Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf GTI

Aviv_DsX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לא משנה במה תחליט, תדע לך שתצטרך להחליף פורק, אינלט, כנראה שגם הקויילים ילכו לעולמם, פילטר לפילטר פתוח או פילטר פתוח בקופסא, וצינורות נשמי שמן שילכו לך לעולמם כתוצאה מהעלאת הגדישה.

אז תקח את כל הדברים האלו בחשבון.

מאיפה הבאת את זה?! :shock:

כולה ניהול מנוי קצת יותר אגרסיבי...

בקופרה בזמנו ששידרגתי לצ'יפ אפסולוט החלפתי רק פורק ופילטר.

רק אחרי חודשים החלפתי לאינלט פורג' וזהו.

פילטר פתוח או אינבוקס הכרחי ופורק ואינלט מומלצים אבל לא חייב.

קוילים? צינורות שמן? ממש לא.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תרשו לי לעשות קצת סדר בבלגן:

גולף GTI שנת 2004 ,הגיעה עם מצערת אלקטרונית ועם הספק מקורי של 150 כ"ס בלבד.

בניגוד לשנתונים קודמים צויידה ה GTI במגדש טורבו גדול יותר מקודמותיה ,דבר שמאפשר לנו להעלות את ההספק המקורי שלה מ 150 ל 210 כ"ס ומ 21 קג"מ ל 30 קג"מ!

למרות שהרכב הנ"ל יחסית נדיר,יצא לנו לטפל בלא מעט מכוניות כאלה.

ל-E&A שלום רב.

למה באתר שלכם ובאתר של upsolute אין התיחסות ל-GTI (משנתון הנ"ל) כאשר רכב זה הוא במקור עם 150 כ"ס וניתן לעלות הספק ל-210 ומ 21 קג"מ ל 30 ?

פורסם
מאיפה הבאת את זה?! :shock:

כולה ניהול מנוי קצת יותר אגרסיבי...

בקופרה בזמנו ששידרגתי לצ'יפ אפסולוט החלפתי רק פורק ופילטר.

רק אחרי חודשים החלפתי לאינלט פורג' וזהו.

פילטר פתוח או אינבוקס הכרחי ופורק ואינלט מומלצים אבל לא חייב.

קוילים? צינורות שמן? ממש לא.

אני אסביר את עצמי יותר טוב.

ברכבים בשנתונים האלו, הקויילים עם המקט הישן נוטים להישרף לאחר ציפ' וגם עם הזמן בלי קשר לציפ', אתה יכול לשאול את אלי או אביחי לכמה אנשים הלכו קויילים לאחר עדכון. אצלי ברכב היו קויילים בגרסה M אם אתה מכיר, הגרסה האחרונה של הקויילים היא R או D בסוף, ונשרף לי קוייל אחרי יום שעדכנתי תוכנה לאפסולוט.

בקשר לצינורות נשם שמן, הצינורות גם ככה ישנים 6-7 שנים ברכב וגם ככה הם נוטים להסדק, ואני יכול להגיד לך רשימה שלמה של חלקים שידועים כבעייתיים במערכת הזאת , ותחשוב שהגדישה עולה ל-1.4-1.5BAR מ- 0.5 בערך.. לא עושה להם טוב.

אולי עכשיו אני יותר ברור לך, כי אני מדבר מנסיון אישי.

פורסם
ל-E&A שלום רב.

למה באתר שלכם ובאתר של upsolute אין התיחסות ל-GTI (משנתון הנ"ל) כאשר רכב זה הוא במקור עם 150 כ"ס וניתן לעלות הספק ל-210 ומ 21 קג"מ ל 30 ?

באתר של אפסולוט , תוכל למצוא שתי וורסיות שונות לגולף GTI 4 :

1.האחת לטורבו K-03 ,המפיקה במקור 150 כ"ס ועולה ל 192 כ"ס.

2.השניה לטורבו K-03 S המפיקה במקור 180 כ"ס ועולה ל 212 כ"ס.

במקרה הזה,הסיבה להספקים השונים היא מגדש הטורבו המשופר .

במקרה שלנו,המנוע והטורבו המותקנים בגולף המדוברת ,זהים למנוע ולטורבו המותקנים בקופרה 2005 (פרט לאינרקולר חזית בקופרה).

ולכן ,בעזרת שינוי תוכנה בלבד ,ניתן להעלות את הגולף GTI 2004 ,מהספק של 150 כ"ס להספק של 210 כ"ס ! (60 כ"ס ו9 קג"מ!)

אוסיף ואומר ,שלפני שלושה שבועות,ביצענו שינוי תוכנה ברכב כזה , ולדברי בעל הרכב , נמדדה ע"ג דיינו ,תוצאה של 210 כ"ס!

