Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן סיטרואן קסרה שנת 2003, גיליתי שהיא צורכת 1:7 בעיר.

וראיתי שיש דעות חלוקות לגבי הצריכה שמכונית כזאת צריכה לצרוך.

האם זה תקין לדעתכם אם זה לא תקין מה לדעתכם יכול לגרום לצריכה מוגזמת זו .

תודה

אייל

פורסם

לפי KML זו לא הצריכה שלה. האוטו שאני נוהג עליו (אלנטרה, רכב משפחתי בזבזן יחסית ואוטומטי שזה לא עושה חסד עם הדלק) צורך פחות. בקיצור לא הגיוני

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תבדוק את שלמות סעפת הפליטה. יש ברכב הזה נטיה לסדוק אותם. וזה מעלה את הצריכה באופן משמעותי. פרק דבר ראשון את את מגן החום מעל הסעפת ותבדוק וויזואלית אם אין סדקים.

פורסם

אמרו לי להתחבר למחשב לבדוק חיישנים,

האם זה קיים סיכוי שאחד החיישנים תקול ואני יכול לזהות את זה או שזה לא שווה את השקעה הכספית?

והאם אתם יודעים כמה צריכה לעלות בדיקה כזאת?

אייל

פורסם

אם לא דולקת נורית בקרת מנוע חבל על הכסף. לא ימצאו כלום.

מחיר בדיקה מ-100 שח עד 250 שח תלוי ביוקרה של המוסך.

ותחליף בתור התחלה מצתים אורגינליים. אפשר לשים באוטו הזה מצתים תואמים אבל קצרים וזה עלול להשפיע.

לכן בתור התחלה לך תביא מצתים אורגינליים.

פורסם

לא בטוח שזה חריג

מה נפח המנוע?

מהם הרגלי הנהיגה שלך? (האצות, זינוקים, רגל עצבנית על הגז).

כמה אתה עומד בפקקים?

אם לא דולקת לך נורית service בלוח השעונים ואין לך נזילת דלק או דליפה או אידוי ועברת טסט ללא זיהום אויר חפש את הבעיה בגורמים הנ"ל.

פורסם

הנהיגה שלי רגועה.

אני עומד ברוב הנסיעות בפקקים ועליות.

יש לי טסט עוד מעט.

אבל אני מרגיש כאשר אני לוחץ על הגז לאוטו קצת קשה בהתחלה ורק אחרי איזה השהייה קטנה הוא מתחיל להגיב, כאילו מישהו אחר (הגיוני שהמחשב נותן לו עוד גז).

פורסם

אכן יש סדק בסעפת הפליטה ליד הממיר הקטליטי.

כמה בערך צריך לעלות ריתוח של תיקון כזה?

ואני מבין שיש לזה השפעה רבה על צריכת הדלק.

אשמח להבין למה לצנרת הפליטה יש השפעה על הצריכת הדלק.

תודה על העזרה

אייל

פורסם

אבל אני מרגיש כאשר אני לוחץ על הגז לאוטו קצת קשה בהתחלה ורק אחרי איזה השהייה קטנה הוא מתחיל להגיב, כאילו מישהו אחר (הגיוני שהמחשב נותן לו עוד גז).

אם אני לא טועה זה בגלל מצערת חשמלית + גיר AL4, לא קשור לסדק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נפט צודק ההשהייה קשורה למצערת חשמלית-גיר, לכן אל תטפל בזה זה יקר, ואין צורך. ואחרי שתסדר את הסעפת התופעה תפחת המצערת תעבוד מדויק יותר. סעפת כזאת היא יצוקה ויש רתכים בודדים אם בכלל שיכולים לתקן את זה. לכן תקנה סעפת חדשה.

ולשאלתך למה זה משפיע על הצריכת דלק. בגלל שחיישן החמצן לא מקבל אינדיקציה נכונה. והוא אחד הקובעים הגדולים של הצריכה.

• תוכן חדש...