכב , טוב נדעמתי לגלות שהרכב במצב מצויין יחסית לאיפה שעמד איזה 7 שנים..(כדברי הבעלים) כל החלקים קיימים במצב טוב אפילו כולל מנוע וקוסמטיקה ואין חור אחד בפיברגלס!!!

מתחת לאוטו גם הכל שלם ומקורי!

אחרי משא ומתן ניגשתי לעירייה ולשלם על זה שהרכב עמד שם וכפי שאתם מכירים את מדינת ישראל גם שם אחרי ויכוח קל עם "אחראי רכב נטוש" שילמתי 300 שקלים על זה שחודש בערך עמד הרכב למרות שהעייריה רצתה 650 ש"ח כלומר האחראי מחליט כמה תשלם כנראה לפי מצב רוחו..

ואז במחיר מצחיק ואפילו מגוכח שילמתי גם לבעל הרכב כמה "גרושים".

ובלי לחכות יותר מידי חזרתי למגרש העירוני הזמני גרר ולקחתי את רום כרמל לביתו החדש...

מחר אני חוזר העיירה לעשות העברת בעלות...

להן כמה תמונות....

29112010640.jpg

29112010643.jpg

29112010654.jpg

29112010656.jpg

2.jpg

חבר מועדון ה-5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום.

נו אז קניתה את הרום מהגינגית?

וואי מזל טוב .

לדעתי האוטו עומד למעלה מה 10 שנים היה בעבר מטופל אצלי

והאוטו מושלם באמת התפלתי שנעלם מהחצר מתחת לעץ!!!

שיהיה לך בהצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תתחדש, וכל הכבוד שהצלחת להציל עוד ענתיקה מעניינת ברגע האחרון! אנא עדכן אותנו בהתקדמות השיפוץ, כאשר יהיה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש

הרכב שרכשת היה אם איני טועה למכירה תקופה ארוכה מאד באתר יד 2.

יש אחד ממש אבל ממש תאום זהה לגמרי ואפילו יותר שמור מזה שרכשת.

הבעיה שהוא עומד ללא תזוזה יותר מ 25 שנה.

הוא נמצא בפתח תקוה צמוד למבנה רעוע ומתפורר בו מתגורר בעליו הקשיש התמהוני ובעליו של הרכב. הרכב אמנם מכוסה מכל צדדיו (ממש עטוף כמו עוגה) בברזנט אך כאמור לא זז ממקומו יותר מ 25 שנה.

מקווה שהרכב יזכה להצלה לפני שיהיה מאוחר מדי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
שלום.

נו אז קניתה את הרום מהגינגית?

וואי מזל טוב .

לדעתי האוטו עומד למעלה מה 10 שנים היה בעבר מטופל אצלי

והאוטו מושלם באמת התפלתי שנעלם מהחצר מתחת לעץ!!!

שיהיה לך בהצלחה.

בברכה בני ל.

בני שלום את נושא הג'ינג'ית אני לא מכיר עם אפשר עוד פרטים עליה ועל הרכב מה היה מצבו המכני....ועם יש לך חלקים לאוטו הזה...

חבר מועדון ה-5

פורסם
תתחדש

הרכב שרכשת היה אם איני טועה למכירה תקופה ארוכה מאד באתר יד 2.

יש אחד ממש אבל ממש תאום זהה לגמרי ואפילו יותר שמור מזה שרכשת.

הבעיה שהוא עומד ללא תזוזה יותר מ 25 שנה.

הוא נמצא בפתח תקוה צמוד למבנה רעוע ומתפורר בו מתגורר בעליו הקשיש התמהוני ובעליו של הרכב. הרכב אמנם מכוסה מכל צדדיו (ממש עטוף כמו עוגה) בברזנט אך כאמור לא זז ממקומו יותר מ 25 שנה.

מקווה שהרכב יזכה להצלה לפני שיהיה מאוחר מדי.

שלום לפי דעתי הרכב לא היה ביד 2 לפי מצבו של הבעלים שלו שלפי דעתי אין לו אפילו מחשב בבית...

עם אפשר יותר פרטים על הרום כרמל בפתח תקווה יעניין אותי מאוד תודה!

חבר מועדון ה-5

פורסם

עד כמה שאני זוכר- בפ"ת הדגם אחר לגמרי! והאוטו של הפותח השרשור לפי דעתי זה לא אותו האחד מהיד2!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת שתתחדש! שמח לשמוע שעוד חבר נכנס "למשפחה". אפילו ביחס לכמויות הנמוכות שיוצרו מסך גרסאות רום כרמל השונות, יש לך מכונית נדירה. מגרסה זו יוצרו בסך הכול (אם זכרוני אינו מטעה אותי) כשלוש מאות ושלושים מכוניות.

בהצלחה!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
עד כמה שאני זוכר- בפ"ת הדגם אחר לגמרי! והאוטו של הפותח השרשור לפי דעתי זה לא אותו האחד מהיד2!

מכיוון שזכיתי לראות אותו לפני שנעטף כמו עוגת יום הולדת זה דגם זהה לגמרי אבל מי יודע. אחרי כל כך רבה זמן שהוא עטוף ונסתר מן העין אולי זכרוני בוגד בי.

הוא נמצא סמוך לבית חולים השרון . יותר מזה לא ארחיב. מי שמכיר אותו יודע איפה הוא עומד. מי שלא מכיר לעולם לא ינחש שהוא נמצא איפה שהוא נמצא.

דבר אחד וודאי . אני בן 30 כיום. פעם אחרונה שהרכב הזה היה בתנועה וגם זה בספק היה כשהייתי ילד קטן מאד (מאד).

מקווה שהוא יזכה להצלה ראויה. (שכן המבנה הרעוע בו מתגורר הקשיש עומד במרכז מאבק משפטי ארוך בינו לבין העירייה שלא יכולה לסיים כביש שנסלל עקב הבית שלו שעומד באמצע ולכן הכביש מאחוריו כיום הוא ללא מוצא, לדעתי זה ענין של זמן עד שהעיריה תנצח הבית יהרס וגורל האוטו במקרה כזה לא ממש ברור)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
באמת שתתחדש! שמח לשמוע שעוד חבר נכנס "למשפחה". אפילו ביחס לכמויות הנמוכות שיוצרו מסך גרסאות רום כרמל השונות, יש לך מכונית נדירה. מגרסה זו יוצרו בסך הכול (אם זכרוני אינו מטעה אותי) כשלוש מאות ושלושים מכוניות.

בהצלחה!

און תודה על המידע!

חבר מועדון ה-5

• תוכן חדש...