Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתמצית.

שווה להתפשר. הם צודקים.

אולי שווה להתפשר, אך רחוקה הדרך מלהניח שהם צודקים.

ישנם הרבה דעות בנוגע למונח "חניה במקום אסור".

בגדול עצם חניה באדום לבן איננה נחשבת חניה במקום אסור משלעצמה.

יש להוכיח כי הרכב אכן הפריע לתנוע- וזה הרבה יותר קשה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

"אסורה כל עצירה או חניה" לפי ההגדרה של אדום לבן ,לא יכולה להתפרש אחרת

edanj@

איך חניה במקום אסור לא נחשבת לחניה אסורה?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• ספונסר פורום
פורסם

קח מה שנותנים לך כסכום שאינו שנוי במחלוקת ,אל תחתום על ויתור,ותבע את ההפרש בבית משפט לתביעות קטנות, אל תוותר על זה בונה חברת הביטוח .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

משוטר היית מקבל קנס 250 ש"ח

מחברת הביטוח קיבלת קנס של 600 ש"ח

קח את הכסף ושכח

להגיש תביעה על 600 ש"ח או על 1200 ש"ח כאשר השופט יכול לפסוק עוד כי האשם התורם שלך גבוה מ 10% נראה לי מעשה שיש בו סיכון לא קטן.

קומנדר

חברת הביטוח היא לא הצד שלך בתביעה . הצד בתביעה הוא בעל הרכב שפגע בך. הוא במקרה :shock:ביטח את רכבו, לכן חברת הביטוח היא זו שמנהלת לנהג הפוגע את הנושא.

חברת הביטוח משלמת בשבילו ובעבורו לכן חתימה על כתב ויתור , לא מאפשרת לך לתבוע את יתרת הכסף לא מבעל הרכב הפוגע ולא מחברת הביטוח שביטחה את רכבו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקח את הכסף.

תחתום על ויתור.

ותחתים אותם שהם לא יתבעו אותך על ה-10% אשמה שלך.

כך היה במקרה שהיה לי ולאבי, ברכב שהלך טוטאל-לוסט ותבענו אישית את חברת הביטוח של הפוגע (היה לנו צד ג' בלבד).

משכנתא זה קל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן,

בתור פותח השירשור, אני יכול לספר שבסופו של יום קיבלתי מAIG את מלוא הסכום (100%) וגם תוספת של ירידת ערך של האוטו.

למה הם התגמשו?

כי הסוכן ביטוח שלי דיבר איתם, זהו.

אני מעריך שהם מנסים למרוח את האנשים בטלפון, ומקווים שמהצד השני של הקו אנשים יזיעו רק ממחשבה ללכת לערכאות משפטיות.

מישהו אמר "שיטת מצליח"?

פורסם

אני מציע לך לקחת 10% מה1200 שקל ולקנות איתם משהו נחמד לסוכן הביטוח שלך.

המקרה הזה הוא הוכחה לכך שבביטוח מקיף/צד ג' תמיד כדאי לבחור בסוכן ולא בישירים, כי ביום פקודה זה עוזר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...