Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DATSON 280 ZX להנאתכם

asdstreo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזו סופרה לבנה בנתניה, לא זוכר איזו שנה..סוף ה-80' תחילת ה-90', משהו כזה. נראית טוב.

אם אתה רוצה תן טלפון ואני אשים עליה פתק בהזדמנות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסליקה - סופרה שבתמונה יוצרה בין השנים 81' ל 86' והיא נקראה MK2.

היא הוצעה בשני נפחי מנוע, 6 בוכנות - 2.0 ו 2.8, גיר ידני 5 הילוכים או אוטומטי 4 הילוכים.

באותה תקופה טויוטה עדיין לא היתה "סגורה" על עצמה אם היא מעוניינת לייצר מכונית ספורט אמיתית שתהווה תחרות לפורשה בארה"ב, שם היא הצליחה מאד, או לייצר תחרות לדאטסון 280ZX שהיתה מכונית קופה GT "רכה".

הדגם שהחליף את הסופרה סליקה הנ"ל נקרא רק סופרה, ובניגוד לדגם הקודם, היא הציעה מנועים רציניים והתנהגות כביש ראוייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש איזו סופרה לבנה בנתניה...

בטח זאת:

88925118.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תאמין לי, אתה לא מעוניין לקנות את הסליקה-סופרה הזאת!

פנים הרכב - יש שם אלפי שקלים בשיפוץ, המצב קשה.

חיצונית - הוא דווקא סביר לחלוטין.

מכנית - לא נשמע טוב ולא נוסע טוב אבל אתה יודע איך זה, יכול להיות שצריך מנוע חדש ומצד שני, זה יכול להיות גם איזה חיישן ב 150 ש"ח שמזייף.

הנה התכשיט (מול הכניסה ליקנעם יש תחנת דלק "פז", בתחנה יש פנצריה, הסליקה-סופרה שייכת לאחד העובדים שם):

attachment.php?attachmentid=180554&d=1259623475

attachment.php?attachmentid=180555&d=1259623475

את התמונות הנ"ל אני צילמתי לפני כמה שנים, בפעם האחרונה שעברתי שם(אתמול) הרכב לא היה שם...:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...