Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ כמו כולם בפורום הזה| מתלבט בין כמה רכבים קטנים.

roimoseri
שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אם חלקכם זוכרים אותי, התייעצתי כאן בפורום לא מעט בנוגע לרכב קטן לאשתי, ועזרתם לי לבחור בפיאט פנדה רובוטית.

אהבתי את הבחירה והייתי בטוח שאני קונה אותה, אבל אתמול במקרה ראיתי באחד האשכולות כאן שצריך להשתמש בבלם היד בזינוק בעליה, כמו בגיר ידני, מאוד התאכזבתי ולצערי אצטרך לבחור רכב אחר.

אם זה לא כך באמת, תקנו אותי בבקשה.

בנוסף, כנראה שאקנה רכב מליסינג והאופציות שלי הן כאלה (ליסינג פרטי) עד 65 אלף במחירון:

- יונדאי גטס 2007.

- דייהטסו סיריון 2007.

- שברולט אוואו 2007.

- פולקסווגן פולו 2007.

- ניסאן מייקרה 2007.

מתוכן אהבתי את המייקרה, סיריון והגטס.

אני מזכיר שזהו רכב לנסיעות עירוניות ולעתים רחוקות מאוד גם בין עירוניות.

שוב תודה על כל העזרה,

רועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד מהרשימה את הגטס ואת האוואו- הן לא ראויות כמו האחרות.

-הפולו תהיה האיכותית מבין ההיצע, יהיה קשה למצוא אותה בליסינג כמו למשל את הסיריון וכנראה שמחירה יהיה גבוה במעט מהמתחרות.

-הסיריון אמינה מאוד, זולה לאחזקה וכנראה גם החסכונית ביותר בדלק.

היא כוללת חלקים משותפים עם טויוטה יאריס ומסתמנת כבחירה אידאלית לנסיעות תקופות בעיר עם דגש על חסכון.

על המיקרה אני לא יכול לחוות דעה מחוסר ניסיון.

אם אפשרי, תנסה למתוח את התקציב ורכוש לך רכב פרטי ולא מליסינג (ויש מכל הדגמים האלו בשוק הפרטי).

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכוש רכב פרטי יהיה לי קשה מבחינת תקציב מכיוון שבליסינג אני משלם מחצית מהסכום עכשיו ומחצית בעוד שנתיים, לכן קל לי לקנות מליסינג.

אם אקנה באופן פרטי אצטרך לרדת לשנתונים 2003-2004, למרות שבליסינג אני מקבל רכב נקי ומטופל במחיר נמוך יחסית.

לדעתי הפולו תהיה יקרה באמת, היא גם הייתה המועמדת שפחות אהבתי, אשתי מאוד אוהבת את המיקרה והסיריון לכן אשמח לשמוע בעיקר עליהן.

את הסיריון אני קצת מכיר וגם כתבת לי עליה קצת, אשמח לשמוע יותר על המיקרה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המיקרה מעט צפופה יותר אבל מציעה עיצוב חיצוני שבטח חביב יותר על אשתך ועם תאי נוסעים בגוונים בהירים היא נעימה יותר לעין אבל למרות זאת תא הנוסעים הבסיסי אך עמיד של הסיריון איכותי יותר.

שתיהן אופציות טובות מאוד לנסיעות עירוניות, אני לא מוצא חסרונות או יתרונות משמעותיים באף אחת, חפשו את הרכב במצב הטוב ביותר ותן לאשתך לבחור לפי בעיצוב החיצוני ונטיית ליבה, השתדלו להימנע מגווני ורוד מסטיק8).

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יהיה ורוד מסטיק, חח, תודה על התשובה.

אני מניח שכשעומדים מולי 2 האפשרויות האלה הסיריון לוקחת, אני צודק?

בנוגע לפיאט פנדה, שאלתי בהודעה הראשונה בנוגע לבלם היד בזינוק בעלייה, נכון או לא נכון לגבי הגיר הרובוטי?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם הסיריון לוקחת, לדעתי שתיהן עומדות בערך באותו קו כסופר מיני יפניות פשוטות יחסית.

בקשר לגיר הרובוטי, בכדי לבצע זינוק בעליה מבלי להתדרדר אחורה יש לרכוש מיומנות הקפצת רגליים מהברקס לגז או לבצע זינוק בעליה עם אמברקס שמתאים יותר לעליות תלולות. חסרונות נוספים של הגיר הרובוטי הם החלפת הילוכים מורגשת למרות שבפיאט הנושא הרבה פחות גרוע מבטויוטה למשל וגם החיסרון של מצב פארקינג בתיבת ההילוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, תודה לכל מי שעזר במהלך הדיון, בימים הקרובים אפנה לחברות הליסינג שהמלצתם ואחזור עם פרטים נוספים.

עד אז, תודה והמשך נעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...