Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-תקציב לרכישה. 6000 פלוס מינוס

- ידני/אוטומט. ידני

-נפח מנוע. מה שתמליצו שלא יהיה חלש מידי

-שנתון(מאיזה שנה הכלי) . 96+

-חדש/משומש. משומש

-מספר מקומות ישיבה. לפחות 2

-דרישות של צריכת דלק. כמה שפחות שיהיה חסכוני

-מה הצרכים מהרכב. שיהיה אמין ככל האפשר במחיר זה, חסכוני בדלק ושיידע לשייט על 120 ...

הרכב מיועד לנסיעות לבית ספר משהו כמו 5 קילומטר כיוון ועוד נסיעות במהלך היום של עוד 30 קילומטר בערך

ראיתי כמה מכוניות שנראות אחלה לצרכים שלי פורד פיאסטה, סקודה פיליסיה אבל אני פתוח להצעות אחרות אם יש.

ולגבי המכוניות שהזכרתי תוכלו לתת את הדגמים והשנתונים שלהם המומלצים ביותר.

תודה

פורסם

ההצעה הטובה ביותר - להמשיך לנסוע באוטובוס. רק הרישוי והביטוח (חובה + צד ג') לשנה יעלו לך 5000-6000 ש"ח, וזה לפני דלק, טיפולים ותקלות בלתי צפויות - שהן מאד צפויות ברכב כה ישן. אם תקציבך לרכישת רכב הוא 6000 ש"ח אני מתקשה להאמין שיש לך 1200-1500 ש"ח לחודש לצורך האחזקה, שלא לדבר על חסכונות כדי לטפל במשבר (כגון תיקון גדול).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה של sperial, בגיל שלך אם תקנה רכב אז תצטרך למצוא עבודה, וזה יצור לך מצב שאתה עובד 99% רק בשביל הרכב - עכשיו השאלה אם זה כלכך חשוב לך.

כשאני הוצאתי את הרישיון בגיל 17 אז היה נורא חשוב לי לקנות רכב מסיבות כאלו ואחרות ובמקביל ללימודים ולעבודה הקיימת שהיתה לי מצאתי עוד 2 עבודות בשביל לממן את הרכב וכל ההוצאות שלו - אבל לי היו עוד הוצאות נלוות כמו שכ"ד וכ"ו - ובסופו של הדבר הרכב גם עזר לי קצת באחת העבודות.

אבל תחשוב אם רכב בשביל "לצאת עם החבר'ה" כלכך משמעותי בשבילך שאתה בנוסף ללימודים תצטרך לעבוד - אלא אם כן ההורים ישלמו לך את כל הדלק/ביטוח/טיפולים וכ"ו

פורסם

שני הרכבים שציינת מתאימים לדרישות. רכבים נוספים שיכולים להתאים הם סוזוקי סוויפט, פיג'ו 205/106 ומאזדה 121. חפש את הרכב השמור והמטופל ביותר שתצליח למצוא, עם טסט כמה שיותר ארוך ומזגן תקין. וכמו שכבר כתבו לך, שמור בצד כסף לאחזקה שוטפת, ביטוחים ורישוי שנתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...