Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי היום עם כמה חברים וראיתי שהם קונים שטויות באיביי, אז התחלתי לחשוב על מה אנשים קונים שם.

שני הדברים הכי דביליים שאני קניתי היו שתי מדבקות של PEDOBEAR וBOBBLEHEAD של MR. HANKEY.

מה שלכם?

פורסם
שטרות מזוייפים של 100$

הם מגיעים 10 שטרות ב1$ כולל משלוח.

אני חושב שזה יכול לעשות בעיות במקרה ופתחו לראות מה יש במעטפה :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני חושב שזה יכול לעשות בעיות במקרה ופתחו לראות מה יש במעטפה :?

יכול להיות, בכל מקרה הזיוף הוא ממש לא באיכות גבוהה, כל אחד שראה פעם 100$ יכול להבחין שזה לא מקורי.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

מטקה חשמלית להרוג מזיקים מעופפים, באתר זה נשמע מצויין, אך הם לא הזכירו שכאשר הזבוב מתחשמל ונופל על הרצפה, אחרי דקה אחד בדיוק הוא מתעורר וממשיך לעוף :roll:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מטקה חשמלית להרוג מזיקים מעופפים, באתר זה נשמע מצויין, אך הם לא הזכירו שכאשר הזבוב מתחשמל ונופל על הרצפה, אחרי דקה אחד בדיוק הוא מתעורר וממשיך לעוף :roll:

כנראה לא קראת את המדריך (כן כן זה שכתוב בסינית) למשתמש.

אחרי שהבן בליעל התחשמל ונפל לרצפה, אתה צריך למחוץ אותו עם הרגל לוידוי הריגה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

רואים שלא עשו לך אימון יבשים בצבא.

בפקודת מחבל נפל אתה מסתער קדימה.

"מחבל נפל!!!"

עכשיו תעשה את זה עצמאית.

כמו כן GaBi_88

אין דבר כזה ווידוא הריגה.

יש דבר כזה ווידוא נטרול, שזה מה שמבצעים.

פורסם

תבניות לכוסות שוטים מקרח.

האמת שזה חמוד להגיש וודקה בשוטים שעשויים קרח ואחר כך פשוט להשאיר במקום וזה נמס.

fred-cool-shooters-shot-glass-mold.jpg

S2000

פורסם

קניתי את זה (לא האוטו, המדבקה):

attachment.php?attachmentid=63333&d=1150095548

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ענק!

אני רוצה מדבקה כזו גם.... רגע, אבל אז לא אהיה מקורי :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...