Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, השבוע שמתי לב שנעלמו לי מהארנק בבית 600 דולר. האם יש עילה לקרוא למשטרה שתבדוק את המקרה באמצעות טביעת אצבע? יש לי חשד בשני אנשים שהיו בבית לאחרונה, אחד ילד והשני מבוגר אז לדעתי טביעת אצבע עשויה לעזור.

מישהו יודע או חווה מקרה כזה ויודע אם משטרה תגיע בכלל לבדוק את המקרה? או שאולי בכלל אפשר לקנות אבקה של טביעת אצבע במקום כלשהו ולבדוק בעצמי?

אגב, הארנק הוא מעור ונראה לי שיהיה קל לזהות טביעת אצבע עליו.

תודה.

פורסם

גש לתחנת משטרה דווח תבקש מהאנשים הלאה להיתלוות אליך (כמובן שזה הבעיה אבל אין מה לעשות).

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

הסיכוי המשטרה תבוא אליך לקחת טביעות אצבע מארנק שנגעו בו לפני שבוע הוא כמו הסיכוי שאני אקבל הערב מדידה מדוות של בלונציניות בביקיני עור דבי :roll:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הסיכוי... לפני שבוע

האמת? בצדק מבחינת המשטרה.

דברים מהסוג הזה מחייבים צלצול מיידי, בשנייה שזה מתגלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנראה שהיה לי מזל אבל ממש ממש במקרה נתפס הגנב בדיוק לפני 5 דקות. אני עדיין קת המום אבל עצה שלי גם שזה הבית שלכם תחביאו את הכסף טוב טוב כי קשה לסמוך על חברים ואורחים.

פורסם

אם כבר אני הייתי ישר מתקשר לבלונדינית מCSI מיאמי, ראית איך נראים החוקרי מז"פ הישראלים :evil:

נו אל תשאיר אותנו במתח, זה היה הילד או המבוגר?

פורסם
אם כבר אני הייתי ישר מתקשר לבלונדינית מCSI מיאמי, ראית איך נראים החוקרי מז"פ הישראלים :evil:

נו אל תשאיר אותנו במתח, זה היה הילד או המבוגר?

CSI ראש העין:

"יוסי בחיאת יוסי תביא תאבקה"

"מה אבקה כפרה אנחנו שוטרים.. אה האבקה הזאת?"

פורסם
:roflmao:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם בן 13 זה ילד אז שיהיה ילד. מצאנו את הגנב שעקבות אמא אחת בשכונה שראתה אותו בצ'יינג' מנסה לפרוט דולרים ולא הסכימו לפרוט לו. אותה גברת שאני אסיר תודה לה התקשרה אל אמא שלו ושאלה מנין לו דולרים וכך ממש במקרה נתפס הגנב.

• תוכן חדש...