Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום רכב שנת 2006, נוסע נפלא, בלימה חזקה, קלימוטרז נמוך יחסית, שמור ומטופל - המוכר אדם פרטי

הסתכלתי ברשיון - העברת הבעלות נעשתה לפני חודש (המוכר הסביר שזה בגלל שהוא סיים לשלם ליסינג מימוני)

הדבר היחיד ש"מפחיד" אין על הרשיון החדש חותמת כשירות תנועה (כאמור זה רשיון מלפני חודש)

המוכר הוא כל כך פדנט בקשר לרכב - מה יכולה להיות סיבה לאי הופעת החותמת? (המוכר אמר שהוא פשוט צריך ללכת ולשלם משהו בבנק הדואר) האם זה לא צריך "לעבור" יחד עם הוצאת הרשיון החדש?

לפי הרישיון הרכב עבר טסט באפריל והמדבקה על השמשה מתאימה למה שכתוב.

בדקתי דרך האינטרנט - הרכב נקי משעבודים

מחר הולכים ביחד למכון בדיקה - ניחוש שלי יאמרו לי שהרכב מעולה -

מה יכולה להיות סיבה לאי הופעת החותמת על רכב שנראה כשיר מאוד? האם כדאי להתרחק?

אודה לתשובה בהקדם

פורסם

ניחוש שלי - נתקלת בסוחר.

יכול להיות שמה שראית זה את לא רישיון הרכב המקורי אלא כפל רישיון או הפקדת סוחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה הסכום לתשלום שרשום ברישיון ?

האם מופיע בתחתית הרישיון :

תאריך מבחן XX/XX/XXXX

תאריך תשלום YY/YY/YYYY

האם הרישיון הוא על שם המוכר וזה נבדק מול תעודת הזהות שלו ?

פורסם

לא זכור לי אם היה רשום התאריך

נפגשתי עם האדם באותה כתובת שבה היה רשום ברשיון (לא הייתי בדירתו אבל הוא יצא מהבניין) לא בקשתי את ת.ז. שלו הוא אמר ששמו הוא כשם שרשום ברשיון

ברישיון לא רשומה השורה של הופקד לסוחר (לא זוכרת את המשפט המדויק) א-ב-ל בתא המטען היה השלט "במבחן"

הוא הראה גם חשבונית על שמו של המוכר עם תיקונים של הרכב

על מחזיק המפתחות של הרכב הייתה פרסומת של ליסינג (שמתאים לסיפור שהוא סיפר)

ואם זה סוחר - האם לפסול אותו בגלל ההתחזות הזו? (שוב האוטו מרשים ביותר במחיר שנראה שווה וכמובן שהוא יבדק במכון רישוי ונקי משעבודים)

פורסם

כן, מי שמשקר בתחילת הדרך ישקר בהמשך, תקרא קצת בפורום על אנשים שנפלו בפח לאחר קנייה מסוחרים ותבין.

השלט במבחן יכול להעיד על שני דברים, הבחור סוחר ולכן צריך שלט במבחן כדי ליסוע עם ביטוח סוחרים.

הרכב צריך לעבור איזו בדיקה לאחר תאונה והוא נע ללא רישיונות עד לאחר התיקון והשלמת הטסט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במידה והרכב יצא טוב בבדיקה ובדקת שאין שעבוד או קנסות שלא שולמו על הרכב

ועשית נסיעת מבחן ואהבת את הרכב.

גם אם זה מלך הסוחרים אני לא רואה שום סיבה לוותר על הרכב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בדיקה אל מול רישיונות ותעודת זהות.

הייתי הולך גם אל משרד הרישוי, רק כדי לבדוק באיזו חברת ליסינג הרכב טופל.

אם הרכב עבר כבר טסט השנה, ניתן לדעת גם כמה ק"מ היו בזמן הטסט - גם זה במשרד הרישוי.

רק אחרי הסרת כל החשדות, לקנות.

פורסם

שחזרתי עוד ועוד את השיחה עם המוכר,

היו מספר שאלות זהות ששאלתי והוא ענה לי תשובות שונות.

מצאתי גם שעל אותו רכב יש 3 מספרי טלפון ניידים על מנת לצור קשר למכירת הרכב (כל אחד היה רשום קילומטרז שונה), לראשון ענתה אישה איתה קבעתי, אך לא ענתה כשבאתי לראות, הטלפון שהיה רשום על החלון היה של האיש שהציג עצמו כמוכר ((בהתחלה אמר שהוא לא מכיר את השם של האשה וזו לא בת זוגתו, כשהראתי לו את המודעה אז הוא אמר שזה הוא), ואז מצאתי ביד 2 עוד מודעה של אותו רכב, עם מחיר זהה, טלפון שונה והתמונה הייתה של הרכב שראיתי (רשמתי את מספר הרישוי)

השלט "במבחן" שמצאתי בתא המטען, האבק שבמכסה המנוע נראה יותר מדי אחיד ועבה לרכב שעבר טיפול לפני איזה חודש-חודשיים(אולי זה בכוונה כי קראו את זה בהמלצות שיש באינטרנט שמראה נקי מדי מחשיד)

הרשיון שהוצא והודפס לפני חודש

וכמובן גולת הכותרת - חותמת הכשירות(לא זוכרת מאיפה מצאתי דוגמא של רשיון רכב אבל איזה מזל ששיננתי את מה שצריך להיות רשום שם).

כל העניינים האלה אולי לחוד היו בסדר אבל זה כבר יותר מדי צרוף מקרים.

התגובות שלכם עזרו להחליט שהחשדנות שלי מבוססת ויתכן וכמעט נפלתי קורבן לרמאי

אז תודה רבה ומקווה לדווח פה על קנייה מוצלחת.

פורסם

מה סוחרים לא יעשו בשביל למכור :roll:

מזל שליהודים יש יום כיפור פעם בשנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...