Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו רכשתי זוג נעליים צבאיות של חברת BOXER.

הנעליים נראות אחד לאחד כמו נעליים צבאיות רגילות, רק שהן שוקלות בערך עשירית מהן (כמו נעל רגילה).

אני נכנס לקבע בצבא, ואני מעוניין לקנות עוד זוג כזה (הישנות נקרעו כמעט לחלוטין), ותהיתי אם יש מקום שממנו אני יכול לרכוש את הנעליים הנ"ל בנקודות קבע (או עם הנחה משמעותית של "חבר")?

בינתיים המקום היחיד שראיתי את הנעליים למכירה היה ריקושט, אבל הם רוצים 450 שקל על הנעליים :shock: (אין סיכוי שאני אשלם סכום כזה). וההנחה שהם מציעים היא של 7% למחזיקי כרטיס אשראי של "חבר".

השאלה שלי היא בעצם לאנשי הקבע שקוראים כאן (או לכל מי שיודע משהו בנושא):

היכן אני יכול לרכוש את הנעליים הנ"ל בנקודות קבע? (ואיזה סוג של נקודות נחוץ לרכישה?)

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בכרטיס נקודות יש 4 סוגי נקודות: מדים, אישיות, ספורט וספורשיות.

את הספורשיוט אפשר לנצל גם לספורט וגם לאישיות.

ברמת העיקרון, אם יש את הנעליים האלו בחנויות גלי (או בחנות המדים של הצבא) אז אפשר לרכוש.

אם לא, אז לא דרך הכרטיס נקודות.

עד כמה שידוע לי, גלי זה המקום היחיד שאפשר לנצל את נקודות המדים לנעליים, ואז אם אין נקודות מדים אז משתמשים בנקודות אישיות.

(השתחררתי מקבע לפני חודש)

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

לא

הוא מתכוון לזה

http://www.camping-israel.co.il/pl_product~1011~8~39.htm

לדעתי אנשי קבע אינם יכולים לרכוש את הנעליים, אלה רק את הנעליים הקלות הרגילות ("נעלי ברווז" או איך שלא קוראים להן).

ישנם סיכויים קלושים שתצליח להתקמבן על איזה נעלי "אלבה" הקלות עם הפס, אבל הם לא גבוהים

פורסם
לא

הוא מתכוון לזה

http://www.camping-israel.co.il/pl_product~1011~8~39.htm

לדעתי אנשי קבע אינם יכולים לרכוש את הנעליים, אלה רק את הנעליים הקלות הרגילות ("נעלי ברווז" או איך שלא קוראים להן).

ישנם סיכויים קלושים שתצליח להתקמבן על איזה נעלי "אלבה" הקלות עם הפס, אבל הם לא גבוהים

בינגו! בדיוק לאלה התכוונתי.

האם למישהו ידוע אם הנעליים האלה קיימות ב"גלי", או בחנות הצבא למדים?

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...