Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא יהיו אי הבנות:

תואר ביד - לא מבטיח כלום.

סיום בהצטינות - לא מבטיח כלום.

שום דבר בחיים - לא מבטיח כלום (גם לא הורים עשירים).

תואר אקדמי כן יכול להיות מקפצה טובה בהמשך הדרך, בהתחלה אתה אוכל חרא כמו כולם וגם אח"כ לא מובטח לך כלום.

אממהה, אם יש לך עוד כמה תכונות טובות באישיות זה בהחלט יכול להיות מנוף מעולה בשביל להתקדם בחיים.

האקדמיה עושה דבר אחד חיובי - היא חושפת אותך ולוקחת אותך מחשבתית למקומות שברגע שאתה בשוק העבודה

אחרי 9 שעות/20 שעות עבודה בהיי-טק אין מצב שיהיה לך כח לשבת ולפתוח את הראש - ברוב המקרים.

בהצלחה, ואל תשכח לשים צעיף כשיש סופות חול בעיר...

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שזה לא מבטיח כלום אבל זה משפר דרסטית את הסיכויים להצלחה. במיוחד כשזה תואר של אוניברסיטה.

אולי רוב המליונרים הנוכחיים הם כאלה שגם לא סיימו 12 שנות לימוד, אבל בתקופה שלנו זה כבר סיפור שונה...

אני למשל, מתחיל עכשיו תואר שני. אותו כן אפשר לשלב תוך כדי עבודה אבל זה אחרי שיש לך עוגן מהתואר הראשון...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואו! תודה לכולם על התגובות. באמת שימח אותי שמגוון גדול של אנשים נתן יעוץ ודעה בנושא!

כל תגובה מעניינת וייחודית בפני עצמה ופתחה לי את המחשבות לכיוונים שונים.

מכיוון שמדובר בנושא כבד אני אקבל החלטה תוך מספר ימים והתייעצויות נוספות.

אז שוב תודה לכל מי שענה!

ירון

נ.ב. מר טימסית למה התכוונת במשפט: "בהצלחה, ואל תשכח לשים צעיף כשיש סופות חול בעיר..."?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אין לי מושג מה לומדים בתואר ניהול, אבל לדעתי כל עוד אפשר לעשות את זה,

כדאי לאסוף תארים בחיים, ולו רק כדי להתפתח כבנאדם ולהיחשף לדברים חדשים.

כמובן שאם אתה מוצא עבודה שהיא מעצם הגדרתה מגוונת וכל הזמן מתפתחת

לתחומים חדשים, לך על זה - העיקרון דומה.

אגב, הוכח במחקרים ארוכי טווח שאנשים שלומדים ו/או עוסקים ביותר תחומים

מגיעים לתוחלת חיים גבוהה יותר, והם בכושר גופני ושכלי טוב יותר בערוב ימיהם.

אלה ש"נתקעו" בעבודה לא מאתגרת או ניהלו אורח חיים מקובע מתו מוקדם יותר

או סבלו מבריאות רופפת ומדמנציה בגיל מתקדם - גם אלה שהיו מסודרים מבחינה כספית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בבאר שבע אין סופות חול, יש סופות אבק. חול הוא הגדרה לגודל גרגר הנע בין 50 מיקרון ל 2 מ"מ, וכדי שתתקיים "סופת חול" צריך עוצמת רוח חזקה ביותר. חול עולה לגובה של סנטימטרים בודדים בלבד.

תודו שאין מצב שהייתם נרדמים בלילה ללא ההבהרה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני במקומך הייתי משדרג לניהול מערכות מידע בבן גוריון (אם אתה כבר בפקולטה לניהול) שזה כבר נותן לך סיכויים מוגברים לעתיד.

ומה שווה תואר ראשון בניהול מערכות מידע במכללה (עמק יזרעאל בצפון):-):?:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
בבאר שבע אין סופות חול, יש סופות אבק. חול הוא הגדרה לגודל גרגר הנע בין 50 מיקרון ל 2 מ"מ, וכדי שתתקיים "סופת חול" צריך עוצמת רוח חזקה ביותר. חול עולה לגובה של סנטימטרים בודדים בלבד.

איתמר.

נו תראה איזה חרא הכניסו לך למוח בלימודים...לא עדיף לקחת הצעה למשרה טובה וזהו?

:wink:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני בגישה שאומרת לסיים את התואר!

אני אישית לא מכיר אף אחד עם תואר שמחפש עבודה, כל האגדות האורבניות האלה מדברות על תארים בתחומים שלא היה סיכוי לעבוד בהם מלכתחילה. כל מיני תארי BA שברור שאין בהם פואנטה או עתיד וחבל לבנות עליהם מלכתחילה.

מסכים עם כל מילה! מי שלומד משהו מעשי ופרקטי מתוך רצון אמיתי ולא מתוך הכרח גם יהיה טוב במקצוע וזה יכול להוביל אותו אוטומטית בהמשך הדרך.

