Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב נסעתי בכביש בינעירוני ופניתי מהכביש אל תוך העיר שמאלה.

עברתי את הרמזור בוודאות באור כתום קצת אחרי שהסתיימו 3 ההיבהובים הירוקים ורק כשסיימתי את הפניה זה התחלף לאדום.

באמצע הפנייה ראיתי 2 פלאשים של המצלמה שהייתה מולי, כלומר מאחורי הרמזור שלי שמסתכלת לכיוון הנסיעה הנגדי שבינתיים היה להם אור אדום...

עכשיו אני ממש מודאג, כי עברתי בכתום , אז למה היו 2 פלאשים?

והאם המצלמות מצלמות רק מאחור או גם מקדימה? (למרות שנראה לי הכי הגיוני שהם יצלמו מאחור כדי לראות גם את הרמזור בתמונה)

יכול להיות שהמצלמה צילמה בטעות, או צילמה מישו שהיה בכיוון שלה ושבמקרה עבר את הקו של הרמזור?

תודה לעונים :roll:

פורסם
תתחיל לחפש עו"ד

לא ענית לי על השאלה אבל :\

האם הם מצלמות רק מאחור(כדי שגם יראו את הרמזור בתמונה) או שהם מצלמות מקדימה?(אבל אז לא רואים את הרמזור)

פורסם

מצלמת אור אדום ברמזור מצלמת תמיד מאחור.

הצילום נועד להראות את הרכב מצולם פעמיים, בכניסה וביציאה מהצומת, ובנוסף את הרמזורים שנמצאים באותו כיוון הנסיעה כאשר הם עוברים באדום.

במידה וראית את הפלאשים מולך, מישהו מהנתיב ממול ניסה או שחצה את הצומת באור אדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי התאור שלך קצת קשה להבין מה היה מאחורה, מה מקדימה ואיך קבעת כי לתנועה שממול היה אור אדום.

אם הפלאש היה מאחוריך ורק אתה חצית את הצומת, תמתין לדוח שיגיע בדואר.

אם הפלאש לא היה בכיוון נסיעתך, כנראה המצלמה צילמה רכב אחר.

פורסם

לפי ההסבר שלך צולם רכב אחר. אז תרגע:-D

מקסימום תקבל דו"ח , 1000 ש"ח + 10 נקודות.:x

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפי התאור שלך קצת קשה להבין מה היה מאחורה, מה מקדימה ואיך קבעת כי לתנועה שממול היה אור אדום.

אם הפלאש היה מאחוריך ורק אתה חצית את הצומת, תמתין לדוח שיגיע בדואר.

אם הפלאש לא היה בכיוון נסיעתך, כנראה המצלמה צילמה רכב אחר.

קודם כל תודה לכולם על העזרה!

ובקשר לתגובתך, אינ אנסח שוב את התיאור :lol: :

בכביש בינעירוני יש 2 נתיבי נסיעה נכון? אחד לנקודה A ואחד לנקודה B.

אז פשוט מאוד אני נסעתי בכיוון אחד ופניתי שמאלה ברמזור אל תוך העיר. ברגע שאני פונה שמאלה, אלה שבאים ממולי עומדים באור אדום כדי לתת לי לעשות את הפנייה נכון? פשוט מאוד :)

והמצלמה בוודאות היתה מקדימה, פשוט זה הבהיל אותי רצח כי לא עברתי בכלל באדום וגם איך שהבנתי המצלמה מתחילה לפעול בערך שניה+ אחרי שנדלק האור האדום. ובדיוק גם עשיתי 2 פלאשים כשסיימתי את הפנייה...

פורסם
והמצלמה בוודאות היתה מקדימה

כנראה שנהג חסר סבלנות ניסה להתחיל נסיעה כשברמזור לכיוונו הרמזור היה עדיין על אדום, לכן הבחנת בפלאשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

+1, מצלמות רמזור\מהירות לא מצלמות מלפנים אלא רק מאחור.

דא"ג יש סיפור נחמד שפעם הצילומים היו מלפנים עד שמישהו קיבל תמונה עם הפילגש ואישתו ראתה את התמונה, מאז טענו על זכויות הפרט והדבר השתנה.

פורסם

באירופה יש מדינות שבהן יש מלצמות מלפנים כיון שהחוק מחייב את זיהוי פני הנהג. אצלנו הצילום תמיד מאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בלי שום קשר - מזל שזה נגמר בלי נפגעים או הרוגים.

תפסיק לנסוע באור צהוב.

ירוק מהבהב ואתה עדיין לא קרוב - תעצור.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זה מזכיר את הבדיחה הכל כך שחוקה, על החוק לגבי הרמזור הירוק, המהבהב בכל העולם:

בכל העולם ירוק מהבהב אומר: תאט, הרמזור עומד להתחלף לאדום.

רק בישראל הוא אומר: נהג תן גז!!!!!! אתה עומד להפסיד את הרמזור!!!!!!!

(סליחה על הצפת סימני הקריאה, ככה זה כתוב בחוק)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...