Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקן לפסי האטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נושא קצת מציק וכואב, במפרים.

מי בדיוק חשב על לבנות גבעות באמצע הכביש כדי שאנשים יסעו יותר לאט?

תוצאה בשטח: אנשים פשוט טסים על הבמפרים כי יש להם רכבי ליסינג.

מסקנה: נדפקנו?

מהי לדעתכם הצורה הטובה ביותר לעבור על במפר, ולנסות לא לגרום נזק לרכב \ לעצמך?

נסיעה על מהירות נמוכה?

תנו עצות וטיפים, איך אתם עוברים את הבמפרים?

:-)

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוסעים לאט ולפעמים על צד הבאמפר. לפעמים העירייה מחפפת ומשאירה שוליים נקיים.

הכי טוב? לא לנסוע ברחובות המועדים לפורענות. תמיד אפשר למצוא דרך עם פחות באמפרים. זה גם תלוי מאוד באילו פסי האטה מדובר: אצלנו בעיר יש רחובות עם באמפרים מרושעים לגמרי.

פורסם

זו מכה מעשר המכות. אצלי במיוחד - עם אוטו מונמך ומוקשח. צריך לעבור מאוד לאט ולא להתחלחל מהרעשים. כמובן שבונים את הבאמפרים בלי שום בקרה מכל סוג, והתוצאה היא שהם גבוהים ללא כל פרופוציה והשפה שלהם היא בזווית חדה, כך שחייבים לעבור אותם על 20 קמ"ש או להיטלטל לכל עבר. זה היה בסדר אם היו שמים אותם רק ליד בתי ספר וגנים, אבל בערים רבות יש רחובות שלמים שלאורכם מפוזרים עשרות באמפרים, וזה יכול לשגע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם מוזמנים לבוא לרחוב הורקניה בירושלים

שם יש באמפרים באמת מרושעים

חייבים להעביר לראשון ואפילו יש סימני גירודים של שאסי על הבאמפר.אני חושב שעד שלא יתבעו את העירייה בירושלים הם לא ירגעו.

אני אישית עובר אותם מאוד לאט,חבל על הבולמים של האוטו שלי.

ומה שאמרו קודמיי גם נכון,לרוב יש בשולי הבאמפר רווח שדרך שם אני עובר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
חשבת להשתמש ברשמקול ? :-)

או שלא הבנתי את הבדיחה או שטעית באשכול :evil:.

אני גר בישוב, חלק מהבמפרים נמוכים מאוד וחלק פתאום מאוד מאוד גבוהים.

גם במיוחד שאחותי אוהבת לטוס עליהם עם האוטו זה עוד יותר נזק.

כמה לדעתכם צריכה להיות מהירות נסיעה על במפר?

אם מישהו מכיר את המושב\ ישוב \ קיבוץ \ איך שתקראו לזה "עולש" יודע מה זה באמת באמפרים :evil::evil::evil:!!!

הם אפילו לא מסומנים!! תנסו להכנס לשם בלילה!

פורסם

יש גם כמובן את הבאמפרים מגומי, גבוהים, קטנים ומרושעים. בהשוואה לבאמפרים מהבטון אלה ממש הרים קטנים באמצע הכביש, כל פעם מחדש אני מצטמרר מהרעש של הבולמים כשאני עולה עליהם.

פורסם
או שלא הבנתי את הבדיחה או שטעית באשכול :evil:.

אני גר בישוב, חלק מהבמפרים נמוכים מאוד וחלק פתאום מאוד מאוד גבוהים.

גם במיוחד שאחותי אוהבת לטוס עליהם עם האוטו זה עוד יותר נזק.

כמה לדעתכם צריכה להיות מהירות נסיעה על במפר?

אם מישהו מכיר את המושב\ ישוב \ קיבוץ \ איך שתקראו לזה "עולש" יודע מה זה באמת באמפרים :evil::evil::evil:!!!

הם אפילו לא מסומנים!! תנסו להכנס לשם בלילה!

זה לא בדיחה, היה עדיף לקרוא לו ברשמקול זוז כבר בעצבים והוא יבין שאתה שוטר אז תשחק אותה .

