Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיווח מהתאונה נאמר כי אחד הילדים (או שניהם) נזרקו מהמכונית דרך השמשה - הילד לא היה חגור.

הילד שישב מאחור נפצע קל.

מראיה של תמונות של התאונה המכונית (קוואליר) נראה שהגנה באופן סביר על הנוסעים (לזכור שהדלתות והגג נוסרו), ההגה לא נכנס כל כך פנימה ומדיווחים של חבריו של הנער הוא לא נסע מעל 60 קמ"ש.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש רק משפט אחד לסיכום התאונה הזאת: הורים מטומטמים + ילדים מטומטמים = ילדים מתים.

אף פופוליסט לא יקפוץ על המקרה הספציפי הזה בטוענה ש"מהירות הורגת". התאונה הזאת היא דוגמה טובה לאיכות הנוער שיש היום ועל זה התקשורת רכבה.

איתמר.

אני לא חושב שלרב אנחנו מסכימים, אבל המשפט הזה מסכם את התאונה וההתנהלות סביבה באופן מאוד יפה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בתאונה הזו אשמים ההוריפ, הנערים עצמם וגם המשטרה.

האיזור מועד לפורענות עוד מהתקופה שאני הייתי בגילם. למה אי אפשר לשים שם ניידת ומחסום ביקורת?

השבוע נסעתי לאילת ויצאתי מאוד מוקדם. את כביש הערבה לכיוון אילת עברתי בשעות הזריחה והראות היתה מאוד גרועה. בכביש מבצעים עבודות וחוסמים לסירוגין נתיב אחד. הבעייה היא שהאידיוט שמסמן לעצור עומד בתוך השלט ולא רואים אותו עד שמגיעים מאוד קרוב אליו. כשהערתי לו הוא לא הבין בכלל מה אני רוצה ממנו (לדעתו זה שיש שלט של עבודות בכביש זה מספיק. מדובר על חברה פרטית ולא על שוטרים) וכשעצרתי כמה עשרות ק"מ אח"כ ליד שוטר עם לייזר והערתי לו התגובה היתה "מה אתה רוצה שאני אעשה? זה אנשים של מע"ץ". עכשיו כשאחד מהם יידרס או שתתרחש תאונה חזיתית יאשימו אלת הנהג ואת המהירות המופרזת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קשה לי לכתוב על תאונה שכזו.

הסיבה

הייתי במצבם , ובגילם , רק בנס , הסתיימה התאונה ללא הרוגים ופצועים.

ואני הייתי הנהג, ויחד איתי עוד 3 חברים.

והאשמים אבי היקר ז"ל שהתיר לי לנהוג מגיל שנתיים על ברכיו, ומשם עם התפתחות הגיל התפתחו גם מיומנויות הנהיגה .

אמי היקרה ז"ל שלא שמה סוף לסיפור ואחרון אחרון חביב כותב שורות אלו.

טוב, אתה לא יכול להשוות, המהירות המקסימלית של הדליג'אנסים בקושי הגיע ל 45 קמ"ש :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב, אתה לא יכול להשוות, המהירות המקסימלית של הדליג'אנסים בקושי הגיע ל 45 קמ"ש :twisted:

איזה דיליז'אנס? הם נהגו על ממותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וונקה

אני לא מסכים עם הקביעה שלך שהמהירות גרמה למוות.

כל בדיקות הריסוק שמבצעים לרכבים הם בסביבות ה 54 קמ"ש.

עכשיו קח בחשבון שהם נסעו "כחוק" במהירות של 70 קמ"ש לא היה נשאר מהם כלום.

תראה איך הרכב נראה אחרי מבחן ריסוק ותבין על מה אני מדבר.

ללא קשר אני מסכים שברגע של טעות או איבוד שליטה המרווח לתיקון הולך וקטן עם עליית המהירות.

אבל נהג מיומן מכיר את מגבלות הרכב ומגבלותיו ויודע להוסיף שמירת מרחק או אם לא כדאי לו להכנס לסיטואציה הספציפית.

ולגבי פעם אחת כשאבא שלי חשד שלקחתי לו את הרכב [לא היה ולא נברא] הוא פירק לי את הצורה [והכוונה פה לא מטאפורית].

אם הילדים שלי יעיזו לנסות משהו בכיוון בפעם השניה בחיים שלהם הם יסבלו מנחת זרועי. [פעם ראשונה היתה כשניסו להכניס אצבע לשקע חשמל עם מסרגה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מדהים עד כמה תאונה יחידה מסכמת את כל המנטרות השחוקות או הבנאליות ביותר שיש בתחום.

קשה לי לקבל את זה, אבל כנראה שאיאלץ להתרגל לאחוז מסוים של אנשים שימותו מדי שנה

בגלל הסירוב לחגור חגורות.

מהירות לא הורגת. אי-חגורת-חגורה הורגת, אבל זאת לא ססמה קליטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
וונקה

אני לא מסכים עם הקביעה שלך שהמהירות גרמה למוות.

הוא אמר את זה בציניות.

הגורם היחיד שתרם למוות שלהם הוא ההתנהגות הבזיונית של ההורים שמגלמת את כל מה שאני מתעב אצל אנשים פרימיטיביים.

אין יחס לחוקים, אין כבוד לחיי אדם ואין כבוד לאחרים.

ולפי ג'רמי קלראקסון, מהירות לא הורגת.

