Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שבוע שעבר הגיע האוטו החדש שקניתי (סוזוקי סוויפט) הייתה בו פגיעה קלה והציעו לי לקבל רכב חדש או שאקבל פיצוי +שיפוץ.

החלטתי ללכת על רכב חדש. בינתיים החברה שכרה עבורי רכב עד שיגיע הרכב החדש .

התרשמתי שמנהל הסוכנות די לחוץ שהרכב החדש יגיע כדי שלא תהיה הוצאה גדולה על ימי השכרה.

מבחינתו הוא הוא רוצה לקדם זאת מאד מהר כי הוא מפסיד פה כסף.

לגיטימי בהחלט , אך כיצד אני יכולה לוודא שאקבל רכב באמת חדש ושלא בגלל הלחץ להעביר לי רכב חדש אקבל חדש סוג ב' (מתצוגה, אחרי שיפוץ וכו' ) ?

אשמח לשמוע את דעתם.

תודה

פורסם

אם את חושדת שהוא עבר משהו, את יכולה לקחת לבדיקה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הסוכן היה פחות מאשר ישר, הוא לא היה מספר לך על הפגיעה, מתקן ומוסר לך את הרכב.

מאחר והוא הוכיח את יושרו, אני לא ההיתי נכנס סתם לסרטים.

במידה ואת רוצה 100% שקט, לכשתקבלי את הרכב, גשי איתו לביצוע בדיקה מקיפה (כמו לפני קניה), לפעמים כל הדאגות והעצבים שנלווים לחוסר הידיעה לא שווים את ה 400 ש"ח בדיקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...