Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DATSON 280 ZX להנאתכם

asdstreo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
504L ערב טוב

הרכב שנת 78

דרור

צהריים טובים דרור,

שאלתי לגבי הרכב של עמית ז"ל. על איזה רכב אתה מדבר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש אחת ברעננה...בורדו מדהימה.

חונה לא רחוק מהבית שלי (לשעבר) בכל פעם שעברתי ליד נדהמתי ממצבה.

בהחלט קלאסיקה יפנית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ערב טוב

504L מה שלומך ?

אני דיברתי על הרכב שהיה אצלינו בהתקנה

מצטער אם הטעיתי אותך :-D

broadaxe אכן ה 280 יובא מאה"ב

לגבי הסופרה אוטו נדיר ומדהים

בשנת 1986 נחתתי פעם ראשונה ב LA ואחד החברים (מהחלוצים בח"ברה שנסעו לארה"ב) שהיה כבר שנה וחצי לפניי (אני נשארתי עוד שנה וחצי בקבע בצה"ל) חיכה לי ב LAX ואסף אותי עם סופרה כמעט חדשה

אני לא יודע עד כמה הצעירים פה מודעים למבחר הדי עלוב שהיה בארץ באותה תקופה

אבל אני זוכר שעמדתי נפעם מטירוף ליד הרכב מנסה לעכל אם זה רכב או סוג של חללית :wink::lol:

דרך אגב את הטסט שלי ב LA עשיתי עם אותה סופרה כמה שבועות לאחר מכן

רכב מדהים

דרור

פורסם
datsun280z גדול !

איפה היית עד עכשיו ? :lol:

אמנם קשה להיכנס לפרטים מתמונת הפרופיל הקטנה אבל עדיין הרכב נראה יפה מאוד

איזה מודל הוא אם אפשר לשאול ?

דרור

היי ,

הרכב מודל 1977 , 2753CC , גיר רגיל 4 הילוכים, נמצא שנתיים וחצי בארץ ( במקור מניו ג'רסי )

61000 מייל מקוריים.

התמונה צולמה לפני עליית הרכב לאוניה , עבר שפשוף חיצוני על מנת לא למלא את קופת המכס ..

פורסם
נהגתי שם לפני הרבה שנים לא מעט על טויוטה סופרה 2.8, רכב חזק מאד ונאה, אבל הדגם היה אוטומטי :?

סופרה 2800 אוטומטית?

אולי קורולה-סופרה 2800?

עבר שפשוף חיצוני על מנת לא למלא את קופת המכס ..

תצעק יותר חזק! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סופרה 2800 אוטומטית?

אולי קורולה-סופרה 2800?

כן, זו היתה סופרה 2800 אוטומטית מודל 84' או 85' ואני זוכר שהתעניינתי במיוחד (טויטה לאזיאט ישראלי מצוי בשנת 1986 היתה בבחינת עוף נדיר ומיוחד, רכב ספורטיבי על אחת כמה וכמה) אצל הבעלים שהוא קרוב משפחה ששהיתי אצלו. הוא לא אמר שום דבר לגבי הגדרתה כסיליקה או קורולה, רק "סופרה" - והשם הזה בלבד היה מרוח לה על הישבן לכל הרוחב.

אני לא שולל את האפשרות שהעלית, אני לא יודע אם יש הבדל ביניהן מעבר למיתוג שיווקי, כמו שקורה לפעמים.

תמונה להמחשה (הצבע זהה):

http://static.cargurus.com/images/site/2007/07/02/1985_toyota_supra_2_dr_liftback_p-type-pic-15851.jpeg

הדאשבורד הפוטוריסטי המעצבן (היתרוןן היחיד שהיה בו - אפשרות להמיר בלחיצת כפתור את המהירות ממייל/שעה לקמ"ש):

http://www.doubleyoudigital.nl/imgsold/digidash_toyotasupra1984.jpg

פורסם
תצעק יותר חזק! :shock:

הוא התכוון שהרכב עבר פחחות וצבע ב20K$ כדי להיות אזרח למופת.

זה מזג האוויר שמשפיע על אנשים.

משכנתא זה קל

פורסם
אולי קורולה-סופרה 2800?

תיקון טעות שלי, בהיסח הדעת, באיזה רפלקס פבלובי רשמתי קורולה-סופרה (רק שמעתי טויוטה, מיד כתבתי קורולה :lol: ), ברור שזה קשקוש, הדורות הראשונים של הסופרה נקראו סליקה-סופרה.

