Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת-שברולט מאליבו 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,הוצע לי לבצע טרייד אין של מכוניתי ולרכוש מאליבו 2007 מליסינג 74000 ק"מ ניראת מצוין ומפנקת,

האם תוכלו מנסיונכם להאיר את עיניי לגבי הרכב פלוסים/מינוסים,אמינות,דלק וכל עצה אחרת.

בתודה דודי

פורסם

שלום

אני מכיר כמה אנשים קרובים שמחזיקים את הרכב הנ"ל, לא שמעתי אפילו מאחד מילה רעה עליו. צריכת דלק, לפי מה ששמעתי בעיר בסביבות 1:7.5 ומחוץ לעיר 1:13 במהירות סבירה. מבחינת אמינות כמו שאמרתי לא יצא לי לשמוע דברים רעים, הדגם הזה של המאליבו נחשב למוצלח במיוחד עד כמה שאני יודע (אני מכיר מישהו שהייתה לו כזו ושידרג לחדשה ואמר שהוא מתגעגע לדגם הזה חזרה...) לפי דעתי סה"כ אתה מקבל הרבה בשביל קצת. בשביל מחיר מצחיק לשנתון כזה אתה מקבל את כל הפינוקים שבעולם עם המון כוח וצריכת דלק לא גבוהה בהרבה (אם בכלל) מרכבי מנהלים אחרים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היתה לי כזו.

התפטרתי ממנה די מהר.

לטעמי הרכב פשוט מסוכן.

יש חוסר פרופורציה בין הכח לבין היכולות הדינאמיות שלו.

מצד אחד מנוע חזק, מצד שני מתלים רופסים ורכים שלא ממש אוהבים שיבושים בכביש, תערובת של נסיעה מהירה עם כביש מעט משובש נותן מתכון מסוכן של אבדן אחיזה. על הקוקטייל הזה יש להוסיף הגה מת מבחינת תקשורת וארוך מאוד (הרבה סיבובים בין נעילה לנעילה) ומתקבל רכב שלא ממש אוהב פניות. תחבר את זה לשתיים הקודמים ותקבל סכנת נפשות.

הדבר היחידי שהפתיע אותי לטובה ברכב היה תצרוכת הדלק הסבירה שלו.

פורסם
היתה לי כזו.

התפטרתי ממנה די מהר.

לטעמי הרכב פשוט מסוכן.

יש חוסר פרופורציה בין הכח לבין היכולות הדינאמיות שלו.

מצד אחד מנוע חזק, מצד שני מתלים רופסים ורכים שלא ממש אוהבים שיבושים בכביש, תערובת של נסיעה מהירה עם כביש מעט משובש נותן מתכון מסוכן של אבדן אחיזה. על הקוקטייל הזה יש להוסיף הגה מת מבחינת תקשורת וארוך מאוד (הרבה סיבובים בין נעילה לנעילה) ומתקבל רכב שלא ממש אוהב פניות. תחבר את זה לשתיים הקודמים ותקבל סכנת נפשות.

הדבר היחידי שהפתיע אותי לטובה ברכב היה תצרוכת הדלק הסבירה שלו.

יכול להיות שאתה צודק אבל זה תלוי הרבה בנקודת המבט. האם אתה מצפה מספינה אמריקאית עם מנוע 3.5L שתתנהג כמו סיאט איביזה טורבו? פניות, אחיזה ושות' הן לא הצד החזק של הרכבים הנ"ל. ז"א שהיא לא מתאימה ל 5% מהנהגים שבאמת נכנסים למצבים קיצוניים על בסיס יומיומי וחייבים רכב עם התנהגות כביש מושלמת... היא מתאימה לשאר 95% שצריכים רכב כדי לנסוע ממקום למקום בנינוחות ובפינוק מקסימלי. :-)

לגבי שיבושים בכביש והמתלים... אני לא יודע לגבי המאליבו ספציפית אבל לפי הקפיצים וההתנהגות של האימפלה אני לא יכול לחשוב על תחושה יותר כיפית מהבחינה הזו בנסיעה עירונית על כבישנו המשובשים. הרכב "מגהץ" את הכביש... המתלים אכן רכים ואתה מקבל אפקט של ספינה על גלים... אני אוהב את זה, כנראה שאתה לא, להגדיר את זה בתור חיסרון זה קצת מוגזם, לדעתי זה דווקא יתרון.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...