לגבי אמינות :

המנוע המדובר נחשב למנוע אמין מאוד המסוגל לעמוד בהספק כפול מהספקו המקורי ,למעט מספר רכיבים אלקטרונים ,אשר נוטים להתקלקל ועלות החלפתם לחדשים,זניחה יחסית.

כמוכן ,עלות החלפתו של "צינור הנשם " המדובר ,הינה חד פעמית (במקרה של צינור סיליקוני-איכותי) ועומד על 350 ש"ח בלבד.

מנסיון ...:wink:

פורסם

אני חושב שכל שיפור יביא לבלאי יותר גבוה, השאלה כמה יותר גבוה והאם אפשר ליחס את זה לשיפור עצמו. בכל אופן אני לא נכנס לוויכוח מהסוג הזה כי זאת לא הכוונה שלי, פשוט ברכב ישן יחסית צריך לקחת את זה בחשבון.

ול-E&A יש כמה ווראציות של המנוע הזה (1.8T ומי כמוכם יודע את זה :) ) במנוע שלי יש את המערכת נשם שכוללת צינור עליון בצורת Y צינור תחתון שמתחבר לY ויורד לחיבור נשם על הקראנק וצינור S שמתחבר מהPCV לסעפת היניקה. החלפה של כל החלקים האלו בסיליקונים איכותיים עולה הרבה יותר מ-350 ש"ח גם שקונים את החלקים באייביי

ואני עכשיו מחליף את הצינור ה-S כי גם הוא נסדק :)

אגב יש קיט שלם למי שירצה אני אשלח קישור של כל הסט הנ"ל עולה 100 ומשהו דולר לא כולל משלוח ומיסים לארץ. רק עכשיו מצאתי את הסט הזה, אני קניתי כל חלק בנפרד אז יצא יותר יקר בגלל הפרוצדורות של המשלוח וכו..

פורסם

או.קי

תודה רבה לכולם,באמת הבנתי שאני בפורם הנכון :-D :-D

E&A תוכלו לשלוח לי בבקשה הצעת מחיר על הצ'יפ המדובר [210 כ"ס]?

וכמה יעלה הצ'יפ עם החלפת הדברים הנחוצים[צינורות,פילטר וכו']?

ושאלה אחרונה,האם פורק פנימי[אני חייב ברכב שלי בגלל המצערת] ישמע יותר מאשר הפורק שיש לי עכשיו [מקורי]?

פורסם

יסלח לי ידידינו כי אני נדחף באמצע האקשן לכוח אך לפי מיטב זכרוני לדור 4 לא הייתה התנהגות טובה בכלל ולכן כדאי שגם בזה תשקיע קצת בשביל לקבל מכונת נהיגה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ל E&A

הנתונים שהתייחסת אילהם בגולף GTI 2004 המבדילים אותה מקודמיה, מאיזה שנתון זה מדובר?

2003 ומעלה או 2004.

אני בעלים של GTI 2003 ואצלי קיימת מצערת אלקטרונית. האם גם הטורבו שלי מוגדל? (K03S)

פורסם
או.קי

ושאלה אחרונה,האם פורק פנימי[אני חייב ברכב שלי בגלל המצערת] ישמע יותר מאשר הפורק שיש לי עכשיו [מקורי]?

פורק פנימי כשמו כן הוא.

אם תרכיב פילטר פתוח (לא INBOX) תוכל לשמוע את הפריקות, אמנם לא כמו חיצוני אבל תשמע.

פורסם
ל E&A

הנתונים שהתייחסת אילהם בגולף GTI 2004 המבדילים אותה מקודמיה, מאיזה שנתון זה מדובר?

2003 ומעלה או 2004.

אני בעלים של GTI 2003 ואצלי קיימת מצערת אלקטרונית. האם גם הטורבו שלי מוגדל? (K03S)

אתה יכול לדעת לפי קוד מנוע איזה טורבו מורכב אצלך, K03 או K03S

פורסם
פורק פנימי כשמו כן הוא.

אם תרכיב פילטר פתוח (לא INBOX) תוכל לשמוע את הפריקות, אמנם לא כמו חיצוני אבל תשמע.

הנושא נטחן רבות ומבלי להכנס לפרטים ,אומר זאת חד משמעית: ברכב בעל מצערת אלקטרונית ,אין כל בעיה להתקין פורק חיצוני מלא , כל עוד ההתקנה מבוצעת נכון.

בגולף שלך ,עידן ,אני כמעט בטוח שקיבלת K03S .

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ולאימות,ללא חיוב.

• תוכן חדש...