Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי גרים ברחוב הזה ואני יודע שיש שם בעיה של חניה.

כל החוצפנים שיושבים בבתי הקפה בסביבה מחנים בחניות של התושבים והתושבים צריכים להחנות בצד השני.

אבל הבעיה היא לא שהיא מחנה באדום לבן אלא שהיא לא יודעת להחנות בכלל.

אפשר להצמד לגדר ואז גם סמיטריילר יעבור בלי בעיה.

פורסם

ואז כמובן לא תשאר מדרכה והולכי הרגל יאלצו לרדת לכביש ונבחרת הציבור הזו תקבל שוב על הראש. בכל מקרה אין שום הצדקה, ודאי לא לנבחר ציבור, לעבור על החוק באופן כה בוטה וצורם. אין חניה ? תואיל הגברת לכתת ריכבה ולמצוא מקום בו כן ניתן לחנות.

פורסם

כשאין לאחיין שלי אוויר בכדורגל שלו, הוא לא ישחק איתו.

את השאר, תבינו לבד.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
ואז כמובן לא תשאר מדרכה והולכי הרגל יאלצו לרדת לכביש ונבחרת הציבור הזו תקבל שוב על הראש. בכל מקרה אין שום הצדקה, ודאי לא לנבחר ציבור, לעבור על החוק באופן כה בוטה וצורם. אין חניה ? תואיל הגברת לכתת ריכבה ולמצוא מקום בו כן ניתן לחנות.

כמו שהגברת אמרה - אין חניה ברחוב הזה ולא ברחובות הסמוכים.

והיא לא היחידה שמחנה על המדרכה.

בשעות הערב המדרכה מלאה עד אפס מקום מהתחלת הרחוב ועד סופו.

העיריה מכירה את הבעיה ומותר לחנות שם מהשעה 6 בערב ועד 7 למחרת.

יש שילוט ברור בעניין

כל התושבים מכירים את הבעיה וכולם הולכים על המדרכה ממול. לא קורה אסון.

הבעיה שוב - היא החנתה את הרכב בולט לכביש.

אחרת אף אחד לא היה מדבר.

פורסם
הוא על משאית, אז במקום לנהל שיחות עם המצלמה שיזיז "בעדינות" את הרכב שלה ונגמר הסיפור.

אז אולי הגברת תתחיל לחנות בצורה נורמלית.

אתה צוחק נכון ?

מה איכפת לה אם כל האוטו ידפק הוא לא שלה !

ודרך אגב היא לא תשלם את התיקון אלה אתה תממן לה אותו כי הביטוח שלה גם ממומן על ידך !

כשאני חושב על זה לעומק אז מזל שהיא לא קיבלה דו"ח כי גם אותו הציבור היה מממן !

פשוט חוצפה!!! מה שהיה צריך לעשות זה להביא 2 מכוניות אחת מלפנים ואחת מאחור ולחנות צמוד עד נגיע במכונית שלה

וכשהיא מגיעה לרכב לעמוד מרחוק ועכשיו לתת לה להזמין משטרה ולחכות 20 דקות, וככה לעשות כל פעם שהיא חוסמת שם .

תאמין לי שאחרי 40 דקות שהיא תחכה היא כבר לא תחסום את הרחוב !!!

פורסם
אתה צוחק נכון ?

מה איכפת לה אם כל האוטו ידפק הוא לא שלה !

ודרך אגב היא לא תשלם את התיקון אלה אתה תממן לה אותו כי הביטוח שלה גם ממומן על ידך !

כשאני חושב על זה לעומק אז מזל שהיא לא קיבלה דו"ח כי גם אותו הציבור היה מממן !

פשוט חוצפה!!! מה שהיה צריך לעשות זה להביא 2 מכוניות אחת מלפנים ואחת מאחור ולחנות צמוד עד נגיע במכונית שלה

וכשהיא מגיעה לרכב לעמוד מרחוק ועכשיו לתת לה להזמין משטרה ולחכות 20 דקות, וככה לעשות כל פעם שהיא חוסמת שם .

תאמין לי שאחרי 40 דקות שהיא תחכה היא כבר לא תחסום את הרחוב !!!

ממש מעניין לה את הקצה המדגדגן של המדוגדג.

איך אמרת? על חשבוני? על חשבונך?

היא תזמין מונית (על חשבונך) היא תשלח את העוזר הפרלמנטרי שלה (בדלק/מונית שאתה תשלם) ויחכה במקום, עד שיוכל להזיז את הרכב.

זה במקרה הקלאסי.

בסרט היותר רע, היא פשוט תיקח רכב ליסינג אחר (שוב, על חשבונך) ובזמן שאנחנו כותבים מה שכותבים עליה, היא בכלל שכחה מאיתנו ומהמקרה הזה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

הגברת חנתה באדום לבן בגלל מצוקת חנייה.

מותר לה, היא ח"כ.

היא לא יכולה לעשות סיבוב של עוד מספר דקות לחפש חנייה.

היא ח"כ כנסת ואין לה זמן לכל זה.

*כל מה שנכתב הוא מקנאה בח"כ מצד אחד וזלזול שלהם בשאר אזרחי המדינה.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

אגב חסימות, בן אדם החליט להחנות את המאזדה 3 הלבנה שלו באמצע הכביש. רק מה, הוא חסם את היציאה של החניון של האנשים שבאים לטיפול במכון שרת (זאת אומרת חולי סרטן).

חבל שהאחמ"ש שלי אסר עליי לשים לו יותר מדי מדבקות....

• תוכן חדש...