Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו 2003 מנוע 1250 לא מזמן החליפו לי קלאץ' באוטו מעכשיו חסר לי מידי פעם מים ברדיאטור האם יש קשר לזה ויש ריח שרוף מהמנוע???

תודה מראש.

פורסם
ברשותי פיאט פונטו 2003 מנוע 1250 לא מזמן החליפו לי קלאץ' באוטו מעכשיו חסר לי מידי פעם מים ברדיאטור האם יש קשר לזה ויש ריח שרוף מהמנוע???

תודה מראש.

תפרט קצת .. כמה זה "מידי פעם" ? יום ? חודש ? וכמה מים חסרים לך ?

לא ידוע לי על קשר ביניהם. העניין פשוט מאד, יש לך מספר תקלות נפרדות שלא קשורות אחת לשניה.

עוד אפשרות שכשהחליפו קלאץ פגעו במקרה באחד מצנורות המים ... תבדוק אם יש לך נזילה.

פורסם

לגבי המים זה קורה אחת לשבוע ולא מדובר על כמות גדולה...

לא הבחנתי בנזילה כל שהיא...

בנוסף החליפו לי גומי אטם ראש עקב נזילה של השמן ולפי דברי המוסך "הזעה"... אבל עדיין אני רואה שיש נזילה משם...

כמות השמן במצב תקין.

שאלה נוספת ממה יכול להיות ריח שרוף מהמנוע??

תודה מראש .

פורסם
השאלה שלך הזויה ביותר... :?

איך יכול להיות קשר בין 2 מערכות שאין ביניהן שום קשר? :roll:

למה לא?

ואם בפירוק הגיר המוסכניק פגע באיזשהו מעבר מים בלי לשים לב, ועכשיו ישנו איבוד של מים?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לגבי המים זה קורה אחת לשבוע ולא מדובר על כמות גדולה...

לא הבחנתי בנזילה כל שהיא...

בנוסף החליפו לי גומי אטם ראש עקב נזילה של השמן ולפי דברי המוסך "הזעה"... אבל עדיין אני רואה שיש נזילה משם...

כמות השמן במצב תקין.

שאלה נוספת ממה יכול להיות ריח שרוף מהמנוע??

תודה מראש .

הריח השרוף יכול לנבוע משמן שנוזל על משטח חם כמו אגזוז.

מאחר וכבר שילמת על החלפת הגומי (שככל הנראה שייך למכסה השסתומים ולא לאטם ראש, תקן אותי אם לא כך הדבר),

גש למוסך שיבדקו ויריחו את מה שצריך.

כמו כן, תבקש שיבדקו את נושא נוזל הקירור החסר, ככל הנראה יש לך נזילה קטנה, או שהפקק רדיאטור תקול.

פורסם
טוב לא להיות קטנוני. גם בהחלפת ציריה אפשר להרוס מנוע.

אנחנו יוצאים מתוך הנחה שההחלפה בוצעה כשורה ללא תקלות מיוחדות.

צריך להיות קטנוני ולצאת מנקודת הנחה שבאמת יתכן כזה דבר. בהורדת תיבת הילוכים מהרכב, לפעמים מטים את המנוע למטה, למעלה או לצדדים ואם יש צינור מים מועד זה יכול לגרום לו להתחיל לנזול.

• תוכן חדש...