Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת..

תקציב 3.5 K

רכב golf mk4

הבנתי שמערכות מחלקות לSPL ו SQ, אז אם לשייך את עצמי לאחד מן השניים, אני מעדיף SQ. (כי קודם כל אני רוצה שזה ישמע טוב, בקשר לעוצמה - אני בטוח שכל עוד אני לא מחפש לפוצץ, אני אוכל לשמוע בווליום דיי גבוהה לא ככה?)

צריך את עזרתכם בנוגע לרכיבים הבאים:

HU - פיוניר איזה שהוא.

קומפוננט 6.5 - שמעתי על דוטק? אולי משהו אחר יותר זול יעשה את העבודה?

סאב - פה באמת אין לי מושג מה לבחור, להבנתי סאב 8'' או10'' איכותי יעשה את העבודה (אני לא מחפש להרעיד את הפלסטיקה ברכב, שיהיה מדוייק עמוק ואיכותי!)

מגבר - מחפש מגבר שיעשה את העבודה ותו לא. אני לא רוצה מגבר מעבר לרמה של שאר הרכיבים שברשותי, מחפש הגברה באותה הרמה של הרכיבים שיש לי. שיהיה איכותי, אמין וזול. (ברור שהכי חשוב איכותי אחרת לא חשובים הפרמטרים האחרים.)

לא לחרוג מהתקציב בבקשה, אולי עד 3500.. הכי הרבה לחרוג - אבל אם כן, שיהיה שווה את זה.

תודה רבה לכם!

פורסם
מעוניין ביד שניה?

יש רכיבים מסויימים שאפשר לקנות מיד שניה להיות בראש שקט לגבי התקינות שלהם? או רכיבים שנחשבים חסינים/עמידים בהתעללויות??

לא שולל יד שניה נחרצות.. אבל תמיד יש העדפה לחדש עם אחריות.

בסך הכל ב3-3.5 אלף אפשר להביא גם חדש שיספק אותי לא ככה?

אולי אפשר פריט או שניים יד 2 וזה יעזור לחסוך.

מה אתם מציעים?

פורסם

אתה יכול להביא מגבר,סאב,ורדיו דיסק חופשי מיד 2, רמקולים אני לא סומך כי הם לא חיים הרבה זמן

ואני לא מבין איך הרבה אנשים פה מבקשים:איכותי,אמין,וזול..... פשוט לא הגיוני אם אתה רוצה איכותי ואמין זה לא יהיה זול, ואם אתה רוצה זול זה לא יהיה איכותי ואמין

התקציב כולל התקנה? כי תיקח בחשבון שתקנה ממוצעת עולה בסיביבות ה500-600 שקל כולל חיווט

Upgrades coming soon 8)

פורסם
אתה יכול להביא מגבר,סאב,ורדיו דיסק חופשי מיד 2, רמקולים אני לא סומך כי הם לא חיים הרבה זמן

ואני לא מבין איך הרבה אנשים פה מבקשים:איכותי,אמין,וזול..... פשוט לא הגיוני אם אתה רוצה איכותי ואמין זה לא יהיה זול, ואם אתה רוצה זול זה לא יהיה איכותי ואמין

התקציב כולל התקנה? כי תיקח בחשבון שתקנה ממוצעת עולה בסיביבות ה500-600 שקל כולל חיווט

התקציב לא כולל התקנה.

ובבקשה אל תגיד שבתקציב שלי אי אפשר להכניס איכות ואמינות, נכון התקציב לא בשמיים אבל גם הציפיות שלי לא בשמיים - כמו שהסברתי - אני מעוניין בציוד איכותי מסדרות נמוכות.זאת אומרת שהציוד יהיה אמין וישמע טוב, אבל לא high end, וזה יספק אותי.

בכל אופן אפשר בבקשה תגובות ענייניות? עם התיחסות להודעה ולשאלות שלי..

תודה רבה.

פורסם

הייתי הולך בכיוון קצת שונה- ליד שניה.

