Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה תודה רבה רבה רבה לך. אני ממש מעריך את העזרה ולא יכולת לנסח את זה ברור וטוב יותר. עכשיו הכל מובן וכנראה שנפעל בצורה הזו, כמובן שאם היא תרצה בכך אחרת זה אבוד. יש פה מחדל, זה ללא צל של ספק. באמת ששנים הותרה החניה ופתאום החלו להתלבש עם דוחות וללא הצדקה. כפי שאמרתי קודם לכן גם מוביל טנקים עובר שם :)

תודה רבה לכל מי שעזר ובעיקר לך ישה על המאמץ וההסבר המקצועי. כל הכבוד לך.

פורסם

לדעתי הסיבה היא כזו

יש לכם מסלול בערד משמש כל השנה והכחולים באים להפריע.

בקיץ משתמשים בו פחות אז הכחולים חיפשו מקום לפרק את זעמם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החנייה חוקית.

הבעיה כי היא מפריעה לתנועה לפתע פתאום לאחר שנים זו הבעייתיות .

ולכן שופט יכול לזכות.

יש כלל

אין עונשין לפני שמזהירים. כאן יש שינוי מדיניות מבלי שקרה שום דבר חיצוני ולכן יש להזהיר על ידי תמרור או בצביעת אבני השפה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עכשיו הבאתי גם את מועדי התיקון של התקנות מהם למדים כי התקנה האחרונה שתוקנה היא דווקא 72 (א) 1 ולכן אפשר לומר שממקום זה היא הגוברת על התקנה הישנה יותר.

אין זה משנה איזו תקנה הותקנה קודם ואיזו שונתה במועד מאוחר יותר.

כל התקנות התקפות חיות בכפיפה אחת(המוקדמות, המאוחרות והמעודכנות).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אבל אפשר בקלות להוכיח בעזרת צילום או בדרך יצירתית אחרת שאין בכלל הפרעה לתנועה. מוביל טנקים יכול לעבור שם וזאת סתם התעלקות של השוטרים פתאום ביום קיץ בהיר וצח. לא מבין את זה. הם סתם רוצים כסף לנפח את הקופות של המדינה.

פורסם

תגיד לשופט שהמדינה שאצלה הוא עובד היא סתם עלוקה שמוצצת כסף מאזרחיה.

אני בטוח שהוא יאהב את זה. :roll:

חניתם בתוך נתיב נסיעה ועכשיו אתם מחפשים את השקל מתחת לפנס.

שיהיה בהצלחה במשפט.

רק אל תשכח לחזור לספר לנו בכמה השופט העלה לכם את הקנס המקורי.

פורסם
אין זה משנה איזו תקנה הותקנה קודם ואיזו שונתה במועד מאוחר יותר.

כל התקנות התקפות חיות בכפיפה אחת(המוקדמות, המאוחרות והמעודכנות).

במקרה של סתירה בין תקנה א' לבין תקנה ב' נקבע

תקנה מאוחרת גוברת על תקנה מוקדמת מבחינת תאריך כתיבתה.

וכן תקנה 30 גוברת על תקנה 20 לדוגמה.

כאן כאמור אין סתירה בין התקנות כי יש לקבוע אם אכן הייתה הפרעה לתנועה וזו טענה עובדתית שעל התובע- המדינה יהיה להוכיחה במקרה ובו יחליט מקבל הדו"ח להישפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תגיד לשופט שהמדינה שאצלה הוא עובד היא סתם עלוקה שמוצצת כסף מאזרחיה.

אני בטוח שהוא יאהב את זה. :roll:

חניתם בתוך נתיב נסיעה ועכשיו אתם מחפשים את השקל מתחת לפנס.

שיהיה בהצלחה במשפט.

רק אל תשכח לחזור לספר לנו בכמה השופט העלה לכם את הקנס המקורי.

קודם כל ההחלטה האם להישפט או לא להישפט היא שלה ולא שלי. אני מן הסתם רק רציתי לבדוק מה עושים במצב כזה והאם הדוח חוקי או לא חוקי, זאת אומרת האם יש הצדקה לתת דוח או לא. זה שהמדינה היא עלוקה שמוצצת כסף זה דבר ידוע ולא חדש. אנחנו המדינה עם המיסים הכי גובהים או מהגבוהים בעולם. אפילו אייפון עולה פה הכי יקר בעולם וזאת עובדה. לגבי העלאה של סכום הקנס ?!? אני משוכנע שאנחנו צודקים. כמו שאמר ישה: לא יכול להיות שבמשך שנים יתירו לנו להחנות את הרכבים שם באותו המקום ופתאום יחליטו להיתנכל לנו. מה גם שזה חוקי להחנות את הרכב בצד שמאל בעיקר בכביש שהוא חד סטרי ולכן גם לא קיבלנו דוח בסגנון של: (החנית את רכבך בניגוד לתקנה XYZ ובצידו השמאלי של הכביש וכו') הפרעה לתנועה בטוח שלא הייתה פה, כמו שציינתי בתגובות הקודמות: גם מוביל טנקים יכול לעבור שם ואני נהג במקצועי ובעל רישיון 04 כך שאני יודע על מה אני מדבר :-P

צריך לדעתי רק כוח להילחם במערכת הזאת. ממש מרגיז ומניסיוני זה ייקח המון זמן אפילו שנים כך שבשביל 250 שקל אני הייתי מוותר. למען האמת האם יש נקודות על דוח כזה ? אני חושב שלא אבל סתם כדי להיות בטוח.

ושוב תודה רבה לכולכם.

פורסם

אם אכן מדובר בסעיף 5938 המדינה לרג'ית איתך ונותנת לך רק 0 נקודות.

ללמדך עד כמה העבירה "חמורה"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...