Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה פיאסטה 89 מנוע 1100 , האוטו עבר שיפוץ מנוע . הבעיה נגרמת כאשר מתחילים את הנסיעה ונותנים הרבה גז , אז האוטו מתחיל לגמגם , אם מתחילים לאט , לא קורה כלום. וגם בנסיעה מהירה לא קורה כלום.

הוא כבר היה אצל שני מוסכים, אחד אמר שיש בעיה בבריחת לחץ בפלאגים , אז הוא עשה חריטת ראש מנוע. הוא גם עשה כיוון מפלג, החליף את הראש של המפלג פלטינה וקבל, אבל הבעיה ממשיכה, הוא נסע למכון לכיוון קרבורטורים עשו לו בדיקה ואמרו שהקרבורטור בסדר, הם אומרים שזה קשור לפלאגים, הוא הלך לעוד מוסך לבדוק את הפלאגים ואומרים לו שהם בסדר.. בקיצור אנחנו כבר מתחרפנים מזה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

מם עם חוטי ההצתה :?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם הבעיה היתה ליפני שיפוץ המנוע?

האם איש הקרבורטור עשה בדיקה מקיפה של כל הקרב' ?

עושה רושם שהמנגנון האצה נדפק - איזה קרבורטור זה, תן פרטים.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

הבעיה היתה מאז שהרכב הגיע לידי חבר שלי , שיחקנו בהתחלה עם הדיסטרבוטור כי האוטו היה נכבה לפעמים בטורים נמוכים, זה עזר בהתחלה אבל אז הגיעה הבעיה של הגמגום, בקשר לאיזה קרבורטור זה , אין לי שמץ אנחנו מדברים על פיאסטה שנת 89 ידנית , עם מנוע 1100, אני משער שזה קרבורטור רגיל של האוטו הזה. במכון הקרבורטורים אני יודע לפחות שעשו בדיקה של 4 גזים , והוא בטוח שהבעיה לא בקרבורטור

פורסם

זאת אומרת שהגמגומים באו אחרי ששיחקתם עם הדיס'.

כשאתה אומר שיחקנו- מה עשיתם?

תבדוק שוב מרווח פלטינות, יכול ליהיות שהמנגנון כיוונון אוטומטי של הדיס' צריך טיפול (מנגנון צנטרפוגלי+ ואקום).

תבדוק מעברי/ צינורות אויר.

מצטער, אבל קשה לתת פתרון בלי לראות את האוטו.

אגב- איזה צבע יש למכסה דיס' ? אדום או שחור?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

ע"י סיבובו עד לקבלת יציבות בטורים. אבל אין קשר לבעיה הזו, זו בעיה ראשונה שנפתרה , האוטו עבר כבר כמה וכמה טיפולים במוסכים, כמו שציינתי חריטת ראש המנוע, והחלפת פלטינה וקבל ומכסה דיסטרבוטור. צבע המכסה הוא שחור.

פורסם

יש לי הרגשה שמי שבקרת אצלו היה עסוק יותר בלהוצי ממך כסף במקום לפתור את הבעיה.

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך לבקר אצל משה זר באיזור התעשיה של סגולה בפ"ת. עוד לא ראית בעיה במערכת הדלק שהוא לא פתר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי פז'ו 205 שנת 89 והייתה לי בדיוק את אותה בעיה.

הלכתי רחוק וחיפשתי וחיפשתי ובסופו של דבר התברר שהפילטר אויר והפילטר דלק היו כבר על סף מוות.

עשיתי טיפול 10,000 והאוטו נוסע עכשיו כמו חדש!

• תוכן חדש...