Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתבעס מזה שמכרת אותה מפני שבאותו רגע זו היית הבחירה הנכונה מבחינתך. גם אני הצטערתי מאוד שמכרתי את הפיאט 128 קופה אך זה היה רק לאחר ששכחתי את כל הבעיות המכניות שהיו לרכב. תמצא אחרת, באמת שלא חסר, ותשפץ אותה כראות עיניך.אבל תזדרז, המכוניות האלו ניגרטות מידי יום.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשנות השמונים גרתי בקרית ים בשכונה של בנינים בחניה המרכזית היו לא פחות מ15 סובארו לבנות כולם ניראו אותו דבר, מה שגרם להרבה אנשים להתבלבל . אבא שלי החליט לעשות מעשה והדביק פס כחול רחב על המכסה מנוע של הסובארו שלנו וככה ניפתרה הבעיה

אחרי הוא קנה ליאונה בצבע אדום וגם כמוה היו 5 בחניה

פורסם
זה בדיוק מה שאמר לי בדואי בנגב:roll:

השמועה נכונה להרבה מהרכבים מהדגם הזה יש מפתח זהה .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לא רק שהשמועה אומרת, היא גם נכונה.

גם על פיאט אונו וגם על פורט פיאסטה שנת 80 פלוס.

כשהייתי ילד קטן, אהבתי לנסות ולבדוק, איזה מפתח פותח מה, וזה פעל.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
.אבל תזדרז, המכוניות האלו ניגרטות מידי יום.

זהו, שלא.

רובן המוחלט של הלאונה מהשנים 80'-84' עברו לצד השני של הקו הירוק ולרצועת עזה, שם הם עברו שיפוץ יסודי ופתחו דף חדש בחיים..

כמות המכירות של המוצרים למכוניות האלו הן האינדיקציה הטובה ביותר עבורי ל "חיות" שלהן.

לעומת זאת, הפיג'ו, הן ה 404 והן ה 504 נעלמו כמעט כליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אל תיתפוס אותי במילה אבל אני זוכר בדוק את ה34-53 ראיתי כזו סובארו גם צבע לבן (אם אפשר להגיד שהוא לבן ביכלל).

ראיתי אותה על כביש דימונה ב"ש וזכרתי אותו טוב כי הוא עוד ניסה להשיג אותי ביום שבת ביגלל שנסעתי על סובארו 78 סטיישן.

אבל המצב שלו ממש היה מלהיות סביר ואם היה לו ביכלל טסט זו שאלה טובה.

כנראה שהגיעו סידרה של סובארו כאלה שמתחילים ב34 ומסתיימים ב53 לא בטוח שזה אותה אחת!

אבל בבקשה אם תראה אותה עוד פעם תשתדל לרשום את מספר הרישוי שלה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
השמועה אומרת שלכולן גם יש מפתח זהה.

לי הייתה סובארו GL 86 שהיה אפשר לפתוח אותה אם כל מפתח! של סובארו! והדבר הכי מצחיק זה שהיה אפשר להוציא את המפתח מהסוויץ' באמצע הנסיעה!

אגב גם הייתי לי דייהטסו שרמנט שנת 84 שגם היה ניתן לפתוח אותה עם כל מפתח! אבל לסוויץ' לפחות היה מפתח אחר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

בערך חודש לפני שהתחילה תוכנית הגריטה, שגמרה על המכוניות האלה, שמתי יד על אחת כזו מודל 84 עם 198,000 ק"מ ב 700 ש"ח. בשבוע שעבר אפילו הנעתי אותה והזזתי אותה לקצה השני של הסככה בה היא ממתינה בסבלנות ל2014...

sub84.jpg

פורסם
לפני כשנתיים עשיתי את טעות חיי.

ומכרתי את הסובארו ליאונה שלי לאיש מירושליים שטען שהוא רוצה לשפץ אותה מהבורג.

האם מישהו נתקל בה לאחרונה ?או ראה אותה ?או שיש לא תמונה עדכנית שלה ?

חם מיד 2!!!! בדיוק אותו אוטו!!! רק יד 1! אולי זה בכל זאת האוטו שלך? בכל מקרה אני מציע לך לקפוץ על המציאה (אם הוא דורש מחיר סביר כמובן)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=&FromYear=1983&UntilYear=1983&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אפרופו סובארו, שמתם לב שמתוך דגמי דור 3 1985+ שנשארו על הכביש, אחוז הסטיישן הולך ועולה (כאילו יש יותר סטיישן וסדאן). למה? לדעתי כי הסדאן נשלחות לגריטה בעוד שהסטיישן יותר אטרקטיביות, ולכן מצליחות לשרוד יותר טוב.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
אפרופו סובארו, שמתם לב שמתוך דגמי דור 3 1985+ שנשארו על הכביש, אחוז הסטיישן הולך ועולה (כאילו יש יותר סטיישן וסדאן). למה? לדעתי כי הסדאן נשלחות לגריטה בעוד שהסטיישן יותר אטרקטיביות, ולכן מצליחות לשרוד יותר טוב.

כי כל הדתיים נוסעים עדיין בסטיישן! תעשה סיבוב בבני ברק ותראה כמה סובארו סטיישן יש שם! יש גם הרבה וולוו סטיישן

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
לא נעים לי להגיד! אבל באמת עשית טעות!!!! היא נראת ממש אבל ממש יפה ושמורה!!! ובדרך כלל זה קשה מאוד למצוא סובארו כאלה במצב נורמלי! רובם גרוטאות

יש לי שלוש מכוניות סובארו לא חלודות וגם לא גרוטאות ובצבעים אורגנלים. שנת 1969 1979 1984

DSC01001.jpg

DSC01044.jpg

i272.jpg

i275.jpg

i279.jpg

i283.jpg

i291.jpg

i301.jpg

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם
חם מיד 2!!!! בדיוק אותו אוטו!!! רק יד 1! אולי זה בכל זאת האוטו שלך? בכל מקרה אני מציע לך לקפוץ על המציאה (אם הוא דורש מחיר סביר כמובן)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=&FromYear=1983&UntilYear=1983&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אין סיכוי שזה האוטו שלו הרי זה יד 1 .אבל בהחלט נראה רכב שמור .

• תוכן חדש...