Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות ברלינגו/פרטנר/דובלו/קנגו משנים 03-05 מליסינג או השכרה.רציתי לדעת כיצד אני מחשב את הק"מ השנתי שלו אם הוא נסע הרבה או מעט? לדוגמא ראתיי קנגו 04 שנסעה 240000 ק"מ איך אני יכול לדעת שהק"מ רבים או נמוכים מדי?

:twisted: סופר רייסר רכב אש! אחרי 120 קמ"ש הוא עולה באש
פורסם

הכל תלוי .

יש רכב שעשה 300000 ק"מ אבל החליפו לו מנוע וגיר .

צריך לבדוק עם האוטו עבר תיקונים או החלפות חלקים.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

ממתי 30 אלף ק"מ נחשב נמוך?

האם חוקי הפיזיקה שגורמים לבלאי מכלולים לא חלים על רכבי דיזל?

לפותח השרשור - קנה לך טנדרון חביב מאחת מחברות ההשכרה, שדואגת לסדר את כל הבעיות והפאקים שמתגלים בבדיקה וגם נותנת הנחה יפה ממחיר המחירון הפיקטיבי לחלוטין של המסחריות הנ"ל.

הטנדר הזול ביותר הוא פיאט דובלו, הוא הכי פחות מבוקש והכי מכוון להעמסה ולא לנוחות.

ממליץ לך לא לקנות ממוכרים פרטיים, הק"מ בד"כ הוא היסטרי והטיפול מחפיר - ואין אחריות על הרכבים.

פורסם
ממתי 30 אלף ק"מ נחשב נמוך?

לפותח השרשור - קנה לך טנדרון חביב מאחת מחברות ההשכרה, שדואגת לסדר את כל הבעיות והפאקים שמתגלים בבדיקה וגם נותנת הנחה יפה ממחיר המחירון הפיקטיבי לחלוטין של המסחריות הנ"ל.

ממליץ לך לא לקנות ממוכרים פרטיים, הק"מ בד"כ הוא היסטרי והטיפול מחפיר - ואין אחריות על הרכבים.

30 אלף בשנה זה נמוך יחסית למה שעוברות המכוניות האלו, לא נמוך באופן אבסולוטי.

שום חברת השכרה ושום חברת ליסיניג לא מחזיקה מודל 2004, והוא כנראה בחר במודל 2004 כי זה התקציב שיש ברשותו.

מודל 2004 יהיה בדרך כלל יד שניה אחרי ליסנג/השכרה + יד פרטית או יד של חברה קטנה, שקונה מכוניות יד שניה.

פורסם

בהחלט לא מומלץ לקנות יד 2 ברכבים הנ"ל.

כבר הייתי בסרט הזה פעם - ביקשו ממני ייעוץ לגבי רכישה של טנדרון שכזה לצרכי עבודה.

הסברתי לבחור החביב שאם לא ייקח מימון כדי להשלים את הכסף החסר, הוא ישלם את הכסף החסר למוסכים.

ואכן כך היה - בתוך חצי שנה ה"בונבוניירה" (סיאט אינקה) ייצרה תקלות בלי סוף, יצרה גירעון של 10 אלף ש"ח בתיקונים ולדעתי עוד 10 אלף ש"ח באובדן הכנסה.

אם היה לוקח רכב נורמלי מאחת מחברות הליסינג, היה מקבל רכב עם אחריות, פחות ק"מ, צריכת דלק נמוכה יותר, הרגשה טובה יותר ברכב (לא גועל נפש שרוט, קרוע, בלוי ומלא בפיח של סיגריות) וכמובן מרוויח כסף במקום להיות תקוע במוסכים שונים ברחבי הארץ (לפי האיזור הגיאוגרפי שבו הרכב בחר להתקלקל).

רוכשי הרכבים האלה, אלה שהם היד השנייה - יודעים בדיוק מתי למכור. רגע לפני שכל הרכב מתפרק לגורמים, אחרי שטחנו אותו היטב.

• תוכן חדש...