Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לעמוס חלפים בנתניה- ממנו קניתי את הטרמוסטט לפני חודש .

הוא הביא לי אטם וRTV אדום משהו גרמני סה"כ יצא 45 שקל.

הוא אמר למרוח על שני צידי האטם שכבה דקה של RTV אדום ולסגור לפי מה שכתוב.

אני מקווה לסגור את הסיפור הזה מחר ולהמשיך לנסוע עם האוטו...

תודה לעוזרים ושבת שלום!

אגב- למי שלא הבין הבעיה היא בראש הפלאנג' לא פירקתי את הפנלאג' עצמו מהמנוע רק את הראש שלו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, אם קיים אטם אזי אין צורך ב-RTV.

נהוג למרוח שכבה דקה של RTV על-פני השטח במקרים של פני שטח אכולים או מחורצים אבל רק בצד אחד.

איזה כייף לי :)

פורסם

שמתי לפני חצי שעה את הRTV החדש על שתי צידי האטם (כנראה שהוא אכול ולא ישר ולכן הבעיות) ,חיזקתי באופן שווה את שתי הברגים.

אני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר.

אגב- הRTV הגרמני בצבע שחור והוא סמיך יותר ונראה שהקודם קניתי היה מזוייף ולא מתאים לרכב למרות מה שכתוב עליו.

שוב החתימה שלי הוכיחה את עצמה... 40 שקל לעומת 10 שקל.

חיפושיות 73-74

פורסם

40 שקל, המממ, חומרי אטימה איכותיים לרכב יכולים לעלות יותר מ 100 שקל לשפופרת קטנה של 150 גרם.

פעם הבאה חפש חומרים של חברות כמו 3M, LOCTITE, Permatex ThreeBond, Shellac .

הנה דוגמא לחומר שהייתי עובד איתו עם אפס תלקות.

threebond-1207c.jpg

פורסם

דניאל הסיליקון הראשון היה של חברה לא מוכרת ושקוף ועלה 10 שקל וכתוב באנגלית שהוא מיועד לאטימת מנועים.

השני שקניתי עם האטם עלה 45 שקל חברה גרמנית שהמוכר אמר לי שזה הכי טוב לאטימת פלאנג' והוא צדק שמתי את הסיליקון השחור על שני הצדדים ומלאתי מים ועכשיו הכל עובד טוב עשיתי סיבוב והמנוע גם התחמם (השעון הגיע לרבע)ככה שזה עומד בלחץ והבעיה נפתרה.

תודה רבה לכל מי שעזר!:-D

אגב- הסיליקון הזה יבש כבר עכשיו ומרחתי אותו ב10 בבוקר.

חיפושיות 73-74

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה אצלך היא לא בחומר האטימה ,במקום כזה שאין אטם בין

אוגן המים לבלוק ,הגומיה שמיניחים מעל הטרמוסטט היא שאוטמת

את המכלול .

ללא גומיה מעל הטרמוסטט אתה לא תקבל אטימה ולא משנה באיזה חומר תשתמש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה.

עכשיו אחרי ששמתי אטם ייעודי ופס רציף של סיליקון שחור איכותי-נפתרה בעיות הנזילות.

את הפלאנג' עצמו לא פירקתי רק את הראש שלו איפה שהתרמוסטט יושב.

האמת היא שהוא הגיע עם גומייה ומשום מה המכונאי לא שם אותה ואת זה גיליתי כאשר פירקתי את המכסה לפני מספר ימים וגליתי שהחומר שהוא השתמש בו היה דומה למה ששמתי בהתחלה (סיליקון לבן שלא היה יבש אבל איכשהו תפקד)

אני לא יודע איך החומר שלו החזיק כבר מעל חודש ונסעתי לאילת ורק אחר כך פתאום הוא נפרץ לי .

אני למדתי 2 לקחים מהסיפור הזה:

1- תמיד לנסות להשיג אטם ורק אם אין אז לשים סיליקון.(אצלי הפלאנג' לא ישר כנראה ולכן היה צריך את הסיליקון)

2-לקנות סיליקון איכותי ולא משהו זול.(השפורפרת שיש לי תשמש אותי כמה שנים כי לא יהיה שימוש בה)

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...