Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע נדפק בתקופת האחריות. הרכב נסע כ 50 אלף קילומטר .

מה הנוהל מה נהוג?

א) המנוע מוחלף לחדש?

ב) המנוע מוחלף למשומש עם קילומטרג' דומה?

במקרה א' האם יש ירידת ערך או עלית ערך ואם כן מה שיעור הירידה /עליה

במקרה ב' האם יש ירידת ערך.

או מה נותן היבואן כצ'ופר כמו עוד שנה אחריות טיפול נוסף וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני לא טועה תנאי האחריות אומרים בד"כ במפורש שתיקון במסגרתה אינו גורר הארכת אחריות. ככה למשל בתנאים של סיטרואן שמונחים מולי.

מצד שני החלפת מנוע במהלך האחריות זה דבר שנחשב חריג אצל כל יצרן נורמלי ולכן להערכתי אם תעלה את הנושא תקבל התחייבות כלשהיא לאחריות. הייתי ממליץ לך להתעקש על כך.

בקשר לירידת ערך - למה שלא תרים טלפון לשמאי? הוא יגיד לך תוך שניה. (תספר גם לנו אח"כ)

פורסם

ב-99.999% של המקרים הידועים לי(אולי פספסתי מקרה, למרות שזכרוני די טוב) המנוע הוחלף לחדש.

מקרה (ב) אינו יכול להתקיים מאחר ולא ניתן לדעת את כמות הנסועה.

בכל מקרה אין שינוי בערך הרכב, למרות שניתן לנסות למכור מעל לממוצע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בכל מקרה הייתי גם מאד מאד מקווה שלא קיימים בשוק הרבה מנועים משופצים אחרי קילומטרג' של 50 אלף - גם אם אי אפשר לדעת. זה כבר יהיה מפחיד :-)

פורסם

בקשר לירידת ערך - למה שלא תרים טלפון לשמאי? הוא יגיד לך תוך שניה. (תספר גם לנו אח"כ)

האמן לי אזכור את התשובה העוזרת הזאת.

ב-99.999% של המקרים הידועים לי(אולי פספסתי מקרה, למרות שזכרוני די טוב) המנוע הוחלף לחדש.

בכל מקרה אין שינוי בערך הרכב, למרות שניתן לנסות למכור מעל לממוצע.

עמית בהנחה שהמנוע הוצא מרכב שאתה יודע את הנסועה שלו והיא +- זהה לשלך להערכתך ירידת ערך עקב ההחלפה עצמה או זניח עד כלום.

ובמקרה א' מרכב עם מנוע שנסע 50K יש לך כרגע רכב עם מנוע חדש 0 ק"מ, למה לא תהיה העלאת ערך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין סיבה שהמחיר יעלה כי נכוןם שהמנוע חדש אבל מצד שני מדובר בהרכבה מקומית ושאר האוטו כן עבר את הקילומטרז' הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעבר שעבדתי במוסך יונדאי, היו מגיעים אלינו I30 לצורך החלפת מנועים עקב התחממויות ונזילות נוזל קירור, נראה גם קורוזיה על הבלוק, מרבית הרכבים היו סביב ה30 אלף ק"מ, כל המנועים הוחלפו בחדשים, לא משופצים רק חדשים קומפלט מהארגז.

היו לקוחות אשר רבו עם בעל המוסך לגבי טיפולים בחינם עקב זאת ועוד, כמובן שבעל המוסך לא הסכים וגם לא רשאי,

אז הלקוחות פנו ליבואן, מרביתם כיבלו טיפול חינם כזה או אחר, ועוד הנחות מסוימות, שווה לנסות מול היבואן, ועם זה כלמוביל

אשמח לעזור.

פורסם
אין סיבה שהמחיר יעלה כי נכוןם שהמנוע חדש אבל מצד שני מדובר בהרכבה מקומית ושאר האוטו כן עבר את הקילומטרז' הזה.

הרכבה מקומית??

מנוע קומפלט חדש מוכנס לרכב .

מה ינקלה /אחמד שלנו לא יודע את העבודה כמו הגרמני /תורכי של מרצדס בגרמניה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ברוב המקרים , רק גוף המנוע מוחלף .

שאר הדברים מועברים מהמנוע הישן .

אלטרנטור , מדחס , משאבת הגה וכו' .

אלטרנטור\מדחס\משאבת ה"כ הם אביזרים ואינם קשורים למנוע. מזל שלא אמרת גם גיר, ציריות, צמה חשמלית, מחשב ניהול מנוע, צמיגים, בלמים.... הרי כולם בסופו של דבר מתחברים למנוע אז למה לא לקבל הכל חדש ?

כאשר מדברים על מנוע חדש מדברים על יחידה חדשה לגמרי - לא חלק בודד (למשל: רק ראש מנוע או בלוק מנוע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ויתכן בכלל שמהנוע הורכב על ידי רובוט וכל בורג נסגר על הפרומיל של הנויטון במומנט.

ועוד משהו, מנוע חדש דנדש דורש נסיעה עדינה ומיוחדת, הק"מ הראשונים יקבעו איך הוא יתנהג בכל מהלך חייו.

היצרנים עושים למנוע סוג של "הרצה" במפעל כדי לא לסמוך על הנסיעה העדינה והמיוחדת של הנהג המצוי.

השאלה היא איך להתיחס למנוע חדש שהורכב כאן :?:

פורסם

המנוע יוצא ממחלקת המנועים כבר אחרי ההרצה העדינה, ואז או לקו ההרכבה או למחסן ממתין להישלח ללקוחות ברחבי העולם.

כך שכאן אני לא רואה שום שוני.

המנוע בא קומפלט אליו מספחים את כל אביזרי הרכב והכל נכנס לתוך הרכב.

מחזקים בכמה ברגים למרכב וסלמתק.

מה הסתבכתם כאן.

רובוטים ניוטון מומנט :-D

לא מעבורת חלל ? מכונית!!

אם אפשר לקבל תשובה לשאלה של העלאת ערך ירידת ערך כן ? לא? וכמה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חשבתי וחשבתי וחשבתי

לקורולות הוחלפו מנועים בגלל בוצה

אז הרכב אין לו שוק ולכן לא קונים אותו במחיר מטורף

מנוע דפוק מהחברה. החברה מכירה בכך. מחליפה לך אותו . למה צריך לחשוב, אולי גם המנוע הזה דפוק.

אז כל המכוניות עם הריקולים צריכים להעיף לכל הרוחות.

או שלא חשבתי טוב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...