Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה בסופנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראש ממשלה שישן במעונו המפואר, חייל שישן בבור מתחת לאדמה* סמי עופר מיליארדר, ויקי קנפו שיכון עמידר ירוחם* אחמדינג'ד אדם מאושר מחייך כל הזמן, אובאמה עובד עצות מתרפס* רוצח בכביש הורג אבא לשלושה, משטרה שמפיקה לקחים* מצד אחד ה"גדר הטובה", מצידה השני היא רעה?* לחלק טוב...לחלק רע!.....צדק צדק תרדוף חחחח!!!!

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שיהיה זה סדרה של תהליכים חברתיים, טכנולוגיים ופוליטיים שיביאו לשינויים בצורת החיים של הדורות הבאים.

אבולוציה מהירה יחסית תביא את המין האנושי לשינוי רציני בצורת החיים ותוך כמה מאות שנים רוב בני האדם לא יחיו על כדור הארץ.

נתחיל להתפשט לחלל ונקים קולוניות במקומות שונים.

אחר כך הקולוניות האלו יקבלו אופי משלהן ויקלטו שחלקים אחרים מהמין האנושי לא חולקים את הערכים שלהן, אז יתחילו להתבדל.

החוסר במגע חיצוני, בנוסף לתנאי החיים המוזרים של הקולוניות, ייצרו תוך כמה דורות זן חדש שכבר לא יהיה שייך למין האנושי.

אז הם ימצאו כוכב לכת חדש שיש בו חיים ויתחילו לחטוף חיות ויצורים אינטליגנטיים עד שהם יחליטו שהם יודעים מספיק ואז ייצרו קשר ישיר ומגע ראשוני עם גזע אינטליגנטי מעולם אחר.

מה אתה מצפה בדיוק שנגיד לך על מה שיקרה?

זה נשמע כמו התלונות על המערכת שאתה שומע כשאתה יושב בתור לקופת חולים והדביל לידך לא יושב בשקט אלא חופר לך בראש על כמה שהממשלה מושחתת וכלום לא עובד.

פורסם

אבולוציה מהירה יחסית תביא את המין האנושי לשינוי רציני בצורת החיים ותוך כמה מאות שנים רוב בני האדם לא יחיו על כדור הארץ.

.

יוסי, חשבתי שאתה אנטרופולוג...:roll:

אבולוציה היא מוטציה גנטית אשר קורית בצורה רנדומלית לחלוטין הן בתזמון והן במהות המוטציה.

מאות אלפי פעמים המוטציה גורמת למוות של המוטנט עוד בהריון או אפילו בלידה/ ינקות ורק פעם בכמה מאות אלפי מוטציות מתרחשת מוטציה אשר מיטיבה עם המוטנט וגורמת ל"אבולוציה" ולהשתנות של כל המין.

לחשוב שיותר מוטציות מוצלחות יקרו כתוצאה מצורך השעה או כתוצאה מרצונותינו או כל סיבה אחרת זה חוסר הבנה בכל עקרון הברירה הטבעית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יוסי, חשבתי שאתה אנטרופולוג...:roll:

אבולוציה היא מוטציה גנטית אשר קורית בצורה רנדומלית לחלוטין הן בתזמון והן במהות המוטציה.

מאות אלפי פעמים המוטציה גורמת למוות של המוטנט עוד בהריון או אפילו בלידה/ ינקות ורק פעם בכמה מאות אלפי מוטציות מתרחשת מוטציה אשר מיטיבה עם המוטנט וגורמת ל"אבולוציה" ולהשתנות של כל המין.

לחשוב שיותר מוטציות מוצלחות יקרו כתוצאה מצורך השעה או כתוצאה מרצונותינו או כל סיבה אחרת זה חוסר הבנה בכל עקרון הברירה הטבעית.

דווקא בגלל שאני אנתרופולוג!

האבולוציה שאני מתייחס אליה היא תרבותית, לא חייבת להיות גנטית :)

פורסם
פראיירים לא מתים!

גאד דמט זה מסביר את העניין של ישו.

מאיפה זה בא?

אני אסביר לך לאט:

ישו הטיף למאמיניו שכשסוטרים להם שיגישו את הלחי השניה = ישו פראייר!

מאחר וקבענו שישו פראייר ומאחר ואני יודעים שפראיירים לא מתים = ישו לא מת!

מאחר ואנו יודעים שישו באמת לא מת אלא חזר לחיים, זה מוכיח שישו הוא פראייר ולכן לעולם לא ימות.

מצד שני, ישו הוא יהודי ישראלי ולכן הוא לעולם לא יוצא פראייר!

ו

פורסם
האבולוציה שאני מתייחס אליה היא תרבותית, לא חייבת להיות גנטית :)

עוד מונח שנגנב ועוות ע"י אחד התחומים של מדעי הרוח בשביל לנסות למצוא הצדקה לקיומו.

במחשבה שנייה, גם המונח במובן המקורי שלו שייך לסחי של המדע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
במחשבה שנייה, גם המונח במובן המקורי שלו שייך לסחי של המדע.

לכלכת, מדובר באחת מאבני היסוד של הביולוגיה.

• תוכן חדש...