Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לשים אגזוז זרימה חופשי

כדאי להסיר את קטליטי?

הרכב שלי ניסאן אלמרה 96 ידנית מנוע 1.6

תודה לכולם ויטלי

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

למה לך לשים אגזוז מלכתחילה ? סתם רעש בלי שום תועלת ,

במקומך לא רק שלא הייתי נוגע בממיר, גם לא הייתי נוגע הדוד

אפס תועלת ובמקרה הטוב סתם יציקו לך שוטרים על הררעש המיותר

MY 2 CENT

פורסם
ואיך אתה מצפה לעבור טסט אח"כ?

בנוגע לטסט אין בעיה אני יכול לעבור טסט גם בלי גלגלים

להסיר את קטליטי ממש לא משפיע?

אני חושב להסיר את קטליטי צריך להוריד קצת לחץ מהמנוע

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

להוריד לחץ מהמנוע ולזהם יותר את הסביבה? זה לא מה שיהפוך את הרכב שלך למטוס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איזה לחץ אתה בדיוק רוצה להוריד, תן לאלמרה הזאת להזדקן בשקט עם המנוע האנמי שלה ותרד מאגזוזים מיותרים ושטויות.

גם לי היה, אהבתי בדיוק לכמה שבועות, אחרי זה התחלתי להתעצבן מהרעש, במהירויות גבוהות זה פשוט בלתי נסבל ואז הורדתי וזהו.

אין כמו להיות מקורי ושקט

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תקשיב. עם תשים אגזוז זרימה חופשית ולא תוריד את הממיר הרעש אהיה מזהרי. בקושי תשמע את האגזוז. ברגע שתוריד את הממיר הרעש אהיה חזק יותר ויפה יותר. זה מגניב זה נעים לאוזן אבל בדיוק לחודש ואחרי זה . כמו שהבחור עם הפונטו אמר. זה מתחיל להרגיז ולחפור ולא נותן שום דבר. פילטר פתוח זה כבר רעש יפה ונעים לאוזן וגם קל להוציא אותו שתרצה.

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

הסרת הממיר הקטליטי לא תפגע בביצועים ולא תוסיף. ברכבים מהשנתונים הללו לא תיהיה שום השפעה על תפקוד הרכב בעת הסרת הממיר הקטליטי. לא מומלץ בכל אופן לבצע פעולה זאת מבחינה סביבתית.

ישנם ממירים ספורטיביים איכותיים המספקים רעש עדין ונעים לאוזן ובו בזמן שומרים על איכות הסביבה.

פורסם

היתה אצלי אלמרה 3 שנים, ניסיתי איתה פילטר ואגזוז ופלגים "משופרים" ועוד שטויות. מסכנתי היא שמה שלא תעשה יותר מהר היא לא תסע.

אגב למסכנה דומה הגיע גם חבר שהיתה לו גם אלמרה. לכן לדעתי תשאיר אותה כמו שהיא וקנה רכב נורמלי.

פורסם

גם לי היה רכב עם ממיר ספורטיבי בלי דוד אמצעי ודוד פתוח, היה לו רעש כאילו הוא בא מהגיהנום, ושמעו אותי מגיע כבר מרחוק.

בעיות עם שוטרים לא היו לי בכלל אבל כמו שאמרו קודמי, הרעש נהפך לבלתי נסבל גם עם חלונות סגורים זה ממש מטמטם.

אני דווקא בעד לשים דוד פתוח, מי לא אוהב לשמוע את הרכב שלו מגרגר(או מקרקש אצל חלקנו=))? ובנינו כשבוחרים אחד בטעם הוא גם נורא מוסיף לחיצוניות של הרכב.אבל שיעשה רעש עדין.

העצה שלי היא שים דוד פתוח ולא יותר מזה, אל תתחיל להוריד ממירים וכל מיני דברים על מנת להעצים את הרעש.

גם אם תוריד את הממיר יהיה לך ריח ממש מסריח מהאגזוז.

פורסם

תודה חברים

אני מודה לכם מאוד

אני אוותר על קטליטי אולי בעתיד אני ישים אגזוז זרימה חופשי משו עדין בלי להוריד את קטליטי

Honda Civic 97 Coupe

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...