Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

עשיתי פדיחה קטנה... והכנסתי נוזל קירור של רדיאטור למיכל השמשות והשפרצתי על השימשה הקדמית

כעת נראה שיש שכבה שמסרבת להתנקות... יש לכם רעיון איך לנקות את השימשה?

האם יתכן שאתילן גליקול "אכל" את השימשה והנזק הוא בלתי הפיך?

בתודה,

אידית

פורסם

זכוכית לא נפגעת, ככל הידוע לי, מאתילן גליקול, בטח לא בריכוז שיש באנטיפריז.

כנראה שיש לך שכבה שומנית על הזכוכית, נסי לנקות אותה עם סבון כלים נוזלי (הירוק הרגיל...) והרבה מים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בנוסף למה ש elibaba כתה והמליץ, לא לשכח לרוקן את מיכל השמשות מנוזל הקירור ולמלא אותו בנוזל שמשות יעודי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הסבון שהמכונאים משתמשים לנקות את הידיים, אפשר לקנות מיכל קטן ב20 ש"ח אצל הפרסי בתל אביב, זה בטוח ינקה טוב את החלונות.

במקרה הכי קיצוני אבל שבשום מצב שלא יגיע לצבע של הרכב, טרמפנטין מינירלי.

פורסם

אמרתי לך לא לצאת מהמטבח .

להבא תקשיבי .

לעניננו , מלאי את המיכל עד סופו במים , הפעילי את השפריצר עד שיתרוקן .

עשי את זה מספר פעמים .

עכשיו המערכת נקייה .

בלי קשר , אני תמיד ממלא את המיכל במים ממיכל הבריטה .

כך אין אבנית במערכת ואין סתימות .

יום טוב והלוואי שאלו תהיינה הצרות שלך בחיים .

• תוכן חדש...