Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות ביואיק רנדוו.

האוטו מצא חן בעיניי.

אבל אני חושש שאין לו בקרת יציבות.

ושאלותיי:

1) האם אכן לביואיק רנדוו אין בקרת יציבות? אשמח מאוד לקבל תשובה.

2) האם לוותר על אוטו שמוצא חן בעיניי, רק בגלל שאין לו בקרת יציבות? עד כמה זה באמת חשוב?

פורסם

אני מסתכל על בקרת היציבות כבונוס, כמעט כמו על פריטי אבזור.

יכול להיות שזה בגלל שלא נאלצתי להשתמש בשירותיהם של בקרת האחיזה וכריות האוויר אבל מצד שני גם חברה שלי שהיא נוסעת נורא רגוע לעולם לא נאלצה להשתמש בבקרת היציבות.

בקיצור, למי שנוסע רגוע אין חשש מהיעדר בקרת יציבות, הרבה יותר חשוב לדעתי מס' כריות אוויר וציון ב-NCAP.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בקרת יציבות הוכחה כיעילה בהפחתה משמעותית של הסיכוי לתאונה, במיוחד תאונה עצמית ובמיוחד בכלי רכב גבוהים

כמו הרנדוו (ובכלל זה מניעת התהפכות).

נהיגה "רגועה" לא מבטיחה שבקרת היציבות לא תידרש, במיוחד בכביש רטוב ובתנאים של היסח דעת ומקרי חירום.

בשביל 364 הימים בהם הנהיגה עוברת בלי אירועים חריגים, לא צריך גם חגורת בטיחות או אפילו ביטוח מקיף...

פורסם

מסכים עם כל מילה, מדובר במערכת שמצילה חיים.

שניה של היסח דעת והופס אתה באמצע סיבוב שלא תכננת, לא האטת לקראתו, והנה האוטו שלך מאבד אחיזה ואתה מתחיל להיסחף לכיוון המעקה ועושה תנועות חדות וחסרות כל משמעות עם ההגה...

עם בקרת יציבות אתה תרגיש שבאמת נכנסת לסיבוב מהר מדי אבל האוטו שלך לא רק יבלום את עצמו אלא גם ישאר יציב ולא יאבד את האחיזה ואת כיוון הנסיעה הנכון.

בימינו לא חסרים דברים שיסיחו את דעת הנהג מהנהיגה עצמה כמו משחק ב-GPS, שינוי תחנה במערכת, שינוי טמפרטורה במזגן, משחקים עם מחשב הדרך - הבנתם את הנקודה, בלי לשים לב בכלל הנהיגה הפכה לחלק משני מהשהייה של הנהג ברכב.

פורסם

כמו שנאמר פה בקרת יציבות זה רק עוד feature שמשפר את הבטיחות, לא הייתי לוקח את זה בתור שיקול אם לקנות רכב או לא... כמובן שברכבים חדשים הבטיחות גבוהה יותר ואם אני לא טועה היום בקרת יציבות זה חובה לרכב חדש שנכנס לארץ בכלל ואני מאמין שיש גם סטנדרט למספר כריות אויר ובטח כל מה שקשור לבטיחות. ולמרות הכל, עדיין על כבישי ארצנו נוסעים מכוניות שאין להם כריות אויר, אין בקרת יציבות וכו'...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...