המגבר שפה נראה דיי מעניין

וסט הייתי בוחר את הUP6I שראיתי ביד שניה ב700 ש"ח(לא הסט שלי- סט עם קרוסים)

אבל כל אחד, וסגנון הצליל שהוא אוהב

פורסם

תודה רבה על העזרה,

בקשר לסט אפ שהצעת - סך כל החלקים כאן הוא 3700.. לפני התקנה > ואלו מחירי ZAP

השאלה שלי אם זה מציאותי, לרכוש במחירי זאפ (הנמוכים שבהם.. כי יש פריטים למשל שנעים בין 1000 בחנות הזולה ביותר ל1500 בחנות יקרה יותר) את הרכיבים האלו?

האם אתה מכיר מי שימכור במחיר זהה לזאפ או זול מזאפ, ויבצע התקנה בחינם עקב זה שרכשתי אצלו הכל?

אם לא כנראה שזה דורש תכנון מחדש...

שוב תודה מקווה שהבנת אותי ולא סיבכתי אותך (יש לי נטיה לא תמיד להיות הכי ברור)

פורסם

:evil:

הייתי הולך בכיוון קצת שונה- ליד שניה.

המגבר שפה נראה דיי מעניין

וסט הייתי בוחר את הUP6I שראיתי ביד שניה ב700 ש"ח(לא הסט שלי- סט עם קרוסים)

אבל כל אחד, וסגנון הצליל שהוא אוהב

מוטי תודה רבה על התיחסותך..

הקישור שצירפת על המגבר לצערי לא כ"כ ברור לי כי אני איני מבין גדול.

בקשר לסט - למה דווקא הסט הזה? מה היתרונות והחסרונות שלו? (ואגב אין שום רע בלהמליץ על משהו שאתה מוכר אם באמת ובתמים אתה מאמין שזהו מוצר תקין וטוב)

פורסם

אתה מדבר בעצם על עיסקת חבילה של רכישת כול המוצרים +התקנה באותו מקום

על מנת לקבל מחיר טוב יותר.

לשם כך אני צריך לדעת באיזה איזור אתה גר.

בכול אופן התקנה לא תקבל חינם אבל עיסקת חבילה במחיר זול יותר כניראה שכן.

פורסם

מתגורר באיזור הצפון. (מישהו יכול לחוות דעה על עסק שנקרא שרון מערכות - יש להם אתר אינטרנט והם נמצאים בכרמיאל. נראה שהמחירים שלו ממש זולים.)

שוב תודה..

פורסם

אני אישית מאוד אוהב אותו. כל אחד והצליל שהוא אוהב. בגלל זה עדיף שתשמע לפני.

העליתי את הלינק כדי שחברי פורום מומחים ממני ייתנו חוות דעתם עליו.

פורסם

בוקר טוב

המחירים שאודיו קינג הפנה אותך אליהם הם מחירים לא ריאליים כדי שבית עסק ימכור ויקיים את עצמו

אני בספק אם באמת תיגש לחנות של האתר שמוביל את מצעד הזול שמה בזאפ, ותצליח לרכוש ממנו (ממש לקבל ביד) את המוצרים האלו במחיר הזה

למרות שגם אם תגיד שאכן קיבלת את המוצרים במחירים האלו אני לא ממש אתפלא כי ראיתי כבר הכל בענף הזה

אבל לבקש מבעל חנות שמכבד את עצמו לתת לך את הציוד במחיר הזה ולקבל התקנה בתוך הסכום הזה זה גובל בחוצפה

אני לא אומר חס וחלילה שאתה חוצפן אלא שאתה עלול להראות כזה בעקבות חוסר יידע

לגבי שרון אני יכול לומר שהוא אחלה בחור ושדי קל ונח להסתדר איתו

תאמר לו שאני המלצתי לך עליו אני מאמין שזה יכול לתת לך סוג של אקסטרא הנחה (בטוח שיחס טוב תקבל)

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...