הרכב שהעלת תמונה שלו הוא אכן סליקה-סופרה ובדיוק כזאת יש בארצנו הקטנטונת בצבע כחול כהה ובמצב פנימי ומכני מזעזע (וגם כן אוטומטית).

על קורת B היה לה סמל שנראה ככה:

toyota_celica_supra_emblem_2_85.jpg

פורסם

bagira

בוקר טוב ומה שלומך ?

אשמח לדעת אם ישנה אפשרות לרכישה של הסופרה שנמצאת בארץ ?

כמובן במידה ואתה יודע על כך

בנושא ה "סליקה" או "הקורולה" אני לא יודע בוודאות, אבל אני זוכר שמשהותי בארה"ב מספר שנים (החל מ 1986 ובעוונותיי הייתי מפעיל גרר שהביא רכבים מה"אוקשנים" ב LA) הרכב נקרא (לפחות ברחוב) "טויוטה סופרה"

יום טוב

דרור

פורסם

תאמין לי, אתה לא מעוניין לקנות את הסליקה-סופרה הזאת!

פנים הרכב - יש שם אלפי שקלים בשיפוץ, המצב קשה.

חיצונית - הוא דווקא סביר לחלוטין.

מכנית - לא נשמע טוב ולא נוסע טוב אבל אתה יודע איך זה, יכול להיות שצריך מנוע חדש ומצד שני, זה יכול להיות גם איזה חיישן ב 150 ש"ח שמזייף.

הנה התכשיט (מול הכניסה ליקנעם יש תחנת דלק "פז", בתחנה יש פנצריה, הסליקה-סופרה שייכת לאחד העובדים שם):

attachment.php?attachmentid=180554&d=1259623475

attachment.php?attachmentid=180555&d=1259623475

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה

ותודה על התמונות, האינפו, והמיקום

אני יודע היכן זה ואני עובר שם ביום חמישי בערב

אני אכנס להתעניין ולבדוק את הרכב אם יאפשרו לי

שוב תודה רבה ויום טוב

דרור

פורסם

הנה הסיבות למה אני החלטתי שלא לרכוש, אני מפרט אותן בכדי שתשים לב בשעה שאתה רואה את הרכב:

המנוע (ההוא שנשמע רע) אטמוספרי והגיר אוטומטי - אם הייתי רוכש, זה רק בכדי להסב אותו לדגם הטורבו- ידני. בירורים ראשוניים שביצעתי, לא ראיתי איך אני מבצע הסבה כזאת בפחות מ 30K ש"ח (ואני מאוד אופטימי).

פנים הרכב - הריפודים קרועים עם חתיכות ספוג מבצבצות מהקרעים, הדש בורד מפוצץ בכמה מקומות, מרבית הפלסטיקה סדוקה, הגג נפול, ודיפוני הצד בחלקם בלויים מאוד, אחד אפילו חסר. ברכב בשעתו היו עשרות שקיות במבה/ביסלי/תפוציפס ושברים ורסיסים של החטיפים המקוללים היו מרוחים על כל הריפודים כולל עטיפות ריקות של ארטיקים. :x

ברור שאפשר לסדר את הגג ב 300 ש"ח, לשים על המושבים כיסויים מ ACE ב 120 ש"ח ולהדביק איזה מדבקת קרבון על הדש בורד ושלום על ישראל אבל אם אתה לוקח את הרכב למטרת שיפוץ רציני, יש שם ה-מ-ו-ן כסף לשפוך (בלי בעיה 10K ש"ח).

חיצוני - דווקא פה, יחסית לשנתון, הרכב נראה מאוד שמור. הצבע מקורי ולמעט מכה קלה מאוד בפינה הקדמית ימנית של הרכב, נראה שלא עבר תאונה מימיו. אבל עדיין, תרצה לצבוע את הרכב מחדש? אפשר לסכם על מחיר נמוך של 10K ש"ח פחחות צבע לכל הרכב?

אז בסיכום כללי, בכדי להחזיר עטרה ליושנה צריך משהוא כמו 50K ש"ח (ובכלל לא דיברנו על מחיר הרכב עצמו).

עכשיו תבדוק את המחירים באי-ביי ותראה שאתה יכול לייבא דגם טורבו מקורי בפחות ובמצב נסיעה יום יומי.

שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...