Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן - רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים!

הבובה שלי (רנו מגאן 96 5 דלתות במוסך לשם צביעה (בקרוב התמונות) ובינתיים אני חושב להחליף לה שמן מנוע.

אז קודם כל קניתי כבר פילטר מקורי של רנו.עלות 50 ש"ח . האם המחיר הוגן?

שנית - קראתי כמה שרשורים לגבי שמנים וכמובן שהחברה המובילה והמומלצת ובינהם של רבים גם הבלעדיחת היא ELF. ההמלצה גם כתובה על בובתי. נשאלת השאלה- היכן בדרום אוכל להשיג? כמה יעלה? אם להשתמש במשהו אחר אז מה מומלץ ? יש כל כך הרבה חברות. אני מחפש שמן טוב בתקציב של 80-120 ש"ח.

תודה לכולם.

שבת שלום.

יעקב.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אני חושב שהכי טוב יהיה אם תרים טלפון למוסך מורשה מטעם רנו ותשאל אותם , אני יודע שזה לא כזה נעים אבל אני בטוח שהם יגידו לך מה השמן המומלץ .

דרך אגב אני רואה שאתה דרומי ורציתי לדעת איפה אתה מטפל באוטו כי גם לי יש רנו מגאן (אומנם לא קופה אבל רנו)

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

קודם כל תודה לכל החברים שענו אחרי זמן רב.אגיב לכל אחד מכם:

ל-gruyon

לגבי מוסך מורשה- שם כנראה ימליצו על שמנים של פז, זה מה שממומלץ על ידי קרסו.

למשל היום הייתי במוסך עמית בבאר שבע אשר, היה בעבר מוסך מורשה של רנו. שם יש שמן של פז שעולה 30 ש"ח לליטר לא כולל מע"מ.

בקשר לשאלתך על טיפולים.המילה "מטפל" קצת גדולה על מה שאני עושה עם הרכב. הוא נמצא אצלי שנה וטיפולים כמו 10000

אול 60000 וכו' אני לא מבצע. מה שכן, לא מזמן החלפתי בולמי זעזועים + צינור חימום + ישור הגה(ללא עלות) במוסך אקספרס. כל ההוצאות יצאו בכ500 ש"ח זולות יותר מאותו מוסך עמית המוזכר מעלה. החבר'ה שם נחמדים , אמנם הבולמים לא ממש רכים כמו שרציתי ועל זה אפנה אליהם אבל חוץ מזה אני מרוצה וכנראה שאמשיך "לטפל" אצלהם. אם תרצה מידע נוסף, צור איתי קשר בשירשור זה או שלח אלי הודעה פרטית.

לאסף

אסף, האם תקן זה רשום על השמנים שנמכרים? האם בכל זאת תדע לאמר לי היכן אוכל להשיג שמן ELF ואם לא אז איזה חברת שמן מומלצת? על צמיגות 10W40 אני כבר יודע.

אשמח לתגובותיכם ושל אחרים.

פרידריך ניטשה

פורסם

לא יודע לגבי איזור הדרום, אבל שמני ELF נפוצים למדי בחנויות חלפים באזור המרכז.

פנה לחנויות החלפים לרכב הקרובות לביתך ושאל על זמינות שמנים אלו.

בנוסף, חיפוש בפורום יניב לך מספר תשובות לגבי שמני ELF ומקורות להשגתם.

פורסם

יש בבאר-שבע חנות אחת שמוכרת ELF רק ששכחתי את שמה, אבל תצטרך להזמין 10-40 כי הם לא מחזיקים של ELF.

תפנה ליבואן ותשאל מי הסוכן שלהם בדרום, הוא יפנה אותך לחנות המתאימה.

בכל מוסכי רנו בבאר-שבע עובדים עם השמנים של פז.

פורסם
יש בבאר-שבע חנות אחת שמוכרת ELF רק ששכחתי את שמה, אבל תצטרך להזמין 10-40 כי הם לא מחזיקים של ELF.

תפנה ליבואן ותשאל מי הסוכן שלהם בדרום, הוא יפנה אותך לחנות המתאימה.

בכל מוסכי רנו בבאר-שבע עובדים עם השמנים של פז.

תודה על המידע אבל האם היית יכול לפחות לאמר לי היכן נמצאת החנות ומי היבואן בארץ.

תודה יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם

יעקב,

אינני זוכר את שם החנות, תנסה להרים טלפון יש כמה חניות בבאר-שבע לא יקח לך יותר מ10 דקות. יש רק חנות אחת שמחזיקה אותם בבאר-שבע.או שתתקשר לסוכן של ELF הטלפון שלו מפורסם פה בפורום.

• תוכן חדש...