Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנסר 1.8 ספורט 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת כמה דברים על לאנסר 1.8 ספורט.

אם אפשר לפרט על היתרונות והחסרונות שלה.

חסרון אחד שנאמר לי הוא שמנוע מרעיש,אם אפשר עוד כמה חסרונות ו/או יתרונות.

תודה :)

פורסם

התכונות הטובות ברכב הזה הן:

1. רכב מאוד יפה!

מעוצב בצורה נהדרת, יש לו מראה דורסני וצעיר וספורטיבי - בהחלט רכב סקסי ומרשים לעינם של רבים.

2. הגרסא המאובזרת מפנקת מאוד - ישבתי באחת כזאת פשוט לא היה לי משהו רע לאמר.

הכסאות, הגימור, התפרים של המושבים, הגג הנפתח, המגנזיומים והרכב עצמו פשוט חבילת כיף.

3. עשינו נסיעת מבחן היות ואבא שלי שקל לקנות את הדגם הזה - 140 כוח סוס עד כמה שזכור לי, הרכב בהחלט מרגיש טוב בידיים, טיפה כבד אבל כשנותנים גז הוא בהחלט נותן תמורה יפה בעד הלחיצה.

4. רכב יפני - אבל נוח מאוד, רך ונעים ביחס לרכב יפני.

5. אמינות גבוהה צפויה מהרכב - מההיכרות שלי לאורך השנים עם בעלי מיצובישי - לא שמעתי תלונות עד היום מאף אחד.

הדברים הרעים -

1. לא זכור לי שהרכב היה מרעיש במיוחד - אז את זה תצטרך לבדוק.

2. היצרן מצהיר על נתוני דלק סבירים ביותר - אני באופן אישי עוד לא ראיתי מיצובישי חסכונית, לרוב הן זוללות דלק.

3. תבדוק עלויות של חלקים וטיפולים כי עד כמה שזכור לי - הם לא זולים במיוחד אבל גם לא יקרים במיוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם תוסיף עוד קצת תקבל את הLIMITED.

רכב מדהים עם כל התוספות האפשרויות! (מומלץ בשחור):lol:

http://www.icar.co.il/Comparison/1070,1071

אין לי את הכסף להוסיף, תודה בכל מקרה על ההצעה :)

ו-lanosforce , לאחר נסיעת מבחן במכונית, שמתי לב שהאוטו מאיץ ממש לאט וכעבור לחיצה חזקה על הגז הוא מתחיל לתפוס מהירות.

פורסם

בנהיגת מבחן לא אני נהגתי - זו חוות הדעת שקיבלתי ואותה העברתי הלאה - ציינתי אפרופו שהרכב כבד בהתחלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בנהיגת מבחן לא אני נהגתי - זו חוות הדעת שקיבלתי ואותה העברתי הלאה - ציינתי אפרופו שהרכב כבד בהתחלה.

סבבה, הבנתי.

תודה רבה עזרת לי מאוד :)

פורסם

יש לי את הרכב קרוב לשנתיים עם 32K

יכול להגיד לי שמבחינת צריכת דלק אין לך מה לפחד האוטו צורך בממוצע 12 קילומטר לליטר. בנסיעות בין עירוניות הוא יגיע גם ל1ל 15.

ברגע שתלמד להשתמש בחוכמה בגיר הרציף תלמד להאיץ את האוטו מהר אין לך מה לדאוג כוח יש שם.

האוטו במשך כל חייו ניכנס למוסך פעם אחת לטיפול 20K שעלה 900 שקל.

יתרון נוסף הוא המרחב שמוצע לך מאחורה והבאז' הגדול.

אוטו מעולה ממליץ בחום.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...