Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף מה לבדוק ? ועל מה לשים דגש?

VW130071
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אשמח לקבל כמה נקודות לגבי ביטוח רכב חדש

על מה יש לשים לב ומה חשוב ומה לא

אבי עד היום היה הולך לאותו סוכן קרוב ל30 שנה ,

ובטוח יש בשוק כמה הצעות יותר טובות .

עשיתי ברור בינתיים בין AIG לביטוח ישיר המחיר והתנאים די דומים

תודה מראש

יוסי:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש באתר קארספורום אופציה כזאת למעלה רשום = "רכב חדש" אתה בוחר איזה רכב, ואז בצד ימין קצת למטה יש לך כפתור הנקרא "קבל הצעה לביטוח"

אתה נרשם לזה, רושם את הפרטים שלך, ופחות מיומיים מתקשרים אלייך לפחות 5 חברות.

מניסיון.

ואתה יכול גם להרים לסוכני ביטוח, ולביטוחים דרך הטלפון.

אני ממליץ לביטוח דרך סוכן, גם אם אתה משלם כמה מאות שקלים יותר בשנה, בהצלחה!

אלי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח זה מוצר משונה

אנשים בודקים אותו לפי כמה שהוא עולה להם. טעות!!

צריכים לבדוק על סמך אמת המידה איך חברת הביטוח משלמת לי במקרה של נזק , כי זה המוצר שבעצם קנית.

שתי החברות שמנית ממש רעות בקטע של לשלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח זה מוצר משונה

אנשים בודקים אותו לפי כמה שהוא עולה להם. טעות!!

צריכים לבדוק על סמך אמת המידה איך חברת הביטוח משלמת לי במקרה של נזק , כי זה המוצר שבעצם קנית.

שתי החברות שמנית ממש רעות בקטע של לשלם.

על אילו חברות אתה ממליץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל שנה מתפרסם דו"ח של המפקח על הביטוח על שביעות רצון הלקוחות גגל ותמצא.

אני סומך על סוכן כמו שאביך , הסוכן יודע במי לבחור והכי חשוב בעת צרה יודע לספק את הסחורה. אני לא מתעניין אפילו באיה חברה הוא עושה זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חיה כזו, חברת ביטוח שאוהבת לשלם. החברה הכי טובה תנצל כל בדל אפשרות לשלם פחות או ביכלל לא לשלם. חברת ביטוח שפועלת אחרת, צריכה להדאיג כי היא תפשוט רגל.

באשר לסוכנים, צריך להיות זהירים, יש סוכנים שלא רק שלא משרתים, הם מסבכים, מסרבלים, לא מודיעים על חידוש וגוזרים קופון. לא צריך לפסול ביטוחים ישירים, השרות שלהם בדרך כלל יותר טוב משל הסוכנים. רק צריך להזהר, הם כבר מזמן לא זולים.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חיה כזו, חברת ביטוח שאוהבת לשלם. החברה הכי טובה תנצל כל בדל אפשרות לשלם פחות או ביכלל לא לשלם. חברת ביטוח שפועלת אחרת, צריכה להדאיג כי היא תפשוט רגל.

באשר לסוכנים, צריך להיות זהירים, יש סוכנים שלא רק שלא משרתים, הם מסבכים, מסרבלים, לא מודיעים על חידוש וגוזרים קופון. לא צריך לפסול ביטוחים ישירים, השרות שלהם בדרך כלל יותר טוב משל הסוכנים. רק צריך להזהר, הם כבר מזמן לא זולים.

תודה :-D

אכן אנחנו מבולבלים מאד הישירים יצאו ממש לא זולים :shock:

ואילו מסוכנים קיבלנו כבר 6 הצעות שונות אחת מהשנייה ,

אבל הם זולים מהישיר .

נראה לי שבסופו של דבר נשאר עם הסוכן הקבוע שלנו ,

התחלתי להתחרפן מהטלפונים ומהחישובים

יוסי:wave:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון שלי, הישירים שציינת באמת לא זולים, אך ישנן עוד חברות ביטוח ישיר רבות.

אני דווקא רואה בביטוח עניין של ריזיקה: כמה אני משלם כאשר המוצר פחות או יותר זהה, לאחר מכן כמה אני אמור לשלם השתתפות עצמית.זו למעשה הריזיקה- או שאתה משלם עכשיו יותר ואם יקרה משהו אז תשלם פחות, או שאתה משלם עכשיו פחות ואם יקרה משהו אז מוסיף יותר. וכאן כל החלטה היא לגיטמית: האם להרוויח עכשיו וקחת את הסיכון? או לשלם כמה מאות יותר ולהיות יותר שקט.

בכל אופן חשוב לבדוק גם את גובה כיסוי הפוליסה לצד ג', גובה כיסוי ההגנה המשפטית, האם מוסכי הביטוח הם גם מוסכים מורשי יבואן (כאן זה גם עניין של מזל תלוי ברכב שיש לך). ובאיזה סכום של נזק אתה תפעיל את הביטוח. לפעמים שווה לעשות תיקון כזה או אחר לבד, ולא לתבוע את הביטוח על מנת לא לשלם הרבה יותר בשנה הבאה. או שסכום ההשתתפות קרוב מידי לסכום הנזק וגם במקרה זה לא כדי להפעיל את הביטוח.

מכאן שסקר מקיף דרך כל חברות הביטוח הישיר (ד"א יש סוכנויות שמצמידות לך סוכן ומוכרות לך ביטוח של חברה ישירה, במקרה כזה אתה לקוח של הסוכנות ולא של חברת הביטוח, מניסיון בהרבה מקרים אין פערי תיווח), יניב לך תוצאות שונות ומגוונות ותמצא הבדלים משמעותיים במחיר.

כפי שכתבו למעלה אין חברת ביטוח ש"תרוץ, לשלם לך כאשר יקרה מה שיקרה ואחרי כולן תצטרח לרדוף, גם לי היו מספר מקרים שנאלצתי לעשות שמיניות לדבר עם 4 מנהלים אך בסוף קיבלתי את מה שמגיע לי, הן פשוט מנסות: על כל אחד כמוני או כמוך, יהיו 3-4 שירדו מהעניין כי נמאס להם להיות בהתעסקות המרגיזה הזו.

אם תרצה, אקשר אותך בפרטי עם מנהל בסוכנות מסויימת שתמיד הצליח למצוא לי את התעריף הנמוך ביותר וזאת לאחר שעשיתי סקר שוק מעמיק ויסודי, גם הם לא היו חפים מתקלות אבל בסופו של יום תמיד קיבלתי את מה שהגיע לי.

בהמלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...