Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

כבר זמן רב , שאני קורא , ונהנה מהפורום , ומהפתרונות בעיקר בתחום הטכני , שאתם עוזרים , ומסייעים לכותבים , ובעיקר מתמונות הטיפולים .

היום הודיעו לי מהמוסך המרכזי , שעליי לשפץ את הגיר האוט' שלי ( הילוך שלישי לא משתלב אלא נכנס לניוטרל , ופעמים שהרכב נוסע רק על הילוך שני ולא נותן מעבר להילוך שלישי )

במוסך נתנו לי הצעת מחיר 7,700 כולל הרכבת רדיאטור לגיר עם אחריות לחצי שנה .

ומוסך נוסף בי-ם נתן לי הצעת מחיר ללא רדיאטור בעלות של 4,000 ש"ח ללא רדיאטור עם אחריות לשנה .

שאלותי , באם תוכלו לסייע לי הן כדלהלן :

1. האם כדאי לתקן את הגיר במוסך המרכזי ?

2. האם המחיר של שיפוץ גיר ( 4,000 ש"ח ) הינו סביר ?

3. האם מישהו ממכם מכיר מוסך / אדם אמין שעושה את העבודה הזאת ? באיזור י-ם ?

תודה רבה לכל מי , שיכול לסייע לי .

פורסם

הציעו לי אפשרות כזאת מרכב שעבר תאונה אבל אני חושש כי איני יודע את מצב הגיר של הרכב , ואיני רוצה לקחת סיכון למרות , שהמחיר נמוך ( 4,100 ש"ח ) והעבודה יותר מהירה .

פורסם

בהנחה שמי שנתן לך את ההצעה לשיפוץ ב-4000 ש"ח הוא מקצוען בתחום, הייתי שואל אותו כמה יעלה להוסיף קולר לגיר (נראה לי משהו בין 500 ל-1000 ש"ח) והייתי הולך על האופציה הזאת.

המחיר הגבוה של המוסך מרכזי אינו בהכרח על טיב העבודה אלא על המרווחים העצומים שיש למוסכים אלה על עבודה קבלנית.

לא אתפלא אם המוסך שנתן לך את ההצעה ב-4000 ש"ח - הוא זה שעושה את אותה עבודה כקבלן עבור המוסך המרכזי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...