פורסם

לא רק שהבאמפרים אצלנו גבוהים, הם גם בנויים בצורת אליפסה כדי לגרום לנהג לסבול יותר. הם גם מפוזרים ללא שום היגיון. אצלנו בעיר יש קריית חינוך עם ארבעה תיכונים - בקרבתם אין אפילו באמפר אחד. לא רחוק משם, ברחוב נידח יחסית, יש באמפר זדוני כל 30 מטרים - וזאת לא הגזמה.

הקונספט של הבאמפר מוטעה מיסודו. כל מה שהוא עושה הוא לגרום לנהגים לבזבז יותר דלק - לוחצים, בולמים חזק כשמתקרבים לבאמפר, ולוחצים שוב אחריו. יש דרכים ידידותיות יותר לגרום לנהגים להאט ליד בתי ספר וגנים.

פורסם
זה לא בדיחה, היה עדיף לקרוא לו ברשמקול זוז כבר בעצבים והוא יבין שאתה שוטר אז תשחק אותה .

מה אתה רוצה? :|

לענייננו - כל מי שיהיה באיזור נהריה, שינסה את המשחק הבא - כנסו לנהריה דרך הכניסה של עין שרה (תהיו מוכנים לספור באמפרים), עברו את פסי הרכבת, בכיכר תפנו ימינה, בכיכר הגדולה יותר תפנו שוב ימינה לכיוון רחוב וויצמן, והמשיכה עד לכיכר הבאה.

מרחק של פחות מקילומטר, ואני ספרתי בו פעם אחרונה 17 (!!!!!!!!!!!) באמפרים. הם אשכרה גודלים כמו פטריות אחרי הגשם, עירייה מנוולת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
שלום לכולם

נושא קצת מציק וכואב, במפרים.

מי בדיוק חשב על לבנות גבעות באמצע הכביש כדי שאנשים יסעו יותר לאט?

תוצאה בשטח: אנשים פשוט טסים על הבמפרים כי יש להם רכבי ליסינג.

מסקנה: נדפקנו?

מהי לדעתכם הצורה הטובה ביותר לעבור על במפר, ולנסות לא לגרום נזק לרכב \ לעצמך?

נסיעה על מהירות נמוכה?

תנו עצות וטיפים, איך אתם עוברים את הבמפרים?

:-)

באמפרים=הצלת חיי ילדים ובכלל הולכי רגל.

באמפרים=מניעת תאונות עקב יציאה מחנייה ניצבת למדרכה.

באמפרים,מי למעשה הביא אותם? אנחנו הנהגים במרוצת הזמן.

השיקול פשוט,הרכב שלנו או עוד קטל.

פורסם

אתם מוזמנים לעבור לבקר באיזור החוף של אשדוד (ט''ו\י''ב\י''א) ובמושבים ליד במיוחד שדה עוזיה ותראו כמה במפרים שאתם עשויים להתבלבל ולחשוב שזה מחסום...

לי זה קרה שנכנסתי עם האוטו לאיזה רחוב באזור י''ב באשדוד ופשוט קלטתי בחושך איכשהו את הבמפר ועצרתי לא המשכתי לסוע ואז חשבתי לעצמי,איך לעזאזל אנשים יוצאים מהרחוב אם לא אמורים לעבור על זה?

ואני מתחיל לחפש שלט של אין כניסה אולי אני באמת לא אמור להיכנס חח בסוף העזתי הבאתי קצת גז לאט לאט,עברתי את זה,לא בלי להשאיר חותם של שיפשוף על החצאיות הנמוכות של הסיויק =(

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אייל, הטענה שלי קצת שונה ממה שאתה מציג כאן.

אני טוען שלמרות הבמפרים שבאו להציל חיי ילדים וכד', אנשים טסים עליהם כי יש להם רכבי ליסינג, אז בעקיפין הבמפרים ממש לא עוזרים.

ליד בתי ספר, וברחובות הראשיים לא יצא לי לראות כ"כ אנשים טסים, מה שבטוח שעם במפרים \ בלי במפרים אין להם הבדל.

היחידים שבסוף סובלים כאן אלה אנחנו.

חוץ מה אני מניח שעם חשיבה קצת יותר מעמיקה יכלו למצוא פתרון טוב יותר.

פורסם

הייתי אומר שנסיעה במהירות ממוצעת מעט יותר גבוהה עדיפה על נסיעה אינטנסיבית של גז-בלם שהרבה נהגים מיישמים ברחובות כאלה. כמו שאמרתי, יש דרכים אחרות.

• תוכן חדש...