Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אני מנסה להבין מה הבעיה עם המערכת שלי אך ללא הצלחה

ברכב מותקנים קומפוננטים מקדימה וסאב בבגאז מה שמניע אותם הוא מגבר זאפקו 4 יציאות.

את הסאב יש לי בסביבות ה 4 שנים ואת המגבר בערך 3 שנים

עד לא מזמן הכל היה בסדר , את המגבר והסאב יש לי עוד מהרכב הקודם שלי ולא היה איתו בעיות עד לא מזמן.

מי שזוכר התקנתי דיבורית של פארוט שהייתה מנתקת כל הזמן את המגבר שהייתה נכנסת שיחה מאז המגבר קצת מחורבש

אני שומע מוזיקה עד שהמגבר עובד איזה חצי שעה הכל בסדר ולאחר מכן הוא מתחיל להעביר לי רעשי אדמה דרך הרמקולים במקרים מסויימים המגבר נכנס גם לפרוטקשין ומסרב לפעול.

מה שאני מנסה להבין זה מה הבעיות שיכולות לגרום למצב הזה? יכול להיות שרמקול מקצר? או שפשוט המגבר נדפק מהדיבורית שהייתה מחוברת?

איך אני יכול לבדוק \ לשלול אופציות לבד בבדיקה עצמית?

אני חושב כבר לנתק את המגבר ולחבר רק רמקולים למערכת וזהו...

פורסם

בן כמה המצבר שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החשלות של מצבר - בעיה כלשהיא בהארקה...

אתה אומר שזה משהו שהחל לפתע לאחר תקופה ממושכת - משהו שלדעתי מצביע על החלשות במערכת החשמל שלך - תבדוק אם האלטרנטור תקין בנוסף לכך.

מעבר לכך תעבור על כל חיווט החשמל של המערכת - המצבר, האלטרנטור, הסטרטר והמנוע (שלושת הגדולים) ותראה ששום דבר לא רופף במקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי כבר את כל הארקות ברכב והכל מחובר כמו שצריך, אני יעבור על שלושת הגדולים לראות אם הבעיה שם.

מה שמוזר זה ששומעים בסדר בהתחלה רק לאחר כמה דקות זה יכול להיות גם חצי שעה מתחילים רעשי אדמה או שהמגבר פשוט נכנס לפרוטקשן.

מה שניראה לי זה שהמגבר כבר עשה את שלו..

פורסם

אם מערכת החשמל שלך תקינה - מה שאתה מתאר נשמע מאוד הגיוני כי אם זו היתה בעיה עקבית היא היתה מתרחשת מיד ולא לאחר התחממות הרכיבים.

תנסה באמת מגבר חליפי ותראה אם הבעיה נפתרת לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם יש לך מגבר שאתה שוקל לרכוש אתה יכול לנסות לבקש מבעל עסק להתנסות עם המגבר - יש כאלו שעושים את זה

אולי אפילו לעמוד עם הרכב מותנע כמה דקות ולראות אם זה קורה.

Pioneer TS-X150

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...