הציטוט הוא משהו כזה:

"מהירות מעולם לא הרגה אף אחד. זה המעבר בין להיות בתזוזה ללהיות נייח שהורג אותך"

פורסם

כמו שפרנקוס כבר הזכיר הכל נכתב בציניות מתוך עצבים על "האשם הקבוע"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בדיווח מהתאונה נאמר כי אחד הילדים (או שניהם) נזרקו מהמכונית דרך השמשה - הילד לא היה חגור.

הילד שישב מאחור נפצע קל.

מראיה של תמונות של התאונה המכונית (קוואליר) נראה שהגנה באופן סביר על הנוסעים (לזכור שהדלתות והגג נוסרו), ההגה לא נכנס כל כך פנימה ומדיווחים של חבריו של הנער הוא לא נסע מעל 60 קמ"ש.

לפי YNET, הילד שנפצע קל ישב דווקא מקדימה ליד הנהג והנער שישב מאחורה לא חגור נהרג יחד עם הנהג.

עוד אומר אותו אחד שניצל שהוא ישב חגור, אך עם זאת גם טוען שמצא את עצמו מחוץ לרכב לאחר התאונה.

הוא גם טוען ש"רכב אסף אותו" והוא לא זוכר כלום.

הנחה שלי אומרת ש"הרכב שאסף אותו" זה למעשה או הנהג בבאגי או הנהג באופנוע (שאת שניהם ניסה הנהג לעקוף לפני שפגש את תחנת האוטובוס) שהם כנראה קשורים לחבורה הזאת.

יש כאן ריח כ"כ מסריח בסיפור הזה (כולל תגובות ההורים) שאפילו המעי שלי לא היה יכול לדמיין.

בקיצור (ואתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, זאת הדעה שלי וזו גם הדעה הרווחת בטוקבקים),מדובר בחבורה של ע*ס%ם!

ההורים אשמים ב-100%, אם זה בחינוך ואם זה בזה שהם סתם הורים גרועים שלא יודעים "לקרוא" את הילדים המופרעים שלהם..

אפשר לזהות לפי התנהגות ההורה איך יגדל הילד שלו ואיך פחות או יותר הוא יתנהג- ברוב המקרים הייתי מהמר נכונה.

"טמבלים" מסויימים סתם דוקרים או דופקים קסדה בראש של בן-אדם והופכים אותו לצמח, "טמבלים" אחרים סתם מסכנים את חיינו יום יום בכביש.

דארווין עושה את עבודותו (והפעם במינימום נזק) ואני לא רוצה אפילו לשניה לחשוב מה היה קורה אם היו נכנסים בתחנת אוטובוס מאויישת בחיילים או סתם אזרחים או חלילה ברכב נוסעים חף מפשע.

מספיק עם התמימות ועם המצפון, מה שמגיע מגיע!

פורסם

פורסם היום ב YNET:

אביו של דודי, רונן בן-עמי, ישן בזמן שבנו לקח את מפתחות המכונית מהאגרטל שבו היו מוחבאים. "זה

מעשה שטן, אני לא יודע מאיפה זה בא", אמר האב אתמול, "אני מבקש סליחה מהוריו של תומר". קרובת משפחה אמרה בהלוויתו: "אני מקווה שהנוער יבין מהמקרה הזה שזה לא העיקר רק לנהוג, שיסתכלו על מה קורה אחר כך, שיסתכלו על ההורים של דודי, הם גמרו".

אחרי התאונה הטראגית התברר כי שני החברים התכתבו ביניהם בפייסבוק על התחביב הקטלני - נהיגה בלי רישיון. "שמע הוא יודע שאתה עושה סיבוב פה ושם אבל הוא לא יודע שנהגת מהבית שלי בתוך בת ים ועד לסופרלנד ועוד שנסעת 120 באיילון נכון?" - שאל דודי, כנראה בהתייחס לאביו של תומר. בהודעה הבאה כתב: "אז שהוא לא יידע, אני רוצה את הטרקטורון שלך אצלי יום שבת בבוקר ברור?".

ההורים ידעו ולא עשו כלום (ולא, להחביא את המפתחות בתוך האגרטל זה כמו לטאטא את האבק אל מתחת השטיח). פשוט חבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא סתם המציאו את הפתגם - חוסך שבטו שונא בנו.

ההורים כיום איבדו סמכות ביחס לילדיהם, אין אמצעי ענישה כלפי ילדים סוררים, ובשל הרצון של ההורים "לעשות קריירה" הילדים כל היום זרוקים ברחובות ועושים שטויות.

אני זוכר בתור ילד ואפילו נער, שכשאבי רצה להעניש אותי כמו שצריך, החגורה דיברה.

ואז הייתי חושב 600 פעם אם לעשות שטויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפשר לסכם את העניין בזה שאם שני האידיוטים שנהרגו בתאונה היו חוגרים, הם היו נשארים היום לחטוף עונש (או לא?) מאביהם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא עונש ולא נעליים.

היו מקבלים קצת מזה- :nono: ואלוהים (מטאפורה) יודע מה היה מגיע א"כ.

אני רק עכשיו שמתי לב בכלל שההורים ידעו ולא עשו כלום בעניין- הם חייבים להישפט גם על זה שסיכנו את האזרחים במדינה וגם על זה שהם סייעו לבנם להרוג את עצמו.

מזל שהטפשות לא כואבת, חבל שהיא הורגת!

• תוכן חדש...