Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי דוח על העבירה שבנדון. לדעתי אני לא אשם מפני שעצרתי עצירה מלאה לפני מעבר החציה ונתתי להולכי הרגל לעבור (היו די הרבה). כשהתחלתי לעבור את מעבר החציה הוא היה פנוי לחלוטין, ואז פתאום קפצה הולכת רגל לכביש. היא הפתיעה אותי מפני שהיא לא חצתה במעבר, אלא קפצה אל הכביש במרחק של כמה מטרים (לפחות 4-5 מטרים) מהמקום שבו מעבר החציה פוגש את המדרכה (במילים אחרות - חצתה לא על הפסים).

למרות זאת עצרתי ונתתי לה לעבור, אבל אז קפצה שוטרת ונתנה לי דוח. 500 שקל (איך רואים אם יש גם נקודות?)

אז נראה לי שברור שאני צריך לבקש ביטול, לא? איך כדאי להציג דבר כזה כדי למקסם את הסיכויים? ממש לא בא לי לשלם עכשיו 500 שקל, וגם לא בא לי ללכת למשפט...

פורסם

ליד סמל הסעיף בצד שמאל אמורות להיות כתובות מספר הנקודות.

(בערך באמצע העמוד של דוח התנועה).

מה סמל הסעיף שעליו קיבלת את הדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה!

4 נקודות. לא נורא, כי נראה לי שאלה הנקודות היחידות שלי, אבל אני לא בטוח כי היה לי דוח על מהירות לפני בערך שנתיים ואני לא זוכר אם היו שם נקודות... איך אני בודק כמה יש לי?

סמל הסעיף 5428. מה זה אומר?

בכל מקרה אשמח לקבל המלצות כיצד להציג את העניין בבקשה לביטול...

פורסם

לכל עברה יש סמל סעיף, כך ניתן לדעת כמה נקודות נזקפו לזכותך בעברה.

לבירור נקודות אתה יכל להכנס לאתר הזה של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים כאן :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...