Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם כלי של חרדים !!!!

יש צילינדר לכל יום בשבוע חוץ מיום שבת :lol:

תתחדש יאיר , אני סתם מקנא בך ....

אני חושב ש V8 הוא הוא הכלי לחרדים יש צלינדר לכל יום ושניים לשבת !!:lol:

אבל אופנוע מגניב , כיכב בהרבה חלומות שלי כנער מתבגר...

תתחדש וסע בזהירות

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב, יש מצב שהאופנוע הזה היה שייך בעברו בשנות ה80 וה90 לאבי רוט , כיוון שלפי המספר הוא משנת 81

ולא היו הרבה כלים כאלה בארץ , אחד היה שייך לאבי רוט שבתחילת שנות ה-90 היה הבעלים של 'ארנב אופנועים'

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם
מזל טוב, יש מצב שהאופנוע הזה היה שייך בעברו בשנות ה80 וה90 לאבי רוט , כיוון שלפי המספר הוא משנת 81

ולא היו הרבה כלים כאלה בארץ , אחד היה שייך לאבי רוט שבתחילת שנות ה-90 היה הבעלים של 'ארנב אופנועים'

מאיפה הוצאת עכשיו את אבי רוט בפורום אספנות.

הבחור נוסע רק על חדש ואיזה חדשות יש לו הלוואי עלינו מוסטאנג גי טי ,פורש , אופנועי כביש אבל קמצן לא נותן נסיעות מבחן.

אם אני לא טועה אבי מכר לרפי גינת ואולי עבר עוד יד מאז.

פורסם

את האופנוע הזה הוא קנה איפשהו באמצע שנות השמונים עוד כשהיה יבוא אישי לאפונועים , הוא מכר אותו למישהו ואחר כך התחרט וקנה אותו בחזרה, האופנוע הזה שימש אותו כאופנוע מישני , אגב האופנוע הזה כיכב בירחון מוטו לפני כ20 שנה בכתבה אשר תעדה אופנועים עם מנועי ששה צילנדרים היו שם קוואסקי Z1300 וכן בנלי 900 . חתיכת היסטוריה...........

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם

ראשית תתחדש!!! אופנוע מגניב.

שנית נראה לי שהאופנוע הספציפי עמד אצל ברדה המון שנים.

רק רכיבות טובות!!! 8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

כן כן,האופנוע היה של אבי ושל רפי גינת,פשוט אין הרבה אפשרויות הוא היה היחיד.

פורסם

יאיר מברוכ

אתה לא מפסיק להפתיע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רכב על הצעצוע החדש בזהירות .

מעוז :beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
נקנה אצל אלי ברדה איש נחמד ,האופנוע היה אצלו 15 שנים.

איש נחמד מברנז'ת האופנועים של שנות ה90 התקופה של אבי רוט וגם שלי (אךךךך איזה ימים).

אם אני לא טועה ברדה גם בעל חנות אופנועים עד היום.

פורסם
איש נחמד מברנז'ת האופנועים של שנות ה90 התקופה של אבי רוט וגם שלי (אךךךך איזה ימים).

בסוף יתברר שאנחנו מכירים:wink:, גם אני הייתי בתחילת-אמצע שנות התשעים מחבורת סדום-ערד הקבועה, עם הג'יקסרים הישנים(שאצלי עד היום).

ברדה בעלים של חנות אופנועים ברחובות והאופנוע הנ"ל היה הבייבי הפרטי שלו המון שנים.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ברדה יושב היום בדוקטי בתל אביב.

פורסם

בשנות השמונים ישבנו בקפה "שרי" בדיזנגוף ,כל יום שלישי,אז היה לי BMW R100RS והונדה היתה אצל איש דתי מנהל מיכללה בצפון,ואבי היה היד השניה,אז שתבינו שהחלום שלי הפעם היה ארוך מתמיד 30 שנה...:evil:

פורסם
בסוף יתברר שאנחנו מכירים:wink:, גם אני הייתי בתחילת-אמצע שנות התשעים מחבורת סדום-ערד הקבועה, עם הג'יקסרים הישנים(שאצלי עד היום).

ברדה בעלים של חנות אופנועים ברחובות והאופנוע הנ"ל היה הבייבי הפרטי שלו המון שנים.

אני גם חושב שאנחנו מכירים היה לי 1100F אחר כך R750 מודל 92 ולאחר מכן R750 95 האדום לבן.

הייתי תקופה בארנב אופנועים בצלנוב ולאחר מכן במסעדה "ביג באגט" בסלמה.

שהיה מקום מפגש להרבה רוכבים + תמונות של השכבות ווילים על קירות המסעדה שאני וששון צילמנו.

פורסם
אני חושב ש V8 הוא הוא הכלי לחרדים יש צלינדר לכל יום ושניים לשבת !!:lol:

אני חרדי.

ואכן יש לי V8!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...