אני מתחיל שנה שלישית עכשיו, אחרי שבעברי המשכתי לימודי יג+יד מיד אחרי לימודי התיכון.

אי אפשר להתעלם מהמחשבה העצמית על כמה שהידע הרב שרכשתי בשנות הלימוד האלו הוסיף לי המון מכל הבחינות.

כאחד שנמצא היום בתוך מערכת הלימודים האינטנסיבית, אם אני הייתי צריך (או אצטרך) לבחור עובד לחברה שבה אני אעבוד/אנהל, זה כנראה יהיה בוודאות מישהו בעל תואר..

באופן אישי, אני מרגיש שהלימודים שינו לי הרבה בתפסית החיים (רק לטובה), לאו דווקא במקצוע הספציפי אותו אני לומד, בהבדל משמעותי מחבריי שלא לומדים/למדו לתואר.

פורסם

איתמר.

אתה יכול לגבות את המידע הזה בסימוכין מהחומר שלמדת בתואר ?

תכל'ס, היית צריך לקבל את הצעת העבודה וזהו.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראו מה שהשכלה עושה

מטמטמת לאנשים את המוח. תואר !! תואר !!

ההצעה לירון היא קח את הג'וב אם הוא טוב, ותמצא את הדרך גם להמשיך ללמוד.

כך יהיה לו לבסוף גם תואר וגם נסיון, +הכנסה יפה במהלך אותם שנים.

וזוגתי אומרת שבשביל מסקנה כזו לא צריכים אפילו השכלה אקדמאית.

ואני הקטן יצאתי במשך 4 שנים ב 7 בבקר וחזרתי ב 10 בלילה שילוב של עבודה ולימודים, מן הקשים בארץ , וגם גידלתי, כמובן לא לבד, שתי בנות לתפארת .

אז הדבר אפשרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי אפשר לעשות תואר אוניברסיטאי בלימודי יום ולעבוד במשרה מלאה.

בלימודי ערב יחד עם משרה מלאה אני לא רואה מצב שניתן לעשות בו יותר מ2 קורסים בסמסטר (בדיוק עכשיו אני מתחבט בסוגיה לפני התואר השני) כלומר יכול לקחת לו שנים רבות לסיים בהנחה שבקצב לימודים רגיל עושים 5-6 קורסים בסמסטר.

להתחיל למרוח את התואר כמו מסטיק יוצא את הפואנטה וגם יעלה ים של כסף (אני דחיתי קורס אחד בלבד בתואר שלי לשנה אחרי וזה עלה לי כמעט כמו שנת לימודים, קורס של שעתיים שבועיות)

שלא לדבר על הצעות כמו האוני' הפתוחה שזו מסגרת לימודים שמעודדת עצלנות ואי סיום תארים וכל זאת ביוקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלא לדבר על הצעות כמו האוני' הפתוחה שזו מסגרת לימודים שמעודדת עצלנות ואי סיום תארים וכל זאת ביוקר.

מי שעצלן גם בטכניון יפסיק את לימודיו מעצלנות.

יקר?

זה אותו המחיר.

אני לקראת סיום התואר בפתוחה ,כמה עלה ?42 אלף שקל ~+-

כמה זמן?

5 שנים

למה?

חתונה+פיטורים ובעיות בעבודה החדשה גרמו לכך ששנה אחת "הפסדתי".

לבינתיים צברתי 3 שנים נסיון במלון שרתון כמנהל תורן ושנתיים דייל השכרה באוויס {איש מכירות לכל דבר אפשר לקרוא לזה}

אם זה ישתלם לי?

הזמן יגיד.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אייל,

ההצהרה הזו היא לא לעניין בכלל !

יש כאלה כמוני ,נשוי אב ל 2 עובד במשרה מלאה שלולא האופציה של הפתוחה לא הייתי עומד לסיים עוד שנה תואר בראיית חשבון.

עצלנות ? ההפך הוא הנכון מי שיהיה טיפה עצלן בתואר יעוף מהר מאוד היות והקורסים הרבה יותר עמוסים ואינטנסיביים מבחינת החומר ממוסדות לימוד אחרים, בהם לעיתים קרובות קורס אחד בפתוחה נפרס על פני 2-3 קורסים .ההשקעה שנדרשת בתואר בפתוחה לעיתים גדול מאשר באונברסיטאות אחרות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני לא מבין למה אנשים פה מופתעים מגישתו הדיכוטומית של אייל.

כל מי שלא עושה דברים בדרך שלו פשוט טועה לתפיסתו...משהו בסגנון my way or no way.

הגישה שלו אומרת שתואר של מכללה לא שווה כלום ותואר מאונ' שווה יותר...

תואר של האונ' הפתוחה של שווה כמו תואר מאונ' רגילה...

בקיצור, כמו בגישתו לרכבים הוא פשוט לא עושה את ההתאמות הנדרשות למאה ה-21 ועדיין חי בדעות קדומות של לפני 15 שנה.

שיהיה בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...