Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים של חברת BOOS

הפרמטרים:

סט רמקולים קומפוננט 6.5 אינטש- BOSS בעל עוצמה חזקה במיוחד של 350W

* עוצמה 350WATT.

* עוצמה נקיה 175RMS.

* רגישות 92db .

* תחום תדרים: 60-20,000Hz.

* התנגדות ohms 4.

* זוג קרוס אוברים ("פילטר"-מנווט תדרים).

* זוג וופרים מידים.

* 2 זוגות טויטרים.

* 2 WAY.

* הרמקול ומעניק עוצמת סאונד נקייה ואיכותית.

תמונה:

http://www.p1000.co.il/Popups/BigImage.aspx?image_file=z_124294.jpg

מחיר 338 ש"ח!

מה אתם אומרים שווה לקנות כן לא ולמה!

ובבקשה תתנו תשובות לעניין שקשורות לרמקולים האלו

ןעים יש משהו יותר טוב תנו לי קישור התקציב הוא 350 !

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את הקומפוננט הזה.

בטווח מחירים הזה יש לך מורל פולס/טמפו שעולים עליהם בכמה רמות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כיום די קשה למצוא את הפולס בחנויות, והטמפו עולה 500+

יותר קל למצוא את המקסימו, שמחוות דעת של כמה אנשים (עם ידע, רקע וניסיון) הוא נשמע לא פחות טוב מהפולס והטמפו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תגיד מה לא בסדר איתך?

שאלו אז עניתי כאילו אכפת לכם איזה מגבר יגביר אותם שאלתי אל הרמקולים

בוודאי שמשנה איזה מגבר יגביר אותם ככה אפשר יותר להתאים רמקול לתקציב שלך.

אם יש לך מגבר זבל גם סט ב3000 שקל ישמע אצלך גרוע.

קפיש?

מצטער אם התפרצתי לא התכוונתי לפגוע מההודעה שלך אני סבור שאתה לא כ"כ מתמצא לכן התגובה "מגבר יגביר אותם"

גם אני עד לא מזמן חשבתי שמגבר זאת קופסא שאמורה לתת מקסימום RMS והאיכות תגיע רק מהרדיו דיסק- מסתבר שטעיתי בגדול!

SROLL למה לא ללכת לחנויות? ישנן המון חנויות באינטרנט שמחזיקות עד היום את הפולס. בנוגע למקסימו אני לא מכיר אף אחד שרכש סט כזה ולא שמעתי חו"ד עליו.

פורסם

כי באזור החוף יש יותר לחות.

כתבתי איפשהו לא ללכת לחנויות ? כתבתי שדי קשה למצוא בחנויות כי ניפון כבר לא מפיצים את הפולס, ולהרבה חנויות כבר אין במלאי את הפולס אלא את הטמפו והמקסימו.

אתה כנראה גם לא מכיר אף אחד שרכש סט של מיקרו פרסיז'ן מסדרת Z Studio וכנראה שגם לא שמעת חוו"ד עליו, אז אתה מציע לי שלא לקנות ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה זה משנה באמת איזה מגבר יגביר אותם ?

כל רמקול לא ינוצל כראוי , גם הרמקולים המקוריים של הרכב ישמעו טוב יותר עם הגברה אבל רמקול טוב יותר ישמע טוב יותר בלי קשר.

"גם אני עד לא מזמן חשבתי שמגבר זאת קופסא שאמורה לתת מקסימום RMS והאיכות תגיע רק מהרדיו דיסק- מסתבר שטעיתי בגדול!"

בעיקרון לא טעית , פשוט נפלת בפח :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...